[粤漫合成] [原创合成][AI][足球风云][旧版][粤日][1920x1440][更新至第12集]

crespo 发布于2022-12-9 15:01 4803 次浏览 121 位用户参与讨论   [复制分享主题]
OGRE_凰 发表于 2022-12-10 10:12:53 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-9 23:08
0 e( q4 F: N3 a3 R3 C系你要 煲我梗系你過黎啦

3 q/ P% P  a3 L8 i; X你自己过来啦,带埋新丁

wind6 发表于 2022-12-10 14:08:19 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-9 15:51
' ~& Z# J# i) t- F# o" Q; D& A) z来支持一下童年的回忆,虽然没看过几集

2 ^  o) W4 s: D/ P9 O( A9 A; S我都一样冇睇过几集

crespo 发表于 2022-12-10 14:41:28 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-10 09:47
, p7 i) b; l3 U' t' [9 D& c没啥,你自己按照你的兴趣来就好

) U5 ?$ l0 p3 H, u5 i7 k但係我係有噶涡,当年虽然係老翻,但都买咗套碟,一直冇睇过

HQS 发表于 2022-12-10 15:18:17 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-10 14:41: c) H9 K# p8 }5 k
但係我係有噶涡,当年虽然係老翻,但都买咗套碟,一直冇睇过

& V& K" Y* ]/ F+ M你这么喜欢看世界杯,当然也喜欢看这种足球动画,很nice~!

angelhurte 发表于 2022-12-10 15:36:52 | 显示全部楼层

crespo 发表于 2022-12-10 16:15:35 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-10 15:18
9 ?$ y5 @7 J0 N: g8 O/ M你这么喜欢看世界杯,当然也喜欢看这种足球动画,很nice~!
! ^6 T3 e7 K9 h, H
体育类嘅我都中意睇噶,只係咁多年都唔知咩原因未睇网球王子咯

rantarou 发表于 2022-12-10 16:22:57 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-12-10 10:12
  u' G! j. a/ W( Q你自己过来啦,带埋新丁
5 A% Y- L) a* I2 R; p
你唔要小丸咩

HQS 发表于 2022-12-10 16:35:37 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-10 16:15+ c# `% K( z3 x
体育类嘅我都中意睇噶,只係咁多年都唔知咩原因未睇网球王子咯

- V1 j% n) N" r5 T& o没什么呀,还有那些橄榄球,沙滩排球,羽毛球、长跑的动画都没看过,好正常

fish182 发表于 2022-12-10 17:01:05 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-12-9 16:13
: }% L* l- a: v. d7 _: G( S. a人物睇上去都唔同

8 z6 [4 w; I" h+ r9 P2 ^以前tvb播我都有追,比足球小将真实好多

rantarou 发表于 2022-12-10 17:13:26 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-12-10 17:01
1 W' h2 A: i& s" C) }. x以前tvb播我都有追,比足球小将真实好多
9 o& Z2 A" C8 q9 T4 c& n) H' N
真实D,内容都丰富D,有恋爱戏

crespo 发表于 2022-12-10 17:37:43 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-12-10 16:35
& F. H, Q! I# W$ e0 M没什么呀,还有那些橄榄球,沙滩排球,羽毛球、长跑的动画都没看过,好正常 ...

$ ]. s) G7 W4 Z, y( A+ t你讲嘅果d之外,仲有单车我都未睇,之前睇水球少年,都可以

crespo 发表于 2022-12-10 17:38:41 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-12-10 17:01$ R' u1 q- k" o& j
以前tvb播我都有追,比足球小将真实好多
8 E% S$ }3 b, K
哩套係我嘅最爱,所以之前合dvd版合得好有心机噶