跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原創][钢之炼金术师FA合成版][粵日雙語][1280x720][停止更新]

aubert22 发布于2009-4-25 23:16 11629 次浏览 215 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-4-26 11:59:20 | 显示全部楼层
720P好似唔錯咁喔
; i2 U4 a2 z# f, `  Z& s傻仔一嗰 发表于 2009-4-26 02:56
5 I- J7 h) G3 i) R  b7 U: g& u! Y
系啊,都唔错嘎~其实个个版本都唔错嘎~

kwanyeung 发表于 2009-4-26 12:12:32 | 显示全部楼层
系啊,都唔错嘎~其实个个版本都唔错嘎~" L& O$ \1 U: @) T$ x
aubert-22 发表于 2009-4-26 11:59
+ y* S) ^3 M% {+ g3 e
蒲頭啦喎- -"" 快啲ON MSN有嘢問你。

aubert22 发表于 2009-4-26 12:14:07 | 显示全部楼层
比较过后:/ t% e/ k4 v8 h" @. P$ Y
首先两个版本和我收的猪猪版清晰度差不多(废话...)
* U* \( g7 d" b- d6 s在细节的保留上你的1080版比你的720做得更好(7分33秒图的木门中间那两个较大的长方形里的条纹可看出)
5 O+ Y2 l  R9 f( {如之前我在kw的贴子里所说,猪猪版应该是调 ...$ n; S2 h- l4 T8 e. \- P
ninaomu 发表于 2009-4-26 03:13
' f4 q5 V9 |& g' ]* z$ ?
哗~睇得好鬼死细啫~嗯嗯,饱和度,色彩果D其实唔系好重要,睇紧果时都可以调啊嘛~~
# f5 A) O8 ]; |7 M, n你果个又系1600版嘅音频啊??

ykcheung 发表于 2009-4-26 12:52:11 | 显示全部楼层
本帖最后由 ykcheung 于 2009-4-26 13:03 编辑 6 J/ Z9 K$ j8 Q* D! O$ N" O

, O% e9 p4 D' e6 ?: t貓哥,點該我下載唔到1080P既版本,選用迅雷下載,冇速度?轉用快車,速度好快.

alex00447 发表于 2009-4-26 14:12:50 | 显示全部楼层
thank you~

seed22 发表于 2009-4-26 14:38:39 | 显示全部楼层
甘多个版本,都不知那个才高清的了。

seed22 发表于 2009-4-26 14:56:29 | 显示全部楼层
买咖罗!一集竟然有700多MB.
5 q4 `6 D8 M& F& V6 z  s$ b0 YDm258版图像有点变形了。

kwanyeung 发表于 2009-4-26 15:00:30 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2009-4-26 15:02 编辑 7 g2 j) m" Z  q4 M6 l& [
买咖罗!一集竟然有700多MB.
+ S( I* {8 j" E( ~  L1 [+ cDm258版图像有点变形了。/ T2 k0 H* m% M* v. Z: X
seed22 发表于 2009-4-26 14:56

* Z1 ~' p3 }8 v% G3 m係因為變左4:3嘅關係。3 E# E# e4 U+ l1 b
唔中意可以DL720P或者我個810P。: ?4 `9 u* L' X9 h% `  B
我果個810P只係300MB。有時可能會去到450MB。/ Q3 k/ I+ x; H2 d( _, a
或者720P啦。

Kiver 发表于 2009-4-26 15:18:09 | 显示全部楼层
1080P的应该是1920X1080吧8 l  P$ ^" j9 {. q% L

6 L0 x1 i0 G$ W1440X1080当然怪怪的画面

kluntan 发表于 2009-4-26 15:21:02 | 显示全部楼层
有QQ中轉站~甘就下來看看先~多謝曬啦

平常心 发表于 2009-4-26 15:24:55 | 显示全部楼层
应该好清晰,下载睇下多谢水王。

tokune 发表于 2009-4-26 16:07:53 | 显示全部楼层
感动!!& ~* |7 K( u0 @* M* g4 I+ w
无其他野可以讲....- `' q1 r2 |# o  `( M3 `$ _

- L) W  ]6 u6 c3 E谢谢晒!