跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18257 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ykcheung 发表于 2009-4-19 06:11:02 | 显示全部楼层
有乜理由唔撐KW兄.

Xoun 发表于 2009-4-19 10:44:23 | 显示全部楼层
深同感受...tvb变速要处理与片源同步的话的确很麻烦呢!!只是花更多时间去调教....楼主加油!我都好憎遇到哩种tvb调速嘅情况

guangzai 发表于 2009-4-19 10:55:08 | 显示全部楼层
辛苦了!!一于下来收藏!!

yjennytws 发表于 2009-4-23 10:36:33 | 显示全部楼层
謝LZ分享, 支持DOREMI !!!

chongbo86 发表于 2009-4-23 13:19:51 | 显示全部楼层
我都好中意哩部动画个。支持楼主哦

ngyan1600 发表于 2009-4-24 04:14:19 | 显示全部楼层
俾唔到意見你..香港都下唔到mu.........

ngyan1600 发表于 2009-4-24 04:17:04 | 显示全部楼层
. Z, q2 k) n* c
唉- - TVB真係識玩嘢。整多幾集咁樣都可以趴街。% w: ^$ h0 c& ~! c- {7 k# a- |
kwanyeung 发表于 2009-4-18 13:26

A% t7 j7 ]$ {) U0 g6 \9 }- M慢慢啦~~~tvb既野~" ?3 N: V- e3 u3 |- f- G( c
我咪又係咁合高達00同數碼ds,希望mu快d好番,等我可以下到你幫我整果條音頻啦~或者你教我整啦~_~""". {+ I7 A! r# }( ?7 }0 `
第一次接觸加速,真係有d俾佢玩起既感覺.....整得一兩集...都好快搞掂,最驚既係加速+cut片一齊到......因為加左速既關係..跟本好難判斷邊個位先係正確cut片既位(對我呢d用vdm合片既人黎講~真係好煩,對只用音頻就合到既朋友,可能無咁煩!?)7 V+ Q2 h3 W! }: V8 B) ]2 Y1 ?6 R
單cut片,無問題~用多小小時間補位啦~% M- d$ U5 r8 j5 s5 G
單加速~容易到極!~快d教我變速不變調!!!!!!!!

kwanyeung 发表于 2009-4-24 20:24:14 | 显示全部楼层
單加速無問題= = 最怕佢加速+CUT片。。。。。
& S2 g2 m. U8 t3 o8 b3 V如果CUT片只係上半段就者下半段冇問題。。。
+ P  g/ |2 k0 A, v% K但如果2到都CUT就P得街。
0 l2 Y( |9 d# e" r. J' o, I$ B  `! c4 Q3 U) t6 D
仲未用到MU?? 我上傳去MF比你。

洋波 发表于 2009-4-25 14:50:28 | 显示全部楼层
硬盘不够大,暂时不能下了,伤心...

ngyan1600 发表于 2009-4-29 03:44:05 | 显示全部楼层
仰唔仰意我幫你轉去其他壇--"+ A% v5 n) o) w/ G: x2 k; d
我來來去去都係dotmu同dotbt既ja

ngyan1600 发表于 2009-4-29 03:44:56 | 显示全部楼层
嗯,等你mf--"( n, ^# n3 e0 m' d( ^7 S) }/ \5 y
俾音頻同op,ed字幕我ok了..片源我下完--"

kwanyeung 发表于 2009-4-29 04:35:46 | 显示全部楼层
你中意可以幫我轉貼。註明出柱就得啦。
: }2 M  p/ [; H6 J8 j6 |# M7 Y你係唔係下到MU啊?如果係既話去MU下啦,有音頻。