跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原创] [幽游白书] [粵日双语][1280x960] [h264 BDRip] (更新至76话)

aubert22 发布于2009-11-20 17:53 46475 次浏览 898 位用户参与讨论       [复制分享主题]
chip 发表于 2009-11-20 19:56:17 | 显示全部楼层
先下戟后评論,谢了

freedom246 发表于 2009-11-20 20:13:35 | 显示全部楼层
下,晤讲甘多啦!!

Ace0210 发表于 2009-11-20 20:39:57 | 显示全部楼层
真係有呀
9 \$ @7 ~% J- a9 V" k* Z勁wo
. c* F) g5 G2 Z5 b; X支持

mcnynbajay 发表于 2009-11-20 20:59:29 | 显示全部楼层
又話低調合成~
& O4 q+ l( q6 x  n片源都未出齊,就放了
3 D8 ]5 [$ W% D5 s) X/ j先上個月收佐DVDRIP-RMVB版
# V; ^: @' @$ o所以精神上支持下~BD實在啃唔落~!

183334257 发表于 2009-11-20 21:40:37 | 显示全部楼层
动作好快啊~一定要多谢先' k6 p7 B, _  C. O& G9 e; P; k! N
幽游白书之前我无点样睇过,但系果阵都好多人睇' j& J% E: H, {" H8 M
都唔知自己果阵做咩唔睇....

天使之风 发表于 2009-11-20 21:48:01 | 显示全部楼层
这不最早都要等到明年3月多才能散花了

ConvoyChan 发表于 2009-11-20 21:58:48 | 显示全部楼层
嘻嘻,你讲到你好似买左好多次硬盘咁了喔~; G5 h; {2 Q& z. o: c' N
aubert-22 发表于 2009-11-20 19:47

+ A* b0 H! ^+ x8 F系啊 2个日立500g+ B* t8 u+ }8 V0 z: q
1个日立160g* F4 C6 ]: Q) i/ B
1个希捷320g 有坏道5敢用3 N1 `2 f7 R! P. v7 C* S4 ^
全部都系2.5寸 5知点解硬系觉得笔记本D皮实D# U7 }2 W5 g* n6 h/ j. a7 U
仲有个250g台式希捷3年了8 W) r0 x+ r  c
宜家买刻录碟4G2蚊同台式机硬盘基本持平 可惜速度慢 5够硬盘稳振 仲超麻烦 冇得复写; r: i/ j) N& O' V
于是放弃之。。。。

aubert22 发表于 2009-11-20 22:43:27 | 显示全部楼层
又話低調合成~' L2 S& o+ v0 K# h: A, y
片源都未出齊,就放了1 a4 x3 d6 m  a; A, J! a, m. C; H
先上個月收佐DVDRIP-RMVB版. y- c1 R1 y# f# k7 r# [' o; o
所以精神上支持下~BD實在啃唔落~!# `! |" ^5 [( s1 [; ]- p- g" T6 D
mcnynbajay 发表于 2009-11-20 20:59
. r  H5 Q2 J4 o0 `' D$ {0 _& n
都讲左出黎,仲可以低调咩
2 D# z* O* {  M, l我都系上个月2号开始下rmvb,9号收完,家又.....: S: o/ B$ V+ }* ]
不过仲系要等1080P,嘻嘻~

aubert22 发表于 2009-11-20 22:44:51 | 显示全部楼层
7 O3 I/ W* h9 M! H5 e6 W
动作好快啊~一定要多谢先
& M1 O0 A7 y6 H9 A幽游白书之前我无点样睇过,但系果阵都好多人睇# F$ G# S- D& h. V- a5 R  }5 ?
都唔知自己果阵做咩唔睇....; J2 A$ u/ E! D
183334257 发表于 2009-11-20 21:40
2 E) i1 S) p2 [0 _# ^! `8 |& z
开始系一般,但后来就好好睇嘎啦~
# }2 u* g1 B2 d. L. z+ U以前玩GB都成日玩幽幽,好正~
/ K/ l' B8 m! Z' h8 ^$ `, _7 A! h1 D0 q. S- r

aubert22 发表于 2009-11-20 22:46:01 | 显示全部楼层
这不最早都要等到明年3月多才能散花了7 ~! _! g6 ^, J! b- Z
天使之风 发表于 2009-11-20 21:48

- V5 L: S6 i, Q# J- |" W- z3 L嘻嘻,鲁鲁修都7个几月啦,几耐都等~~

aubert22 发表于 2009-11-20 22:49:34 | 显示全部楼层
系啊 2个日立500g
1 V; z8 Q/ l, I7 m1个日立160g
# N2 k( m* f- @! T1个希捷320g 有坏道5敢用
# b: y& x/ H  J4 ^: W4 K全部都系2.5寸 5知点解硬系觉得笔记本D皮实D# N' B7 s$ b5 u' X
仲有个250g台式希捷3年了) p; k1 P9 D, ?( }7 S+ d, V. Z
宜家买刻录碟4G2蚊同台式机硬盘基本持平 可惜速度慢 5够硬盘稳振 仲超麻烦 冇得 ...
$ d7 A* ?' N$ l9 S8 c$ h157972678 发表于 2009-11-20 21:58

2 R; o/ r8 m4 O0 s6 S3 W1 k5 R你用开NB啊话?买咁多次倒不如直接买个大容量嘅移动硬盘好过,我都想入手个1.5T嘎了~3 I1 v6 ^$ s3 G" |/ G- X" G
2蚊一只DVD空碟??貌似贵左,不过睇你乜牌子啦,我都好耐无刻碟(指动漫)啦~

kevinchan 发表于 2009-11-20 23:08:26 | 显示全部楼层
我觉得已经比DVDrip清晰不少啦!
+ d% e# S6 h: }# P/ z! X多谢合成,合成必撑
6 F# u1 z6 r. @3 ]& Y0 R9 d感谢