[粤漫合成] [原创合成][AI][足球风云][旧版][粤日][1920x1440][更新至第12集]

crespo 发布于2022-12-9 15:01 4794 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fuyouquan 发表于 2022-12-9 19:47:24 | 显示全部楼层
音轨竟然要重合,片源差别这么大的吗?不能封装mkv的时候设以下延后或提前之类吗

crespo 发表于 2022-12-9 19:56:04 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-9 18:09
% W  G9 B1 Z& X: w6 q新版?新版叫足球小将?

% b% Y+ O$ X# w. v; ?7 G$ M3 R新版係相隔20几年嘅基情风云

crespo 发表于 2022-12-9 19:57:37 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-9 19:368 \3 |: L" [7 W
好,到时试下睇睇,唔好睇就煲你

* I- x3 ^9 ?; ?* N0 z2 L' l& T咁好难讲啦,如果依家嘅我,我反而中意睇青之芦苇咁嘅足球卡通

crespo 发表于 2022-12-9 20:01:43 | 显示全部楼层
fuyouquan 发表于 2022-12-9 19:47
2 ^8 U/ a3 V7 e+ E' u音轨竟然要重合,片源差别这么大的吗?不能封装mkv的时候设以下延后或提前之类吗 ...

6 L& |4 V4 u7 N8 D) [/ O  Y+ X+ M如果可以就好咯,我都唔知点解会咁,之前合过两套其他嘅,时间一样嘅音轨都有差别,仲俾人话我知可以用播放器都搞得到添,有头发真係边个想做秃头啊

HQS 发表于 2022-12-9 20:04:51 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-9 18:51
6 I  |$ [5 \6 A7 o1 k. k  T足球风云唔系2001年TVB播架咩

% q7 b+ N5 W- _1 C. g可能是重播吧,这么说,你大了社长3年左右

HQS 发表于 2022-12-9 20:05:48 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-9 18:548 J% _# M4 ]9 f9 i$ Z* B+ K5 R+ b2 Y
足球风云同足球小将都唔同嘅
3 e: d0 o; ?1 a% b
这样我就分不清楚了,足球、棒球、橄榄球的动画都不喜欢,

HQS 发表于 2022-12-9 20:15:15 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-9 19:56( h# Z& P, F" _
新版係相隔20几年嘅基情风云

* O6 V1 K' k2 y2 F0 \+ S越说我越糊涂了

OGRE_凰 发表于 2022-12-9 20:16:25 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-9 19:57& N* b! e+ \; w$ ~" P6 g! U  _5 F2 N
咁好难讲啦,如果依家嘅我,我反而中意睇青之芦苇咁嘅足球卡通
; L( @! z! i, {% _+ |: n: l  M
你开左坑,点都要合埋佢

crespo 发表于 2022-12-9 20:25:46 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-9 20:15
5 v: f5 D1 r9 G3 i9 s' J越说我越糊涂了
" \! }' M- D# o$ X  P
唔使糊涂,煲晒佢地

crespo 发表于 2022-12-9 20:30:07 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-9 20:16
( S: C0 L( D8 G: G" @3 m# C你开左坑,点都要合埋佢

" a5 U; K' }8 {/ Z# g# ^0 V我唔係好想劳役我只新显卡涡 虽然唔係好靓,都要6个钟转一集,仲要合,慢慢等等先啦 我睇完钢炼先,钢炼d音轨全部唔对嘅。足球风云哩个版几好,始终最爱都要合噶。相反转咗集恐龙岛大冒险,变化唔大,簁咗6个钟

OGRE_凰 发表于 2022-12-9 21:41:06 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-9 20:30
% T9 c8 J! s- K我唔係好想劳役我只新显卡涡 虽然唔係好靓,都要6个钟转一集,仲要合,慢慢等等先啦 我睇完 ...

* q. z( ~& ]" ]$ H4 Q叫社长帮拖啦,我都系叫佢

rantarou 发表于 2022-12-9 23:06:09 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-9 20:05
" L: a( Y+ E% r/ Z2 e/ J: _这样我就分不清楚了,足球、棒球、橄榄球的动画都不喜欢,

6 G5 T, T5 g  p$ r其實細果陣唔系因為鐘意足球先睇足球小將,系因為睇 足球小將先鐘意足球