跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [单集试发] [行运超人][粵日雙語][640x480][wmv9 DVDRip][第1话]

aubert22 发布于2009-12-21 19:12 9354 次浏览 105 位用户参与讨论     [复制分享主题]
★片      名★ 行运超人
6 G* ^  u1 s1 l+ d
★影片格式★ MKV
7 ]2 ]2 y4 L1 k★视频编码★ wmv9 DVDRip
1 ~* R& D6 B: W. @+ r$ @3 ^+ @★分 辨 率★ 640x480

. G( c  I2 ?* S  k# q% b+ H3 Y★大      小★ 324M
# H: L8 r- b, I$ {3 J★死档日期★ 2年无人下自动死档+ y8 V( f8 n0 M) }" ]
★语言字幕★ 粵語 无字幕1 m0 x+ L0 e- t8 M. i( P/ I- g$ a
★音频格式★ MP3(粤)+wma(日)% @0 g! `( `7 p
★储存空间★ MU
0 n; s, R1 s  e( E
" Q" d! t" h" P$ }5 E
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(105)人评论

lmf1127 发表于 2009-12-21 19:27:59 | 显示全部楼层
行运超人都有正~  唔知邊到有熱斗小馬清晰雙版呢..搵左好耐~

venuschen 发表于 2009-12-21 19:48:15 | 显示全部楼层
  h& t# N% ^5 y/ }1 @' n, M8 X+ x  j) I' @) G
多谢晒!当年好中意睇呢套动画!

KO999 发表于 2009-12-21 20:01:02 | 显示全部楼层
呢套动画真是笑爆肚~~~希望连载下去~~~

天才不二 发表于 2009-12-21 20:10:12 | 显示全部楼层
行运超人,劲搞野啊

freedom246 发表于 2009-12-21 20:23:48 | 显示全部楼层
爱死行运超人了,VCD配音都好正!!

天才不二 发表于 2009-12-21 20:43:23 | 显示全部楼层
我记得TVB配的行运超人把声好似唔米甘,印象中好似系爱德华(钢炼)戈个配音员,哩个系VCD的配音?白话中夹杂住好细腥的日语,不过都几搞笑

aubert22 发表于 2009-12-21 20:50:12 | 显示全部楼层
我记得TVB配的行运超人把声好似唔米甘,印象中好似系爱德华(钢炼)戈个配音员,哩个系VCD的配音?白话中夹杂住好细腥的日语,不过都几搞笑
$ i' E* {* J6 l- Q% c) d天才不二 发表于 2009-12-21 20:43

% ^; E2 w: L9 e4 l, ~因为音乐嘅来自rmvb,而rmvb系左右双声,单独播粤语单声依然有些许日语喺度~用消嘶效果都不大,所以就系咁~

天才不二 发表于 2009-12-21 20:56:52 | 显示全部楼层
原来系甘啊

183334257 发表于 2009-12-21 21:14:29 | 显示全部楼层
猫兄强劲...估唔到呢套好野有合成版~多谢晒

aubert22 发表于 2009-12-21 21:25:06 | 显示全部楼层
回复后睇到隐藏话语,我谂好多人都好失望,哈哈,我都系

yuenchris 发表于 2009-12-21 21:26:29 | 显示全部楼层
感謝大大的分享