[粤漫合成] [原创合成][AI][足球风云][旧版][粤日][1920x1440][更新至第12集]

crespo 发布于2022-12-9 15:01 4793 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
crespo 发表于 2023-3-31 20:03:22 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 17:16
9 [' t; M6 `$ d6 B7 g& T: ^) C, R呢个版本无字幕,不过清晰度差少少,有种模糊感,修复应该会好d+ R, z5 \7 X( T! ~) ^
magnet:?xt=urn:btih:9C624C069BB294D135 ...

1 ~# l: R1 f% B2 i1 @你觉得边个版本好啊?我原本嘅就光d,你链接嘅就暗d,d颜色感觉就实d
; Y8 @6 k( w. Z, ]* y 01.jpg 02.jpg
# O9 k' H- @* L7 f+ J' u% {0 J- e  b- P

fish182 发表于 2023-3-31 21:42:07 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-31 20:030 Y5 y% N/ R4 T  R
你觉得边个版本好啊?我原本嘅就光d,你链接嘅就暗d,d颜色感觉就实d
3 x6 r+ H5 n) ]4 S7 p
暖色同冷色咖区别喔,睇你中意咯,我可能中意下边,比较接近宜家D卡通咖感觉

crespo 发表于 2023-4-1 01:57:15 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-31 21:42
3 E  t7 g% Z2 ~8 K+ a, Q2 _" S暖色同冷色咖区别喔,睇你中意咯,我可能中意下边,比较接近宜家D卡通咖感觉 ...
( ?4 p# Y& R  v8 X0 R( m7 q
我都係,但唯一缺点就係前几十集係内嵌硬字幕,之后係外挂

fish182 发表于 2023-4-1 07:05:02 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-1 01:57$ Z7 B; h6 m2 {' |/ M
我都係,但唯一缺点就係前几十集係内嵌硬字幕,之后係外挂
/ E7 b8 O8 Z% Z; Y+ n; n6 D

0 ~; m" ~# g; a无所谓咯,起码油管无ai整容,暂时你都系全网独家

crespo 发表于 2023-4-1 09:34:58 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-1 07:05$ ?* T( G5 O$ n" ]5 {4 c
无所谓咯,起码油管无ai整容,暂时你都系全网独家
! K) L8 @8 L' D
下个星期开始就有人整噶啦

fish182 发表于 2023-4-10 10:53:41 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-1 09:349 R+ O% b, B4 a* R* ~
下个星期开始就有人整噶啦

' K, ^. v* F7 t7 A* B# _油管有第一集喔,不过听上去d音质好似唔系几好,感觉有d失真嘅感觉

StephenHrf 发表于 2023-4-10 11:19:02 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-9 15:51
% B* O' Q" B) }! o来支持一下童年的回忆,虽然没看过几集

1 [) [$ a, ~$ R" H( i$ ]我睇过 但吾系全粤语 就有点失望

guoconglee 发表于 2023-4-10 11:36:27 | 显示全部楼层
这个积分有点遥远。。。

crespo 发表于 2023-4-10 12:42:10 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-10 10:53
6 ^1 H/ O9 v' W! ^1 `" o' L油管有第一集喔,不过听上去d音质好似唔系几好,感觉有d失真嘅感觉

# m! W' ^! x+ n: t佢自己剪接过,op剪到分几钟先开始,唔係单纯係片源基础上面合。至于音质,都係咁噶啦

crespo 发表于 2023-4-10 13:12:52 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-10 10:53" L4 w2 Q2 `+ }" U$ D6 |7 m! f
油管有第一集喔,不过听上去d音质好似唔系几好,感觉有d失真嘅感觉
# ~! m& W& @+ L/ j
人地之前发嘅超时空少年,真飞鸟卖80,哩个足球风云到时可能会100

fish182 发表于 2023-4-10 14:02:23 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-10 12:42
+ u  c. ]2 O# E+ z' E6 r佢自己剪接过,op剪到分几钟先开始,唔係单纯係片源基础上面合。至于音质,都係咁噶啦 ...
2 ~' ?- L; X( V+ T0 T. Q" O
感觉系果种压缩压得太厉害导致有d失真嘅感觉咯,或者系二次三次压缩

fish182 发表于 2023-4-10 14:06:09 | 显示全部楼层
; P& d  V7 Y, G5 k0 S8 Q
crespo 发表于 2023-4-10 13:12+ _" E: ~! @! D) w0 A! M* b
人地之前发嘅超时空少年,真飞鸟卖80,哩个足球风云到时可能会100

# ~; I, m1 Z# \) Y4 W: \% T: q+ ]3 Q9 B- u
专业团队果个,专业揾笨,无高清都乱开价,不过呢部超时空少年播果阵我已经无乜点睇卡通片咯,免费分享我可以考虑