[粤漫合成] [禁流][原创合成][AI][踢出我天地][粤日][1920x1440][全52集]

crespo 发布于2023-3-1 18:47 2387 次浏览 76 位用户参与讨论   [复制分享主题]
语  言:粤语  日语  
语言版本:TVB
集  数:52
文件类型:MKV
文件容量:38G MB
来源版本:粤漫社
  << 免 責 聲 明 >>
    ● 所有分享文件仅为个人技术学习之产物,仅供个人试看或试听、讨论技术性问题之用途,严禁任何的商业用途、分发及贩卖行为!
    ● 下载链接仅为技术研究及网络测试之用途,不做任何有效性保证;请于下载后24小时内删除文件,若你喜欢请购买正版。
    ● 若原版权持有人发现文件内容涉及侵害你的版权情况,请提供版权说明并联系我们管理人员,我们将尽快进行下架处理。
    ● 请勿将文件上载于任何商业影片平台及公共网盘平台、若私自散佈造成任何法律責任,粤漫社与本人將對本贴內容恕不負責。
( ?- a0 [+ f3 C8 `2 A( a2 Y% s) `2 G9 i/ `5 T* E
网上流传嘅合成版係内嵌英文字幕,哩个係本人强逼症之下嘅冇字幕纯净版,暂时係全网独家% p% l4 f. [8 {/ M( o8 v3 C) S/ ~

% d8 R/ g1 h& v5 t$ `5 Q如果需要字幕嘅,大可以睇翻网上嘅内嵌字幕版(b站有),如果要中文字幕,自己去揾或者自己去搞,我合嘅一般都係冇字幕纯净版(如果冇好嘅版本先会考虑用内嵌字幕嘅或者唔合)睇得粤语仲睇咩字幕啊,本人觉得係多旧鱼嘅行为,如果係卖片嘅,俾d普语人士学粤语嘅,咁我帮你唔到- k" ^& i0 l# h9 N4 P+ T) d
8 ?6 M) \* p6 Z. i
哩个合成版只for粤漫社!!!
% C% o$ ^, Q# I- _/ q
- T# a9 U" w# T$ S
- H  r( |6 W% i3 X6 z3 d. w
86d6277f9e2f0708b83665fee724b899a901f219.jpg 9 H* G6 Z4 T! A( Q) k( ?

: K+ A, J2 v+ l8 s, U
1 v+ A1 K) ?. o

1 d) k6 ?) |* O, s6 E4 E  ?1 E 11.mp4_20230222_151546.217.jpg [Ai-Kwan] Hungry Heart Wild Striker - EP11 1920x1440.mkv_20230222_151432.512.jpg 9 `5 Q2 g& M# [4 X, ]  o  R

+ n/ U1 s, ~/ X* }8 f) J# M+ s3 `) D  m5 u( N0 c

- H1 m5 t, t% f8 N6 R 无标题01.jpg " Y; t" {' H* X( F0 g1 K+ ^

* F9 r- J* C1 @+ R4 Z3 M0 k" ~" G8 }

' N7 I2 J+ S2 d4 k3 \ [Ai-Crespo] Hungry Heart Wild Striker - EP15 1920x1440.mkv.jpg
0 x# d3 P- b( h% ^) c$ W/ R
0 N8 \! \3 b( L
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 2000 才可浏览,您当前积分为 0
- E& I" ~8 a; B5 A. ]/ A

. Y  n! V4 w9 N
: G5 A5 e5 _% z: O

3 y% G- F1 }6 Y% R( z. N* k! ^1 R

已有(76)人评论

zhenli2893 发表于 2023-3-3 18:32:25 | 显示全部楼层
500分,望尘莫及
回复 支持 1 反对 0

crespo 发表于 2023-3-3 15:53:44 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2023-3-3 15:32; b, B& ]7 k& Y* r
就係好少有粤配所以就迟迟都冇睇,不过有啲动漫都唔一定有粤配

Q! M, O: C1 b. ]/ K4 E等下咯,热门嘅一般都好快有,好似锯链人咁,viu一直都好快手,不过足球类可能都要期待TVB啦

ingew 发表于 2023-3-3 10:11:23 | 显示全部楼层
比起新足球风云,哩个正常好多。

snzt79 发表于 2023-3-1 19:18:54 | 显示全部楼层
一见到橙头就惗起黄金入球

SMILEsyd123 发表于 2023-3-1 19:43:34 | 显示全部楼层
真係好鍾意哩部。最後比賽結局真係意想不到 果然青春都會有遺憾

花師奶 发表于 2023-3-1 19:46:59 | 显示全部楼层
500分,牛年马月咯

shiraishi 发表于 2023-3-1 19:48:41 | 显示全部楼层
AI超高清修复!

xiaomamazi 发表于 2023-3-1 20:14:39 | 显示全部楼层
粵語主題曲几好聽

jimmykit 发表于 2023-3-1 21:10:55 | 显示全部楼层
呢出好啊,记得零几年果阵仲买过日语版嘅DVD

NekkiBasara 发表于 2023-3-1 22:03:31 | 显示全部楼层
周国贤!!

OGRE_凰 发表于 2023-3-1 22:05:00 | 显示全部楼层
哇,清到爆炸

乂熊貓乂 发表于 2023-3-1 22:21:33 | 显示全部楼层
呢套野未睇過..呢套好睇D 定12 人好睇D

任婷婷 发表于 2023-3-1 23:38:41 | 显示全部楼层
失望透顶了     积分不足无缘路过吧!

勇者罗兰 发表于 2023-3-2 01:15:39 | 显示全部楼层
好似睇过下,剧情就唔多记得了,记得依部好似有粤语OP