[粤漫合成] [原创合成][AI][足球风云][旧版][粤日][1920x1440][更新至第12集]

crespo 发布于2022-12-9 15:01 4800 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ingew 发表于 2023-3-3 16:25:18 | 显示全部楼层
久保师兄 发表于 2023-2-16 16:486 r' f1 g# A2 D
从小就是一个足球迷,足球小将虽然流传更广,但本人还是对足球风云情有独钟。不管是故事的合理性,还是对情 ...
# N, ?" d$ `$ x2 z+ T
足球小将那种踢法,踢完一场估计都要换全场草皮,无边间体育馆搞得掂的。

crespo 发表于 2023-3-29 16:18:02 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-9 20:168 r; q, c0 c! E
你开左坑,点都要合埋佢

! m0 ?* C% K5 r4 o; k踢出我天地到尾段啦,哩边开始埋坑啦

OGRE_凰 发表于 2023-3-29 17:24:03 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-29 16:18. h0 z- ^5 ~9 {
踢出我天地到尾段啦,哩边开始埋坑啦

% P' L+ b3 y+ }' E非常好

前男友 发表于 2023-3-29 18:48:23 | 显示全部楼层
楼主,顺便整埋中字出来咯

fish182 发表于 2023-3-30 14:06:33 | 显示全部楼层
做乜又用翻英语硬字幕啊?

crespo 发表于 2023-3-30 15:25:44 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 14:06
1 l6 e" F% y8 u% C/ e做乜又用翻英语硬字幕啊?
7 Q6 B2 t- y$ t5 E: G
哩个冇计嘅嘢,本身就有

fish182 发表于 2023-3-30 16:13:05 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-30 15:257 G# @0 w$ t# t* ]' f2 J  f
哩个冇计嘅嘢,本身就有

; g* D: S8 b' d. x- K我记得有个无硬字幕版本咖,不过清晰度可能会差少少,但系你画质修复嘅话应该都唔会好差咖

crespo 发表于 2023-3-30 16:22:36 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 16:135 O. A3 L1 s* p
我记得有个无硬字幕版本咖,不过清晰度可能会差少少,但系你画质修复嘅话应该都唔会好差咖 ...
5 S9 O1 |* b3 y! a( w, j
冇啦,我揾晒啦,之前可能有嘅,但依家都冇种啦,我原本自己嘅DVD压缩版都冇字幕噶,可惜有d预告位係断咗

fish182 发表于 2023-3-30 17:16:11 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-30 16:22
% A8 o/ F3 P& U! u$ x! s0 I* @冇啦,我揾晒啦,之前可能有嘅,但依家都冇种啦,我原本自己嘅DVD压缩版都冇字幕噶,可惜有d预告位係断咗 ...

! W, |9 T8 [% Z7 D
9 _# P' J% q4 D9 I呢个版本无字幕,不过清晰度差少少,有种模糊感,修复应该会好d3 w8 R" ~, ~2 e! y  |: `" Y/ p0 H
magnet:?xt=urn:btih:9C624C069BB294D135D6F2B3BBA867C72A0ABFD3

crespo 发表于 2023-3-30 18:41:39 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 17:161 K5 F4 ?6 h) h! Q* }9 x2 \" H8 ?  N
呢个版本无字幕,不过清晰度差少少,有种模糊感,修复应该会好d# n# d; I! _% Z% S9 D" R0 D2 M9 X( y7 d
magnet:?xt=urn:btih:9C624C069BB294D135 ...
- W5 x2 K0 m4 y, @7 ~: u
睇下点~~~不过已经搞咗12集,重新嚟过係需要动力,希望个清晰度可以俾到动力我啦

fish182 发表于 2023-3-30 20:03:40 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-30 18:419 U4 Y7 R" T: ~* m
睇下点~~~不过已经搞咗12集,重新嚟过係需要动力,希望个清晰度可以俾到动力我啦 ...

' B7 H2 Y3 d0 f- B  p# `" T可能海滨系度及住你嘅进度

crespo 发表于 2023-3-31 03:22:59 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-30 20:03
1 @# D6 W- E% G7 G可能海滨系度及住你嘅进度

, ?  w0 ?0 N- g1 _- x1 p+ G唔使啦,到时爽朗一出,大把人合完发百度,佢开开心心方方便便就摞去卖到啦