今日好惨啊,被病魔煎熬!!!

唔知 发布于2005-1-20 08:21 1634 次浏览 34 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>寻晚同D好耐无见过嘅朋友零晨1点去食宵夜,</P>
  A( A6 S- f) }: E0 K. T3 u1 |$ `<P>食到成4点,仲饮左好多P酒,</P>
' r$ p4 W+ J( C# s<P>今早出来时发觉自己发 冷,</P>$ N, U" ^2 o1 V3 C5 V' i
<P>我知大锅啦,我感冒同发烧的先召啦</P>! y! G3 s# U8 h: z! Q* r7 X+ R8 q- W
<P>今日饮左两杯黄振龙,食左两粒幸福伤风素.</P>
9 \* t9 o/ m9 h5 V0 l<P>宜家仲未退呢。</P>
8 x' d# A, ?6 `3 r: v/ h
1 p! f. D7 t3 t3 r) m4 @8 s

已有(34)人评论

Kiver 发表于 2005-1-20 08:23:09 | 显示全部楼层
发个病样上来啦...
全職獵人 发表于 2005-1-20 08:27:25 | 显示全部楼层
<P>1點食到4點&gt;&gt;&gt;&gt;???</P><P>唱K定係齋食啊????? 食晚飯都唔駛咁耐啊,,,,</P>
唔知 发表于 2005-1-20 08:28:00 | 显示全部楼层
<P>我的摄像被人强抢了,</P>* x0 J+ i: H& y3 i. u! I
<P>我呢到无,</P>
2 i3 {/ R8 j4 d1 @1 r<P>宜家着住件羽绒衫,两件羊毛衫,包到成只种咁。</P>
' A! V8 g8 a  ]4 R1 \$ q

9 T$ D8 L1 H; q. |: `3 o1 f; S
Kiver 发表于 2005-1-20 08:29:44 | 显示全部楼层
点着啊???4 M1 x4 ^# h; G* ?  J) u$ P
好厚的啊...??
唔知 发表于 2005-1-20 08:30:14 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>全職獵人</I>在2005-1-20 0:27:25的发言:</B>
8 N* z1 y+ g' c! z# d6 r
- m! R# G0 Z+ p" E7 H<P>1點食到4點&gt;&gt;&gt;&gt;???</P>
0 u- J& d% Q) Z, l) ^9 v  t<P>唱K定係齋食啊????? 食晚飯都唔駛咁耐啊,,,,</P></DIV>
% y1 s8 y7 k! N1 g# s. s' C; N; R<P>好耐无见多野讲,0 [' P3 O4 f! o
<P>我地只不过系去大排档食宵夜,7 N& s% k" @; P
<P>不过我D朋友好饮得," D* C0 _9 m, f" N+ ^
<P>我就麻麻,第一个俾人对“林”都系我。</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:31:34 | 显示全部楼层
我根本不饮酒的,所以不要找我
唔知 发表于 2005-1-20 08:36:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-1-20 0:29:44的发言:</B>, M7 ~1 W% G+ }& x
点着啊???
& `+ d, A- `, N1 ?# |3 K+ j好厚的啊...??</DIV>
( d; Q9 S1 D5 n2 x( U9 ?$ P, E3 D<P>果件羽绒衫大件,内面可以着好多衫的,
' X: g( g3 [! g' o+ k<P>好似200几斤果D肥仔。</P>
Kiver 发表于 2005-1-20 08:38:05 | 显示全部楼层
我要相来看看啊..快点照张来看看
唔知 发表于 2005-1-20 08:39:07 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-1-20 0:31:34的发言:</B>
# n5 l6 G# s, x* x我根本不饮酒的,所以不要找我</DIV>4 a# G* o" H1 j$ B: G
<P>原来枫兄咁好的,
- o7 s; k/ \  v, Q' u+ E<P>又唔食烟,又唔饮酒的,
# e+ G, o' D9 A4 k- f  Z" u/ t<P>虽然我饮酒,但我都系唔食烟的,: ^" c% A. [1 R
<P>好多时D朋友一见面就话去边到边到饮返两杯,
; R0 h( b8 G: `2 A<P>好难推的。</P>
全職獵人 发表于 2005-1-20 08:39:29 | 显示全部楼层
  我而家2件,一件短T  SHIT,一件外套
蛋白 发表于 2005-1-20 08:44:52 | 显示全部楼层
衣家D后生一d都唔爱锡自己的
123下一页