跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原创] [幽游白书] [粵日双语][1280x960] [h264 BDRip] (更新至76话)

aubert22 发布于2009-11-20 17:53 46473 次浏览 898 位用户参与讨论       [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-11-21 04:50:39 | 显示全部楼层
咁快就發嘅??以為你話低調唔發。。
0 w  O$ u4 H8 U+ {3 K2 t& Y" r8 l" Z
其實舊片藍光化都唔可以要求咁多。。。
% o4 N8 e: ~2 m1 a* k: l
! @7 Y) \) w4 q: a* [" j5 T, ^+ T總之清過DVDRIP就可以啦=] 話時話200MB咁細嘅?

leafir 发表于 2009-11-21 06:19:57 | 显示全部楼层
之前DVD的没下到,睇下等BD版是正确的选择了

aubert22 发表于 2009-11-21 07:47:02 | 显示全部楼层
好彩,之前嘅DVD版无刻碟。宜家啱了。 唔知点解,我放左响硬盘咁耐嘅嘢,就係无刻碟。可能,天意哦!2 Z2 \; n% n* J# }3 i
netasa 发表于 2009-11-21 01:06
" ~- x* J  Z% c8 [& {
我家都等紧个移动硬盘好耐无刻动漫咯~

aubert22 发表于 2009-11-21 07:47:48 | 显示全部楼层
樓主最後會放粵語音軌來下載嗎???????: |) A4 A1 @  F0 \
kailu 发表于 2009-11-21 02:43
8 F9 ?+ R+ [5 p3 d& r9 [9 I: ?4 P
我就知道会有人咁问嘎了
' r1 V4 P+ V0 I- S& _. x# T到最后你就知道嘎啦~

aubert22 发表于 2009-11-21 07:49:24 | 显示全部楼层
咁快就發嘅??以為你話低調唔發。。
5 p& z% O0 k6 J. D6 F9 r* n) N2 O* V4 _3 a3 ^* W6 u
其實舊片藍光化都唔可以要求咁多。。。4 ^+ ~* Q/ R# e$ r; X) |; I

, |1 c' S  [  R) d. ~! W總之清過DVDRIP就可以啦=] 話時話200MB咁細嘅?
! n+ `# \4 L% Y7 i6 `! rkwanyeung 发表于 2009-11-21 04:50

+ V' O" w! s; J. j  Q5 y系低调合成,但有人出声左就发咯~" R/ z; V- t( R" S; v' c
其实系接近300M嘎啦,家3话系第一话200几M~" {% v8 {  J9 H' D
其实下黎睇下就知道,你好快啫下得,唔怕~

kevinchan 发表于 2009-11-21 08:18:43 | 显示全部楼层
以前细个一得闲就玩幽游白书(世嘉),特别同表哥表弟们对大,真係过瘾+ v6 P( J6 @8 }  T2 v
反而幽游白书动画我一集都未睇过

迪格斯 发表于 2009-11-21 09:05:16 | 显示全部楼层
你都几快吓喔,去到003

darrennsz 发表于 2009-11-21 09:26:01 | 显示全部楼层
this one must support ~ how long will this take to completes ?

ConvoyChan 发表于 2009-11-21 09:42:04 | 显示全部楼层
一早起身多左两话 。。。。。掂啊
; F' u; _# }+ e$ [: F我都想用台式机盘啊 鬼整学校D电压非常5稳89点个阵170v7 H4 p% K1 |0 M# j8 |2 z# ?
半夜上到260v 仲成日无拉拉停电。。。。。
+ h& P; o1 G" t* J! A) Q* K用台式机D同学 电脑基本上坏过咯 一系主板 一系内存。。。。
# H# k; `7 U  i2 o5 c$ ~, n甘既情况我边敢将个珍藏数据既盘接入市电。。。。。。
/ Y' \0 a6 P0 P) z- H8 Z4 z我都系计过条数啦 除做左gb/蚊翻倍变少之后 本盘一系持平 一系大幅领先 我先会做出哩d类似嫌钱腥既举动。。。。家下电脑城个大妈好似认得我甘 经过就放电 超无奈

平常心 发表于 2009-11-21 10:33:31 | 显示全部楼层
就算1080P可以画质都没乜变化?难道还有宽屏版?

kevinchan 发表于 2009-11-21 13:53:10 | 显示全部楼层
一早起身多左两话 。。。。。掂啊
3 x1 r- G% C6 H  M' R我都想用台式机盘啊 鬼整学校D电压非常5稳89点个阵170v* h+ ]/ r4 [* ]& i2 {& |6 E
半夜上到260v 仲成日无拉拉停电。。。。。
( i3 K! r+ f4 `* \4 O# s用台式机D同学 电脑基本上坏过咯 一系主板 一系内存。。。。& a1 H$ i! f  [. l. V) Y# s
甘既情况我边敢将 ..., M7 N. m9 D) g- V; B% e: Y" u/ H* }
157972678 发表于 2009-11-21 09:42
电压唔稳定,留意下D电容好啵

optantic 发表于 2009-11-21 16:53:38 | 显示全部楼层
H264 HD quality! Good Stuff!@