跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 有冇人想下載全套美少女戰士R2 DVD原盤 274.85GB??

kwanyeung 发布于2011-7-22 22:42 6109 次浏览 81 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-23 00:09 编辑 5 O# ~, X1 s4 v, G: Q
& `1 C  Z( M3 e3 s
啱啱行PT站發現有人發咗全套美少女戰士36隻DVD9主篇 + 3隻DVD5嘅劇場版 R2# V% q% K/ ~8 Y1 P: T
有冇人有興趣呀??  我就冇啦。5 J. b4 J7 R2 P
U2貌似免費,ADC就半價。
9 |8 c0 e5 c( P: k" I5 ?3 W! |原來一早有,又做咗火星人。

已有(81)人评论

8d4t 发表于 2011-7-22 22:48:36 | 显示全部楼层
路过,美少女看腻啦!!!

kevinchan 发表于 2011-7-22 22:48:51 | 显示全部楼层
adc已经见到呢个种子,话说迪叔已经下载咗

lovepx 发表于 2011-7-22 22:49:47 | 显示全部楼层
有兴趣路过姐

kwanyeung 发表于 2011-7-22 22:55:09 | 显示全部楼层
adc已经见到呢个种子,话说迪叔已经下载咗9 ]# C7 T/ Y/ J3 t0 g, p
kevinchan 发表于 2011-7-22 22:48

% |: |6 R. K( |6 p% R" s6 u& w咁勁。佢果然係原盤黨。

chrisrex 发表于 2011-7-22 22:56:04 | 显示全部楼层
ky兄想秒传274g嘢?

kwanyeung 发表于 2011-7-22 22:58:31 | 显示全部楼层
ky兄想秒传274g嘢?4 A$ @% `( A, v" T: ?' s
chrisrex 发表于 2011-7-22 22:56

% y5 X) s# n) ?4 }8 _* [傻嘅,都話冇興趣囉。MU單文件最多傳1GB點秒呀。你秒畀我睇。

Kiver 发表于 2011-7-22 22:58:44 | 显示全部楼层
啱啱行PT站發現有人發咗全套美少女戰士36隻DVD9主篇 + 3隻DVD5嘅劇場版 R20 ~; M, t% I4 ^/ M2 f) h& D
有冇人有興趣呀??  我就冇啦。
# }; T: A3 u! J( gkwanyeung 发表于 2011-7-22 22:42

5 P! [+ `- b9 ~! ~) N8 U7 A- m
% \* X" H& d# g4 n3 m0 G  j  g6 L5 p1 p' l# j0 a* P* J
    想要; Q' T) q2 V' B: |$ u  j. n+ |
但玩吾起PT

kwanyeung 发表于 2011-7-22 23:03:05 | 显示全部楼层
想要
, B: s& N0 y- S$ a0 S" k" b但玩吾起PT/ a! }+ v0 D2 A5 T% C+ x0 q: o
Kiver 发表于 2011-7-22 22:58

- e  C: X7 @% D, K4 S/ I! w有錢買VPS應該都有錢買seedbox玩掛。seedbox 仲平過VPS啦。。。

Kiver 发表于 2011-7-22 23:08:17 | 显示全部楼层
有錢買VPS應該都有錢買seedbox玩掛。seedbox 仲平過VPS啦。。。" N! _" C0 P' ^& k% [8 y$ Z/ {
kwanyeung 发表于 2011-7-22 23:03

8 |' |2 d9 u0 L/ B" O% I+ l: n* x! d2 _, }

3 c) z( W& ]. L, b- L    完全吾识乜系SEEDBOX~~~

aubert22 发表于 2011-7-22 23:11:26 | 显示全部楼层
3 y' g5 `3 p2 O! o+ |( P9 C; F; D- e3 g( j, @/ m' v; D$ l& k
U2貌似有4部定唔知5部嘅原盘~
- @3 \# W2 \: b5 p/ |( n5 L3 C9 P+ l! g5 |1 C
上图吧
5 }# o9 |. r+ _, u QQ截图20110722231402.jpg

kwanyeung 发表于 2011-7-22 23:11:35 | 显示全部楼层
完全吾识乜系SEEDBOX~~~+ t$ b8 ~2 t5 R+ j+ T- o0 i
Kiver 发表于 2011-7-22 23:08
3 ]9 y8 N/ K. M* @! K
同VPS嘅分別就係冇得後台操縱,但任你P2P下載上傳無限流量。