跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原创 DVD自压] [高达图鉴Vol.1-Vol.7 Fin] [RAW日语][480P] [h264 rr5%]

aubert22 发布于2010-5-28 12:21 9240 次浏览 143 位用户参与讨论     [复制分享主题]
4 {- B# w2 v* x) D2 v  s9 e
4 [  X( D  f1 v5 H, `★片      名★ ガンダムMS動画図鑑(高达图鉴)9 T4 d, w$ ?9 ]" z/ }
★影片格式★ MKV" C( K8 Y* L. n2 t( r# [
★视频编码★ H264 DVDRip7 e/ u( U/ S$ o9 f
★分 辨 率★ 480P
7 Z  o4 |6 h0 m' q2 E$ i★大      小★ 8.51G

% I& _5 I" i1 V5 L2 L' p( C: p★死档日期★ 2年无人下自动死档) Y3 T5 P3 L- n
★语言字幕★ 日语 纯RAW无字幕, z. u1 p2 I0 b: u
★音频格式★ AAC% S8 ?9 Y4 {: g. d0 v0 l+ F) Z
★储存空间★ MU

! a, W: q+ A  ^6 a( z
& w$ o& J' p) o) n8 x, T7 e" jVol.1~4N耐之前喺U2发过,家全部出晒又压晒就唔搞U2啦,上行小水管,人地下都辛苦,就黎MU算,不过唔排除迟D又都会喺U2发~10个压缩包,当然,已添加rr5%~虽然话系图鉴,但当然唔系静态图啦,差唔多每个高达系列里面嘅机体都有一小段片段左介绍,最可惜嘅系暂时只能裸看,唔知会会有字幕组做~除左高达SEED(第一部)同Turn A经过处理滤镜处理过后,其他都保持原盘嘅味道嘎啦~仲有,因为出得早,而独角兽"生不逢时",里面就无片段介绍啦,只有一文件夹里面嘅某D资料~好啦,有爱下吧,无爱无视吧~
' s* ]1 O) y- v5 G* u
$ m5 D, Z9 f: n官网:http://www.msdouga.net/) J( e" c0 ^" ?% u* f

- m, e# n0 s  ~6 o7 `" ]; k4 Q; w1 i- \3 g% x: n7 g5 r. u( z
- k1 w: I* E( f0 j" T4 ~3 D
. w# X+ k% _: }; o; d; x 2.jpg
- q2 m) u- b9 _
. }5 }% ?" P  t0 ?8 n9 Z% a$ R 3.jpg ) Q( b: a$ x1 I  D$ B, J! e

, }( P5 g  g4 e4 n$ Q( b3 z. Z 4.jpg ' R. C  q+ d* z

) V6 g: Q! P' [5 w1 P 5.jpg * {! Q4 K, x$ G
+ k3 g2 H1 }6 |) k# w
% n5 h7 i: b  U$ B. Q; O
: c% ?+ U+ f; b; v' B" d. G2 w 7.jpg
2 {# E! W7 f4 u' ?5 \9 A- P* N# x$ M; b* v% P( F! x
以上是官网截图,与本贴视频无关/ m+ ~& `" ]% y

; F, M6 f4 W' \) U5 b- w" t
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(143)人评论

aubert22 发表于 2010-5-28 12:26:39 | 显示全部楼层
沙发是这样炼成的~

KO999 发表于 2010-5-28 12:35:22 | 显示全部楼层
来支持下先~~~

183334257 发表于 2010-5-28 12:48:24 | 显示全部楼层
我都来支持下,高达我中意的

基拉杰特 发表于 2010-5-28 12:53:45 | 显示全部楼层
应该会有很多精彩片段看!

天使之风 发表于 2010-5-28 13:05:18 | 显示全部楼层
精华帖啊。。期待漫游来个字幕的~~

lovepx 发表于 2010-5-28 13:09:06 | 显示全部楼层
收ISO了,纯支持

aubert22 发表于 2010-5-28 13:32:19 | 显示全部楼层
应该会有很多精彩片段看!7 ]- I3 a- ]9 G/ \$ m/ F% k) i2 D
基拉杰特 发表于 2010-5-28 12:53
0 `, |' J# [0 i! `! v
/ f# L4 C9 `% \( l4 B$ a' T

3 M/ u' C1 V8 x  M# _0 e0 J    呃~~无乜精彩片段嘎,就系介绍机体嘎咋~

YM 发表于 2010-5-28 13:33:01 | 显示全部楼层
好正啊來支持下先多謝曬。

基拉杰特 发表于 2010-5-28 13:34:10 | 显示全部楼层
呃~~无乜精彩片段嘎,就系介绍机体嘎咋~# a, H7 m: C7 X4 f
aubert22 发表于 2010-5-28 13:32

) V3 V2 f( n" ?1 X' ~# t
1 ^, I0 j- U, @6 I7 f3 \' a# L. @* n* c+ O0 V% J, ~
    我看是视频格式,还以为那一小段的片段介绍会很精彩

aubert22 发表于 2010-5-28 13:39:40 | 显示全部楼层
我看是视频格式,还以为那一小段的片段介绍会很精彩
- U: r. n2 g8 x3 X基拉杰特 发表于 2010-5-28 13:34

# i, }" w( W& G. A2 ?, |0 m" o* m" a' Z! f1 X& [# {1 P

" H! N  B5 K$ A6 K6 q- @$ E    其实我无乜睇,毕竟系裸看,而且好多都未睇过,唔知算算系精彩片段~都系你自己拿捏吧,嘻嘻~

kevinchan 发表于 2010-5-28 13:41:38 | 显示全部楼层
我唔係高达迷,而且又无空间收,所以决定都係唔下载囖