跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創][钢之炼金术师FA合成版][粵日雙語][1280x720][停止更新]

aubert22 发布于2009-4-25 23:16 11705 次浏览 215 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-5-7 22:38:56 | 显示全部楼层
TVJ由第三集改左做1440*1080。但畫質有提升。但大小相對都提升100MB。
" X2 T. E4 n$ Q; ?. l$ f6 _, S重壓應該就唔會啦。每集多100MB者﹐

kwanyeung 发表于 2009-5-7 22:41:41 | 显示全部楼层
我見到有1920*1080。但起碼要550MB以上。

aubert22 发表于 2009-5-7 23:00:27 | 显示全部楼层
TVJ由第三集改左做1440*1080。但畫質有提升。但大小相對都提升100MB。
- E9 z! y( Y6 D' k4 k重壓應該就唔會啦。每集多100MB者﹐: H0 u2 a- B/ T2 q1 P
kwanyeung 发表于 2009-5-7 22:38
我見到有1920*1080。但起碼要550MB以上。
! V6 {" m8 G' m, ?# Ykwanyeung 发表于 2009-5-7 22:41
- K( d' y0 o3 @/ |- E' f
乜版本我都稳到,但就好少见有810,系米TV-J都好~我都知道要收1440*1080嘎了以后,1920嘅就免了~% J, g: K1 J7 L, _4 R% ^
不过发就净发720算了,上传太耐了~

kwanyeung 发表于 2009-5-7 23:11:29 | 显示全部楼层
810P 梗係小啦。因為比較唔係標準。720P同1080P先係。
! j, ]! t4 n* a# b但1920*1080好多人既電腦都HANDLE唔到。所以先要轉1440*1080。

aubert22 发表于 2009-5-7 23:16:13 | 显示全部楼层
810P 梗係小啦。因為比較唔係標準。720P同1080P先係。
& b! y! ^! v- J3 K但1920*1080好多人既電腦都HANDLE唔到。所以先要轉1440*1080。
/ {% W" A7 ~* q4 x) H! A8 Q: ^; B3 ?kwanyeung 发表于 2009-5-7 23:11
* J* `2 g4 d- J
其实如果自己个显示器分辨率唔够大嘅话,黎得区1440定系1920啊,一样系咁睇~

ninaomu 发表于 2009-5-8 01:11:05 | 显示全部楼层
22第3集你仲有无调过个音频

aubert22 发表于 2009-5-8 01:21:58 | 显示全部楼层
22第3集你仲有无调过个音频
3 N! G" V6 N- G% p! C! f9 ininaomu 发表于 2009-5-8 01:11
! `" o! `3 x5 k! i9 i5 m" {
延迟200ms~~

aubert22 发表于 2009-5-8 10:42:58 | 显示全部楼层
每次更新都请想下载的朋友下载一次附件~里面的内容是不同的~我又无收你地钱,下载下唔洗死嘅~你发邮件畀我无我要求嘅内容我系一律无视嘎~咁样做我有我理由~请多谢合作~

56266220 发表于 2009-5-8 11:04:44 | 显示全部楼层
终于有第三集啦~~720P无延迟哇??

aubert22 发表于 2009-5-8 11:08:55 | 显示全部楼层
终于有第三集啦~~720P无延迟哇??( u+ ~0 U2 m: p- g, R3 O
56266220 发表于 2009-5-8 11:04

: Z/ O% Q/ m" v有无都好,我调翻正就得啦~

56266220 发表于 2009-5-8 11:14:25 | 显示全部楼层
有你呢句就安乐啦~~~辛苦晒~~~

aubert22 发表于 2009-5-8 11:16:45 | 显示全部楼层
有你呢句就安乐啦~~~辛苦晒~~~
  T5 S1 z: L) d5 ]# s( \7 L56266220 发表于 2009-5-8 11:14

9 E0 B, k" `, m1 M0 \* S相比起鲁鲁修,FA一D都唔辛苦~