跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [单集试发] [行运超人][粵日雙語][640x480][wmv9 DVDRip][第1话]

aubert22 发布于2009-12-21 19:12 9349 次浏览 105 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-12-21 22:54:56 | 显示全部楼层
呢套我有DVD(老翻)1 j8 X& t- g0 Q1 k; r9 h
可惜唔係TVB配音
" R* {7 U) T, ^( y, N! m6 J/ y) x多謝你嘅分享~~~6 e2 K+ d: J$ B/ u1 v) j2 s
xdummy 发表于 2009-12-21 22:48

* s8 M& l* b! E1 e6 E你有DVD??可可以发ISO畀我啊,万分感谢啊~

kevinchan 发表于 2009-12-21 23:13:32 | 显示全部楼层
呢套我有DVD(老翻)4 Y4 n5 q1 x  [" A
可惜唔係TVB配音
2 K( u# f4 b0 ~多謝你嘅分享~~~
  _, _  u% \2 gxdummy 发表于 2009-12-21 22:48
质量如何?可否发D图片嚟睇下

kwanyeung 发表于 2009-12-22 00:16:16 | 显示全部楼层
消嘶唔係畀你消人聲-.-" ?0 \' j+ H- y& T
如果想消日語可以試吓用降噪功能。。或者得既。。。

xdummy 发表于 2009-12-22 01:50:42 | 显示全部楼层
你睇下D話質O唔OK先,我覺得一般* a" @5 M' ]* z, b- u: C
音頻係粵日左右聲道(都算清澈)

平常心 发表于 2009-12-22 02:05:19 | 显示全部楼层
水王如此超經典卡通,你吾好試發,一定要連載,強烈要求,無限感謝,

maplep 发表于 2009-12-22 04:33:53 | 显示全部楼层
没看过。。。

darrennsz 发表于 2009-12-22 08:46:44 | 显示全部楼层
support support

kevinchan 发表于 2009-12-22 08:47:25 | 显示全部楼层
你係咪係winny挂噶片源?我都挂过,不过挂到一半就唔郁啦!而且集数唔齐全,睇嚟想挂齐全部真係非常难

2497341O1 发表于 2009-12-22 10:00:28 | 显示全部楼层
行运超人的话, 我之前都收咗套VCD粤语RMVB.  好似系渔人之家的版本.    一个文件200几M包含两集,  音频反而無其他杂音喔~     水猫如果有齐片源想合全集嘅话, 我可以上传D音频~        不过楼上有位朋友好似仲猛料,  有VCD碟添.    如果可以嘅话,  希望可以用佢直接抽取的无压缩VCD音频合拉.~  

jack0487 发表于 2009-12-22 17:16:29 | 显示全部楼层
超搞笑,可惜要上课,无睇完

aubert22 发表于 2009-12-22 17:56:49 | 显示全部楼层
消嘶唔係畀你消人聲-.-1 }+ W) s  o0 o/ V
如果想消日語可以試吓用降噪功能。。或者得既。。。+ u  A- n8 M3 L( t( E
kwanyeung 发表于 2009-12-22 00:16

& T, @. w# T" q, ^% n原来如此,不过降噪我觉得仲复杂,有时间你教下我

aubert22 发表于 2009-12-22 17:57:31 | 显示全部楼层
你睇下D話質O唔OK先,我覺得一般
' `+ Q0 Y7 K5 }6 w& @5 t音頻係粵日左右聲道(都算清澈)
+ U9 l2 w2 B# ~4 H7 zxdummy 发表于 2009-12-22 01:50

4 v/ I* Z' ^0 g' t$ @& }7 Y可能你只系D5而且系老翻,质量只系好过VCD版少少~