跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [单集试发] [行运超人][粵日雙語][640x480][wmv9 DVDRip][第1话]

aubert22 发布于2009-12-21 19:12 9351 次浏览 105 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-12-22 17:57:54 | 显示全部楼层
水王如此超經典卡通,你吾好試發,一定要連載,強烈要求,無限感謝,
: j4 p* }. |+ q% p平常心 发表于 2009-12-22 02:05

4 |' x; {* V" i/ ~! y+ j你估我唔想咩~~片源难挂啊,尽量啦~

aubert22 发表于 2009-12-22 17:58:30 | 显示全部楼层
你係咪係winny挂噶片源?我都挂过,不过挂到一半就唔郁啦!而且集数唔齐全,睇嚟想挂齐全部真係非常难
# n: T: T6 I2 o9 }kevinchan 发表于 2009-12-22 08:47
' ^6 g2 T5 o- o
系,一直挂住~~我家先挂得3话~

aubert22 发表于 2009-12-22 17:59:24 | 显示全部楼层
行运超人的话, 我之前都收咗套VCD粤语RMVB.  好似系渔人之家的版本.    一个文件200几M包含两集,  音频反而無其他杂音喔~     水猫如果有齐片源想合全集嘅话, 我可以上传D音频~        不过楼上有位朋友好似仲猛料,  ...
/ S8 I" Z: _& f9 E# t2497341O1 发表于 2009-12-22 10:00
" U) Y6 t$ h: N  V
你讲嘅版本我都有,不过我就系嫌区两集一个文件咁麻烦,所以无用~但系貌似一样会有日语杂音喔~

zjt 发表于 2009-12-22 19:19:55 | 显示全部楼层
很喜欢的动画片,终于等到了

艾米尔 发表于 2009-12-22 19:34:11 | 显示全部楼层
e出搞笑,而且双语合成版,thanks!

laskas 发表于 2009-12-22 19:51:56 | 显示全部楼层
超好笑,LZ要继续连载啊,一定支持

大天使007 发表于 2009-12-22 20:00:09 | 显示全部楼层
这个系同抵死泰山同一个级别的动画片! q/ P, X9 X0 P6 u, \. l
除了搞笑还是搞笑

kevinchan 发表于 2009-12-22 20:08:07 | 显示全部楼层
你讲嘅版本我都有,不过我就系嫌区两集一个文件咁麻烦,所以无用~但系貌似一样会有日语杂音喔~
5 j: o. j, i6 C3 n- p' D% haubert-22 发表于 2009-12-22 17:59
係吖,嗰个版本係有日语杂音噶,我第一次听仲以为係我播放器问题,搞咗我一大轮= =

kevinchan 发表于 2009-12-22 20:08:57 | 显示全部楼层
系,一直挂住~~我家先挂得3话~
4 q9 B6 i: \! u8 d' G& Caubert-22 发表于 2009-12-22 17:58
3话都好过我挂唔到,发觉挂旧动画真係好难

freedom246 发表于 2009-12-22 20:20:27 | 显示全部楼层
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 500 才可浏览,您当前积分为 0
0 w/ d6 d- H' k+ M" h
整埋个开头就正啦, 林林距啊!!

chip 发表于 2009-12-22 23:02:00 | 显示全部楼层
thank you very much

2497341O1 发表于 2009-12-23 10:31:46 | 显示全部楼层
你讲嘅版本我都有,不过我就系嫌区两集一个文件咁麻烦,所以无用~但系貌似一样会有日语杂音喔~6 Z$ a& F7 ^" m3 T4 F0 O4 K
aubert-22 发表于 2009-12-22 17:59

0 H+ z3 `% n+ m3 u$ p9 U! P' u" T# N' X) J

' k  i: i; ^+ t   唔系挂~   我听咗几集都系無杂音喔~     我呢套总大小系5.77G的.    唔知系米一样呢?.~