跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 潜水好耐,开下水贴~

aubert22 发布于2010-7-10 22:16 3761 次浏览 49 位用户参与讨论     [复制分享主题]
大家吹吧,灌吧,不过我就喺度睇水嘎啫,嘻嘻~~# C+ M1 M; b2 G. d
好耐无见了大家,虽然我差唔多日日会喺度  潜 0 v$ |) j1 u, u, P$ e
呢排好攰,动漫唔想睇,电脑唔想对,无心情down嘢,因为心情好down~幽幽净翻4话都懒得区合住,无话发了~
5 P0 f) O. [! M0 D6 \所以发完水贴继续潜落去~

已有(49)人评论

基拉杰特 发表于 2010-7-10 22:20:45 | 显示全部楼层
哇,街长又近又是少见了波

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:21:54 | 显示全部楼层
无沙发坐了,话说水猫竟然无自己坐沙发,少有

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:23:00 | 显示全部楼层
此猫要变成潜水猫了.......捉你去研究

aubert22 发表于 2010-7-10 22:25:10 | 显示全部楼层
此猫要变成潜水猫了.......捉你去研究1 ^& r9 e2 |" _, U
kevinchan 发表于 2010-7-10 22:23

9 K3 O  m" S; @9 q% M  Y6 a8 ?
) w) I; H: W: |& x/ Q+ ?
+ q2 V/ n1 T9 j# R    顺便睇下"在线时间"啫~嘻嘻~

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:28:28 | 显示全部楼层
顺便睇下"在线时间"啫~嘻嘻~" F4 Q" T% Q  o
aubert22 发表于 2010-7-10 22:25
! _4 V% L3 M/ t* e- A$ L& }8 i0 E

8 v+ R) w, ]5 b1 |# I8 z% M
* y% _5 F4 `  w    online时间畀你抛离了= =!我依家都好少24H开机,因为无乜下载,而且夏天,成日开机对台机唔好

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:33:43 | 显示全部楼层
今日到依家,我水咗74贴,哈哈,唔争在水埋呢贴

chrisrex 发表于 2010-7-10 22:35:54 | 显示全部楼层
趁电视台卖广告过嚟水一下~~顿时潜水~

kental 发表于 2010-7-10 22:36:18 | 显示全部楼层
的确好耐无见到了;潜水水塘甘噶话应该睇到啦

maplep 发表于 2010-7-10 22:37:44 | 显示全部楼层
水猫好久没见啊~~来灌水。。。

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:40:22 | 显示全部楼层
水猫好久没见啊~~来灌水。。。
4 [. @( c  |  ]& @0 v) Dmaplep 发表于 2010-7-10 22:37
' T6 T2 Q# r) t  ?9 J
$ |4 k! {/ X: f
3 u2 J9 f: W+ @" ~* I
    多啲人回归就好咯,个个开张帖子灌水,哈哈,到时不得了

852370229 发表于 2010-7-10 22:55:58 | 显示全部楼层
本人到此一游

12345下一页