[粤漫合成] [原创合成][AI][足球风云][旧版][粤日][1920x1440][更新至第12集]

crespo 发布于2022-12-9 15:01 4801 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
crespo 发表于 2023-4-10 16:40:40 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-10 14:02
& t! R. k% ]- P1 |9 \感觉系果种压缩压得太厉害导致有d失真嘅感觉咯,或者系二次三次压缩
- h- C# M( V) m( @$ o! l* g- z
佢可能觉得咁样d人就唔会卖到挂

crespo 发表于 2023-4-10 16:43:07 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-10 14:06; a; K; K. M1 O: u; B8 }
专业团队果个,专业揾笨,无高清都乱开价,不过呢部超时空少年播果阵我已经无乜点睇卡通片咯,免费 ...
4 A5 Z5 Y3 M. L. d* |: c% k9 P- y( q
同我一样,果阵我都係冇乜睇卡通啦,所以对哩出唔係太有感觉,反而银堡垒就唔错

fish182 发表于 2023-4-10 17:02:05 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-10 16:40
( a- j2 i3 ]  ?5 D5 c佢可能觉得咁样d人就唔会卖到挂

D* I  o, f, F; z1 C% O佢都整个水印系度嘅,YouTube有得睇,买片正傻仔

crespo 发表于 2023-4-10 20:00:17 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-4-10 17:02) b, ]3 u, u$ c7 {  a
佢都整个水印系度嘅,YouTube有得睇,买片正傻仔
* F& V0 P, @* E& h
几想话佢知,冇人睇个画面,只要条音轨

peterluo 发表于 2023-4-21 10:15:12 | 显示全部楼层
积分不够,可惜了

sinsder 发表于 2023-5-1 09:49:56 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-4-10 13:12( z& L) M& {# h& ~' ^4 c. i% J
人地之前发嘅超时空少年,真飞鸟卖80,哩个足球风云到时可能会100
. ?5 F# Q0 b4 W0 A
1 `* a: _: x7 U: [1 F! a卖100元,你太看小飞鸟盗贼团的定价程度啦,绝版动画上千起步喔# Z5 `6 z! _! X* E

crespo 发表于 2023-5-1 11:37:03 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2023-5-1 09:499 F( H1 m; J% x4 ?1 @$ w3 m$ w) ^) m
卖100元,你太看小飞鸟盗贼团的定价程度啦,绝版动画上千起步喔
0 E5 U1 p( K; x7 W
佢琴日先卖30,可能俾人叼,发烂咋改价

sinsder 发表于 2023-5-1 11:48:44 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-5-1 11:37
/ U$ |8 G6 |4 q+ V+ U7 X佢琴日先卖30,可能俾人叼,发烂咋改价

% Z0 c8 d) S( g  f, p清风都免费分享了,定这个价没人会买的,而且网上都流传开咯,而且。我还怀疑熊掌兄弟弄的卡通站APP被举报都是飞鸟盗贼团一班人的杰作呢,一鸟一鹰,多巧合啊。 Screenshot_2023_0427_000108.png

crespo 发表于 2023-5-1 15:39:36 | 显示全部楼层
sinsder 发表于 2023-5-1 11:489 i" q% K& ?& y1 B* V1 f. s. p  @
清风都免费分享了,定这个价没人会买的,而且网上都流传开咯,而且。我还怀疑熊掌兄弟弄的卡通站APP被举 ...

4 `4 h' y4 h, U0 K' V哇~~~哩d咩群嚟噶,唔知d咩人涡,产业链咁复杂噶咩

sinsder 发表于 2023-5-1 19:32:53 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-5-1 15:39
( N+ t% x: m9 x- P/ n7 |. _  @哇~~~哩d咩群嚟噶,唔知d咩人涡,产业链咁复杂噶咩
% b& Q+ N" ~1 U3 `+ l
B站直播站来的,熊掌开直播的时候回复一些人,然后就有鹰大侠自曝自己搞粤语免费动漫APP

哈鲁120 发表于 2024-1-6 11:10:17 | 显示全部楼层
这清晰度爱了

crespo 发表于 2024-1-7 18:16:57 | 显示全部楼层
哈鲁120 发表于 2024-1-6 11:10/ N9 d* R! y* X$ o- [- R3 h
这清晰度爱了

7 B/ M3 p: a6 Y2 G! f( q0 t/ x6 p你去不二度睇啦,哩度个个都反映好贵积分,唔会再更新噶啦