跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創][钢之炼金术师FA合成版][粵日雙語][1280x720][停止更新]

aubert22 发布于2009-4-25 23:16 11551 次浏览 215 位用户参与讨论   [复制分享主题]
siukai134 发表于 2009-4-30 13:26:27 | 显示全部楼层
終於都等到啦~多謝樓主.

doris520 发表于 2009-5-1 11:59:37 | 显示全部楼层
thank you!!!!!!!!

aubert22 发表于 2009-5-1 16:52:25 | 显示全部楼层
更新至第二话~1080P未下完~想要嘅朋友见附件2内容~

ninaomu 发表于 2009-5-2 01:52:59 | 显示全部楼层
唔知TVB係米调咗速率咧?第二集都係一样,前半段与日版片源画面吻合,但后半段就比日版片源画面快咗0.1-0.2秒,每句话结尾口型唔夹开始明显起来。- ]/ V, A0 e/ s, O! \5 x/ h- C) Q
! y( B% @, ]) z2 N1 H& ~
楼主有空时能否发第二集调教后的音频过我,拜托了,除RS外咩空间都得

aubert22 发表于 2009-5-2 12:34:12 | 显示全部楼层
) l3 h4 |- D7 Y
唔知TVB係米调咗速率咧?第二集都係一样,前半段与日版片源画面吻合,但后半段就比日版片源画面快咗0.1-0.2秒,每句话结尾口型唔夹开始明显起来。
3 S6 K4 `* i9 V3 E. y5 B) Z" j. b
楼主有空时能否发第二集调教后的音频过我,拜托了,除RS外咩空间 ...
: c: e* B  J' G3 a& [ninaomu 发表于 2009-5-2 01:52

8 ^( [' `8 W' q. e8 r1 i8 {2 v: rOK~上传完发畀你~不过你合嘅系几P嘅??有差别嘅只系810P我发现,而720同1080P都貌似对得整,我都觉得奇怪~

kwanyeung 发表于 2009-5-2 12:50:52 | 显示全部楼层
你更新得咁快嘅XDD& C* {9 D5 h! ~; W. O
等緊你嘅魯魯修。錄影版應該就快出現。

jac2jac2 发表于 2009-5-2 12:52:42 | 显示全部楼层
多謝你的更新啊

aubert22 发表于 2009-5-2 12:57:53 | 显示全部楼层
你更新得咁快嘅XDD
4 Q7 h4 Z) z. ^/ w9 L+ L/ w8 H3 y- I. ~等緊你嘅魯魯修。錄影版應該就快出現。
" O  w6 D3 I' f( lkwanyeung 发表于 2009-5-2 12:50

* n( A7 `; U1 Q  I7 X" H: e/ @我噙日更新左啦,突然见畀我稳到字幕,咁就唔洗麻烦到你啦~不过英文换左中日,而且无下1600嘅TV字幕~
0 ~. q/ L: v7 y3 p鲁鲁修嘅话,如果我慢,H大叔都应该会发布嘎,区米讲过嘎咩~

kwanyeung 发表于 2009-5-2 13:07:12 | 显示全部楼层
即係你得簡中同日語字幕??

aubert22 发表于 2009-5-2 13:12:14 | 显示全部楼层
即係你得簡中同日語字幕??
) ^0 E( f" h- R  G" Qkwanyeung 发表于 2009-5-2 13:07

( P' N; N$ x7 G$ S3 D& B: C  r# I我自己多转左繁,所以明确D讲系有简体,繁体,日语,中日~

56266220 发表于 2009-5-2 14:22:15 | 显示全部楼层
收个720P的,,,谢谢~~

tuos 发表于 2009-5-2 21:27:02 | 显示全部楼层