跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 快3年了,终于达到1W帖了~拖咗咁耐,辛苦晒自己啦~~

aubert22 发布于2011-7-30 01:44 8492 次浏览 169 位用户参与讨论     [复制分享主题]
快3年了,终于达到1W帖了~拖咗咁耐,辛苦晒自己啦~~, S) {/ ^( w0 \
% \9 q3 Q  V# D7 d' d
呢1W帖里面,有我唔多唔少嘅合成作品,亦有好多我同好多水友喷水嘅"作品"~帖数多少唔重要,重要嘅系里面包含咗我喺呢度嘅快乐回忆~) }. R" K' ]4 A# b
0 j# D$ p2 P9 x- _8 U) l% [
多谢大家嘅支持,亦多谢大家嘅指点~
3 B2 p9 q7 r/ ~) s7 W) U. V. K+ @: A* [- ?, d& O  C1 @
当然,1W帖并唔系开始,更加唔系结束,佢唔系标记,佢,只系话畀我同大家听,人称"水猫"嘅我,依然与大家于粤漫社,一起继续度过我哋生活中其中一部分嘅快乐时光~. k$ o- g' c1 ~: {3 F  L

6 C6 {, f/ h  b( q0 z 未命名11111111111.jpg : @0 t- e5 ?: N: U
; W* S. C( [5 [4 r8 H
嘻嘻,认住呢只唛,真材实料有保证(水帖)~~

已有(169)人评论

chrisrex 发表于 2011-7-30 01:53:59 | 显示全部楼层
水猫得闲放多啲水~

kwanyeung 发表于 2011-7-30 02:47:06 | 显示全部楼层
頁香支持水貓達到1m 帖。

kevinchan 发表于 2011-7-30 02:59:11 | 显示全部楼层
恭喜水猫1W贴,唔知我几时先到3W贴呢,其实都可以好快,哈哈

高达猫 发表于 2011-7-30 04:36:51 | 显示全部楼层
都系水贴吗.......

tandong 发表于 2011-7-30 06:43:36 | 显示全部楼层
来围观下万帖猫!!

wjr5200 发表于 2011-7-30 07:06:57 | 显示全部楼层
看看我有多少先 我都无留意

漫步雲端 发表于 2011-7-30 07:39:29 | 显示全部楼层
恭喜萬帖戶,發紅包不?

aubert22 发表于 2011-7-30 08:02:20 | 显示全部楼层
水猫得闲放多啲水~/ P$ m2 s+ H3 o  V0 D: c2 ]" ^. V$ b
chrisrex 发表于 2011-7-30 01:53
4 M3 a% {& U+ m/ m

" v& e: _" `# _. Z/ n7 `- ~8 ~; }& f! {0 m! l
    边方面嘅水先?我一放就不可收拾嘎啦~

aubert22 发表于 2011-7-30 08:02:52 | 显示全部楼层
頁香支持水貓達到1m 帖。6 v$ b+ l& S$ P# H& @  r; s
kwanyeung 发表于 2011-7-30 02:47
$ V2 J) \: ~5 V6 T/ Q$ c
# ?6 ?% n3 O. d0 R: m, T
5 j, i+ M: F* M! J3 U! @- Q
    页香?你个名啊?

aubert22 发表于 2011-7-30 08:03:21 | 显示全部楼层
恭喜水猫1W贴,唔知我几时先到3W贴呢,其实都可以好快,哈哈
7 |. `% j8 v. w: O$ \kevinchan 发表于 2011-7-30 02:59
  Q" e6 t, f9 q$ l4 X

% s5 |, }5 G" n9 D9 |" h/ F' u( E/ W  K
    好快嘎啫,好似以前咁水就OK嘎啦,哈哈~

aubert22 发表于 2011-7-30 08:03:43 | 显示全部楼层
都系水贴吗.......4 P7 v3 t+ E0 i+ l9 J8 K- J
高达猫 发表于 2011-7-30 04:36

7 R4 R4 w" V: _9 e3 ?$ e' a0 Q3 t: r* z. r% v$ i0 i) {6 E7 `! f, u/ B
& h) N6 a- B9 G7 n8 B2 i& E
    自己留意下咯~或者问下淫~