跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][戰場女武神][BDRIP-1080P][日語英語字幕][X264][1-26集完]

kwanyeung 发布于2011-8-6 19:29 1413 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-8-6 19:36 编辑 * A4 z% S! X5 x1 U' L/ j0 t

$ T1 |) s9 p8 u# n1 D; z
【片  名】戰場女武神
( c9 T) v3 N( `【集  數】共26集+ L  n  u; S6 |: J; {
影片格式】mkv
2 D* |  m" m5 z3 v& m3 [! r【視頻編碼】x264& n9 @/ B/ E2 P0 A7 ?6 m  e
【大       小】~500MB
% n+ ^! \! w9 L3 U; E5 T5 A【死檔日期】2年無人下載7 [1 U. r+ G3 o! b
【語言字幕】日語內掛英語字幕9 i- \: w4 p. p0 ~  ?; w+ p
【音  頻】FLAC
0 H- W# O: s/ J$ V' n5 w
【儲存空間】MU
' W; B0 b* _# Q) Y

' T% M3 D) I3 \# R  J) oCOALGIRLS 版$ q' T( @  f/ \( E9 Z/ Q4 |7 h" ?" _4 C
/ r; e( H0 U9 }% ?3 X. Z
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
5 P: H  p; C+ P/ y9 N/ ?' a

& \' h4 T' Y: A2 N; M' _# ]7 L5 ?/ E , t8 @* D. a3 F* z5 p0 n7 y$ V

已有(18)人评论

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:33:44 | 显示全部楼层
话说你发咁多秒传我都未支持过,今次坐沙发先得

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:33:56 | 显示全部楼层
咁快就到1080了,ky究竟有几多网速

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:36:08 | 显示全部楼层
话说你发咁多秒传我都未支持过,今次坐沙发先得9 ?% I0 K1 I) k; W4 Y$ C
kevinchan 发表于 2011/8/6 07:33 PM
9 Z6 h% |  r% p8 O9 M
6 Q. F3 V1 ]- @' R$ w' S

6 P/ N5 U8 E( k& T1 b. ~! l    以为实食冇黐牙添

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:37:38 | 显示全部楼层
咁快就到1080了,ky究竟有几多网速
% i, s' r& A  |4 W. v! C" |  Ichrisrex 发表于 2011-8-6 19:33

; F5 a8 p$ r" X  p+ }+ b10M共享網速而已。。。成日覺得慢到嘔電。6 {8 E; A  t' y: Q/ x5 ]" m) u8 G
依套1080P細,始終BDBOX嘅好極有限。不過我覺得依套BDBOX質素唔錯幾滿意。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:50:12 | 显示全部楼层
10M共享網速而已。。。成日覺得慢到嘔電。
: v1 y% i) P  g5 y  d依套1080P細,始終BDBOX嘅好極有限。不過我覺得依套BDBOX質素 ...9 L( g6 g) w/ p2 J4 w4 L' U& s9 ]
kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:37 PM
! X! W9 p0 m3 Q
* X8 M  a: Z1 o4 T; M: x- g
) k5 H* }& u3 _1 o- T0 k
    咁都话慢,2m路过 .............  P4 z5 r$ g" v; S
最中意高压fullhd......有200m嗰啲仲好- -

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:54:19 | 显示全部楼层
咁都话慢,2m路过 .............! z" \8 L* K" M6 t
最中意高压fullhd......有200m嗰啲仲好- -5 x* c; J# t+ _3 E2 y
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:50

% ?) Z! j9 ~/ \* |% }4 t下720p 版。300MB一集同你要求差唔多。
( V: |- R0 c" [/ K; |2M咁慢我忍受唔到。短期仲可以長期嘅話點生存。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:57:07 | 显示全部楼层
下720p 版。300MB一集同你要求差唔多。" C4 }% S, ^( _: y4 z0 g
2M咁慢我忍受唔到。短期仲可以長期嘅話點生存。
; O8 c4 A2 t% B6 ~kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:54 PM

3 R8 [1 e" |+ e2 x& n+ N# X9 j0 a

2 z, P) S& X( x) b; V( y& c! g6 \    720P接受唔到- -都系500m算了 - -

aubert22 发表于 2011-8-6 19:57:36 | 显示全部楼层
上次720,今次就1080~仲有几多秒啊?~

kwanyeung 发表于 2011-8-6 20:17:35 | 显示全部楼层
720P接受唔到- -都系500m算了 - -' }$ z" b  |0 D' T/ n8 c# D4 I3 a( R
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:57

8 o/ A/ Q$ g  J" F其實我想講720p 喺低碼率會靚過1080p。你又要1080p 又要低碼率遲早悲劇。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 20:32:25 | 显示全部楼层
1M的路过

lkm337490 发表于 2011-8-6 20:34:02 | 显示全部楼层
機有打過~ 但唔知好唔好睇呢? 先收下了

12下一页