跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][Tales of the Abyss][深淵傳奇][日語聲英語字幕][BDRIP-720P][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-11 09:00 1367 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
4 V" @! B# {. t8 j! n- K+ F# Y7 E
0 m! ~3 w& |9 T【片  名】Tales of the Abyss/ K8 w7 V! l: v- _, p$ x
【集  數】共26集
$ w$ y& w' k. Z1 m# u
影片格式】mkv' Z3 J$ [1 K( R8 E  B! h
【視頻編碼】x264  e; Q; u+ R) b2 T/ H6 ~
【大       小】500-650MB
9 g- J3 J, l. A2 C- g【死檔日期】2年無人下載, i. m' @( k9 \" T
【語言字幕】日語    內掛英語字幕
; q( o+ U+ E% h
【儲存空間】MU

% }- b7 |: O: ~4 C+ s
; ^$ {# ~" J/ W! g' h

6 v# J- O2 S' }2 D4 u% A
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

1 }  F7 U5 Y1 t) k. p
; j3 e, U9 G" V9 W; [

已有(16)人评论

inber 发表于 2011-7-11 09:05:20 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky

dante0727 发表于 2011-7-11 09:06:33 | 显示全部楼层
正啊!呢部几好睇架~~

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13:46 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky
: F  w3 D( H* A, |& v% Q) ^inber 发表于 2011-7-11 09:05

4 I& z, f' E! ^- J. e- L+ d6 B" G咪又幫我亂改花名。

inber 发表于 2011-7-11 09:18:47 | 显示全部楼层
咪又幫我亂改花名。! L% V6 ]9 j$ ~$ u/ W
kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13

( i2 h! B+ F' i4 I8 g7 S# J4 X' C- [

S, W$ s. d: Z% P0 K, |廢事比你話我小氣嘛

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19:51 | 显示全部楼层
廢事比你話我小氣嘛
3 h% E+ I9 A$ m: K9 sinber 发表于 2011-7-11 09:18

- G$ u4 I2 b# B5 h: i4 P7 ]) x) B係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。

inber 发表于 2011-7-11 09:21:55 | 显示全部楼层
係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。1 J, `& `( V# e  @; g2 Q5 N
kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19

2 F3 p0 g: H9 R( Z  c, O7 T8 p0 p+ O( a

% Z2 m$ p" Q- j 你唔好讚我啦

chrisrex 发表于 2011-7-11 09:41:24 | 显示全部楼层
深渊传说都有?

kental 发表于 2011-7-11 10:14:47 | 显示全部楼层
原来呢部系深渊传说哇;未睇过;超三流晒鼻血甘开心噶

qumjl 发表于 2011-7-11 13:43:29 | 显示全部楼层
其实秒传即系点解? 打波咁嘎妙传啊....

丞相 发表于 2011-7-11 14:12:15 | 显示全部楼层
有看過這部的漫版6 |# {) \9 A. L$ |
感覺不錯好看~~

inber 发表于 2011-7-11 17:53:50 | 显示全部楼层
回复 1# kwanyeung
& w% |; f* M* ?, m- i) `$ \
: l; d, d. J  f4 v- Y# u
% y! P& D/ B; s0 {$ I& Z點解你啲鏈結次序咁亂嘅5 M9 ^2 [# }; O8 _) H1 ~
(以上只系回覆的借口,下面才是我想說的)
- x6 A' X& w4 l2 h( E5 d# L
4 P+ G9 q+ T& zky兄雖然講唔曬甲乙隻方的論點/ R0 I2 k; D( z8 V* S
但系講得好中立(相當滿意),你系講野方面都幾叻# C! T+ }( W  G
你咁講唔會得罪任何一方,所以覺得你好犀利

12下一页