跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創][钢之炼金术师FA合成版][粵日雙語][1280x720][停止更新]

aubert22 发布于2009-4-25 23:16 11553 次浏览 215 位用户参与讨论   [复制分享主题]
409533954 发表于 2009-6-27 19:21:48 | 显示全部楼层
多谢搂在分享

56266220 发表于 2009-6-27 22:12:03 | 显示全部楼层
等你好耐啦~~~~~终于出离啦~~

yuchan 发表于 2009-6-28 10:49:22 | 显示全部楼层
辛苦晒    系米读紧大学啊   我都明白最后个几个星期有几辛苦   我都经历紧

kwanyeung 发表于 2009-6-28 11:13:02 | 显示全部楼层
更新到第9话~~7 [* F7 Z- t; m9 |! Z
aubert-22 发表于 2009-6-27 18:03

& O0 E: g, U% j# E) W4 k1 D+ v' e如果你用MU嘅話。。。咁我唔更新啦。。。2個人上傳去MU。白痴先做。
& ]/ h* B/ b4 G( p7 T9 q% k$ f最多我提供英文字幕同TVB字幕比你。。。

aubert22 发表于 2009-6-28 11:18:24 | 显示全部楼层
如果你用MU嘅話。。。咁我唔更新啦。。。2個人上傳去MU。白痴先做。: p6 R- Z5 T4 o
最多我提供英文字幕同TVB字幕比你。。。/ K0 w/ p: d& }0 t, s; y! i
kwanyeung 发表于 2009-6-28 11:13

9 k5 A9 V- L: ?- c& b% K7 l唔好啊,你更新啊,不如我唔更新啦~~因为我下片源好慢啊~~慢到痴线啦~810又难稳~~

kwanyeung 发表于 2009-6-28 11:39:07 | 显示全部楼层
唔好啊,你更新啊,不如我唔更新啦~~因为我下片源好慢啊~~慢到痴线啦~810又难稳~~6 y) I8 M; E5 |8 @: r& H+ C- V
aubert-22 发表于 2009-6-28 11:18

- Q+ M9 ^3 z: P上MSN講數吧- - 順便傾下計。好耐冇見你有啲掛住你XD

aubert22 发表于 2009-6-28 11:48:51 | 显示全部楼层
上MSN講數吧- - 順便傾下計。好耐冇見你有啲掛住你XD. j( b$ k2 o0 r2 E. a$ x
kwanyeung 发表于 2009-6-28 11:39
0 L! x& _$ O; j. H3 v( {/ v+ h
我上左你又唔出声~

luanmali 发表于 2009-6-29 18:36:22 | 显示全部楼层
为咗版本统一~~咪要重新下载过??DOWN附件都DOWN到穷啊~~

56266220 发表于 2009-6-29 20:43:08 | 显示全部楼层
唔系挂~~~我仲林住收你套720P-.-唉~~有D失望

aubert22 发表于 2009-6-29 22:45:47 | 显示全部楼层
无紧要啦~你地下KY嘅音频米得咯~720P猪猪速度好快嘎~
  G. e5 M1 }* w6 \# o而且我自己都有3个版本,我觉得无乜所谓,720P,810P,1080P我都有了~唔怕~见谅啊~

luanmali 发表于 2009-6-30 19:42:33 | 显示全部楼层
1080P视频边树下载噶?

任婷婷 发表于 2022-12-29 21:49:25 | 显示全部楼层
心淡心碎路过吧!