跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 转ACFUN:90年代香港经典广告~你唔记得几个??

aubert22 发布于2010-5-26 21:41 1646 次浏览 22 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 aubert22 于 2010-5-26 21:43 编辑 1 I+ p2 a* q+ C2 E: Z# I: p
9 {9 `/ K& ~& g
http://220.170.79.109/html/ent/20100526/105628.html
% i# v0 e! {; t( m! X& K$ z
. R$ V( ~" b6 Z  _4 h我系后面黎明跳蹦极嘅和记电信唔系好记得之外,其他都未曾miss,好多经典,好多怀念在此~睇完,感觉我哋都老了~, L; E  o4 X6 `5 y2 ^
8 \/ S; X: W. n% O6 i
唔系好识加视频,自己入去睇吧~

已有(22)人评论

ConvoyChan 发表于 2010-5-26 21:48:21 | 显示全部楼层
宜家根本就睇5到hkD广告咯$ K" v/ I6 a% i" i" O$ l: B* E8 [" s
成日地方台成日插播到超晒时. q2 G% G( D  u; R4 J" L/ Z
宜家我连电视都5开了  反正上论坛一转 又大把资源了

aubert22 发表于 2010-5-26 21:50:39 | 显示全部楼层
宜家根本就睇5到hkD广告咯5 d) Q% m6 T* C- h3 r
成日地方台成日插播到超晒时
  ~3 Y* H+ I6 B$ j宜家我连电视都5开了  反正上论坛一转 又大把资源 ...
' k) G( C- \& [8 G" {157972678 发表于 2010-5-26 21:48
* q7 W' P) [, I1 q# M, i
2 E; N1 ?, E. I. u+ ^1 q2 t

) F) ^5 ]' n# r3 u, i8 U    电视嘛,神早就无掂了~就系想问下大家以前嘅仲记得几多嘛~睇翻真系觉得劲怀念~

kevinchan 发表于 2010-5-26 21:52:11 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2010-5-26 21:56 编辑 ) ^3 y# I: N/ V! k$ g' |; X# A

: r+ J  c3 q- |睇到了,慢慢回顾下先

aubert22 发表于 2010-5-26 21:55:27 | 显示全部楼层
唔知係米我网速慢,视频老是connecting: G" N/ h+ }5 u: j# O, Y& q
kevinchan 发表于 2010-5-26 21:52
" @6 s" K0 o" h* t0 G& b

1 H0 `/ P9 G7 X! E  ^/ \$ ^1 F  E/ r/ N, U( C- f
    AVFUN~服务器向来如此~

kevinchan 发表于 2010-5-26 22:07:31 | 显示全部楼层
我觉得最经典係《打波先嚟落雨,唔通个天都唔中意我》

kenhai74 发表于 2010-5-26 22:28:21 | 显示全部楼层
旧广告质量高过家阵果D不知所谓的XXX广告N倍!怀旧一下先!

ConvoyChan 发表于 2010-5-26 22:35:38 | 显示全部楼层
爱肤坚皮肤喷射剂对香港脚确有功效 然后100%接黑旋风杀虫剂6 {: e) N4 p; p  [
仲有系维他奶个冻柑

batuu 发表于 2010-5-26 23:13:34 | 显示全部楼层
見到速治靈,個地鐵站已經絕左種

orangelam 发表于 2010-5-26 23:19:50 | 显示全部楼层
爱肤坚好经典。。。点解呢排甘兴怀旧。。。。果然。。我地都老了。。哎。。。全命中。。。点算。。哎。。

freedom246 发表于 2010-5-26 23:34:02 | 显示全部楼层
好似见到我地90年代生活既缩影,老了!!

天使之风 发表于 2010-5-27 00:40:20 | 显示全部楼层
睇左几个。。。唔忍心继续睇落去。。。

12下一页