跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創][钢之炼金术师FA合成版][粵日雙語][1280x720][停止更新]

aubert22 发布于2009-4-25 23:16 11636 次浏览 215 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 aubert-22 于 2009-6-29 13:17 编辑   I- J7 P* |7 g2 L& R9 W' ]* @/ ?/ T
. e4 X5 y6 C% S$ O: X" ~8 B
★片      名★ 钢之炼金术师FA
2 B8 g- ~; O2 B% P) G/ H' C; d0 t★影片格式★ MKV
5 q, h/ H5 o5 L' f★视频编码★ x264 HDTVRip& s" z( s; \( b' W) G0 m: @
★分 辨 率★ 1280x7200 ^7 e( j2 Z/ ~: i! f% K
★大      小★ 300M左右不等
0 H" R$ q4 ~' r  [4 h: y★死档日期★ 永久
1 S8 j" p+ f. p( j) X' u★语言字幕★ TVB粤语 日语~ 简体 繁体 日语 或+TVB版字幕或英语字幕或中日字幕
  I% I, t% a2 f% M$ ?8 _★音频格式★ AAC
5 k3 q8 Z- O& f! _2 B' B0 D★储存空间★ 乐都网盘- ~$ k( ?8 |9 W! U# X

, x7 k$ [( O0 y* C9 T考虑到各种问题,本人决定地址更新FA啦~请大家见谅~乐都嘅令人失望~下载数量问题~KY有持续更新嘅问题,时间问题等等,种种各方面嘅因素~我都系停止更新FA啦~请大家直接下载KY版,唔好再下载我嘅版本里面嘅~真系唔好意思~2 ~- r; E: ?( R1 g
' r3 j& [- Z6 f. {' l. V
K.Y.版 :http://bbs.dreamxt.com/thread-62839-1-1.html
永恒版 720P.JPG
Dm258版 1080P.JPG

FA 1~3话.txt

113 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 11, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第4话.txt

34 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 11, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第5话.txt

37 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 10, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第6话.txt

50 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 15, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第7话.txt

37 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 8, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第8话.txt

37 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 9, 下载积分: 社区币 -5 星梦

FA第9话.txt

37 Bytes, 阅读权限: 255, 下载次数: 10, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(215)人评论

aubert22 发表于 2009-4-25 23:16:39 | 显示全部楼层
本帖最后由 aubert-22 于 2009-4-25 23:21 编辑 ! X$ u9 n  i# B8 o2 r7 I0 V

8 h8 u2 ]+ m2 d$ y0 G; xNNM我发左呢两个版本嘅一D图,你睇下啦~呢层系永恒版RAW 720P嘅~
永恒版720P 1分22秒.JPG
永恒版720P 1分29秒.JPG
永恒版720P 7分33秒.JPG
永恒版720P 21分23秒.JPG
永恒版720P 24分23秒.JPG

aubert22 发表于 2009-4-25 23:17:06 | 显示全部楼层
本帖最后由 aubert-22 于 2009-4-29 20:19 编辑 0 o0 d- Q3 }- [- ^+ _3 w
7 U+ i2 c  _8 |) J5 l, y- t
呢层系DM258版RAW 1080嘅~
Dm258系列 1080P 1分22秒.jpg
Dm258系列 1080P 1分29秒.JPG
Dm258系列 1080P 7分33秒.JPG
Dm258系列 1080P 21分23秒.JPG
Dm258系列 1080P 24分23秒.JPG

zcjian 发表于 2009-4-25 23:24:12 | 显示全部楼层
同以前有咩分别阿

aubert22 发表于 2009-4-25 23:26:31 | 显示全部楼层
自己睇字,唔该~

kwanyeung 发表于 2009-4-25 23:28:44 | 显示全部楼层
發左出嚟啦喎。估唔到你2個版本都上傳埋- -""" 多謝曬。
6 D/ b4 i8 f. ^- u! b+ W) @* u& Q2 G9 A9 P5 n
P.S. 音頻係AAC,快快改左佢啦。

leafir 发表于 2009-4-26 00:10:59 | 显示全部楼层
版本繁多,也下埋这个版睇下有什么区别先

youzhu 发表于 2009-4-26 00:47:53 | 显示全部楼层
多謝樓主11!!

wjr5200 发表于 2009-4-26 01:03:40 | 显示全部楼层
下个1080睇下先

aubert22 发表于 2009-4-26 01:04:01 | 显示全部楼层
發左出嚟啦喎。估唔到你2個版本都上傳埋- -""" 多謝曬。
, i9 t/ s7 v! a- h0 q7 y) E
- \- U+ ~, O$ |% r* C. Q2 z/ d( iP.S. 音頻係AAC,快快改左佢啦。& z# [" b9 M8 @$ F+ S
kwanyeung 发表于 2009-4-25 23:28

. W+ }8 N' R5 e. o1 C哈哈,次次都畀你捉到字失,失策啊~~+ X2 I. N/ T+ h9 m* D. r1 H
嗯,因为出街,谂死夜翻所以挂住米上传埋区咯~

huang 发表于 2009-4-26 01:04:12 | 显示全部楼层
等DVD版吧,TV路过

kwanyeung 发表于 2009-4-26 01:09:21 | 显示全部楼层
H大叔要等都係BD版啦- - DVD版仲差過HDTV版。