跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [自傳][侵略!烏賊娘][侵略!イカ娘][日語, 英語字幕][BDRIP-720P][x264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-9 13:35 1687 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
/ T5 m  g& Z: o. W- _' A' ?. z, x8 m2 @" L  u0 a
【片  名】侵略!イカ娘 (Shinryaku! Ika musume)/ O, Q- v( z) E. R4 v; E* p
【集  數】共12集5 u4 o: K' s( S
影片格式】mkv+ Y% Y5 b; o3 w
【視頻編碼】x264
2 B6 J  t- I! F( f+ {* q: d
【大       小】400-500MB$ p4 z' Z6 s8 s3 v
【死檔日期】2年無人下載6 y' k& W0 O4 `
【語言字幕】日語   英語字幕
6 {0 Q1 ?6 X4 i, d& Z1 ~( m
【儲存空間】MU
* I" L: b  P0 o: o

' `$ p& S9 y/ [. P+ |7 @藍光高音質FLAC完全保留/ k8 r' U2 h  B( g5 U! d
8 X- g, \. u: o6 K$ g$ M3 f

2 \% O/ Q% P+ \: j# b2 {由Coalgirl rip
. P& J. t1 `0 I, ^  ~8 n
; v. u' F4 N: G) o
* S9 v/ w% T! q( C& y
abbr_2d4a0f118a6db38e504fd84c449f7a74.png - B/ `1 r+ z( s" M# K! h
% u5 |4 [: I! D! R

# K, Q. {& L; q  h
2 C- V% }$ `; u4 u7 {0 l4 |7 d; A& p! E

" u  L; n5 E. Z* c6 _* [+ K4 g% Q# {8 c7 n! r

. s' S" W$ A2 m; N
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

漫步雲端 + 4 + 64 + 1 精品文章

已有(35)人评论

kental 发表于 2011-7-9 13:40:37 | 显示全部楼层
过来睇ika musume噶;好搞笑噶;等紧距十月份噶第二季噶

漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:44:11 | 显示全部楼层
傳多個1080p嘛

kwanyeung 发表于 2011-7-9 13:48:26 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 13:57 编辑 2 q) d  A7 ]. y0 T5 m
傳多個1080p嘛8 j! J2 w9 \6 H9 p0 b( O) @1 ~
漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:44

( S! |1 d% d8 r' ?+ j* ?; U- J4 }其實我唔諗住你加分,執到,1080p 我冇下喎。

漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57:49 | 显示全部楼层
其實我唔諗住你加分,執到,1080p 我冇下喎。不過依套幾好睇值得收藏都可以下1080p嘅,上唔上傳就 ...
; l, d7 l, b5 e" V" D0 }kwanyeung 发表于 2011-7-9 13:48
0 {" w. K0 k9 ~! n
6 y0 l: ]; N9 y' m9 S8 I
6 R- e" A; s( p+ k0 b) q1 ]
    ( i/ |) F& C2 C- \; N% o
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇 9 n* W. w! c! a3 E' b& z
呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾好1080p的 全集14GB

inber 发表于 2011-7-9 14:00:51 | 显示全部楼层
加分一般都系漫步黎
/ p/ K8 V  n; @) f0 g" b" ^佢心情好就加,唔好就...

kwanyeung 发表于 2011-7-9 14:00:57 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-9 14:04 编辑 : [- a; M2 _: b/ l2 e6 e' |' f
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇 5 f- D% Z/ C) O. Y: k; R
呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾 ...5 z$ A5 C! t5 }9 v0 i4 e
漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57

6 |* `  G5 V5 K# v$ u+ p其實我想講,差唔多全部都係秒傳,得一兩集我自己傳。
) h$ L1 t5 K# G1080p 我見到有都係coalgirls 嘅,通常coalgirls都有720p 同1080p,不過我冇下姐。1 `" w3 F9 q2 P4 e4 ~2 n! \
其實BDRip 720p 都好清如果你壓得好嘅話,再加上套套都收1080p HD好快冇位。
, ~* O. I& l7 D9 K1 C1 t/ x使唔使下個U2個1080p 比較下。

murphy 发表于 2011-7-9 14:13:45 | 显示全部楼层
求中文字幕

inber 发表于 2011-7-9 14:32:47 | 显示全部楼层
凡系 原創/自傳/分流 都有分加噶啦 轉帖一般就冇 ' Y3 t* U5 a. P) C# @
呢套野好似有個U2RIP版本 貌似畫質幾 ...4 f- s; O0 n1 M
漫步雲端 发表于 2011-7-9 13:57
! q2 _" o2 O$ T1 F8 {

3 ?: m- m: X4 b, q# \; C3 d2 O
; d7 ]1 \6 {9 Z8 r系啊. S3 N+ \, a- Q6 V/ t" P
ky秒傳嘅,佢唔會寫明的1 c. J' U1 x9 ^0 k& H
所以呢張帖加少少就夠

chrisrex 发表于 2011-7-9 14:36:02 | 显示全部楼层
bd可以考虑下........有冇英文字幕打包?........

漫步雲端 发表于 2011-7-9 14:53:15 | 显示全部楼层
其實我想講,差唔多全部都係秒傳,得一兩集我自己傳。6 Z; S( z0 p( C( g
1080p 我見到有都係coalgirls 嘅,通常coa ...& v2 }4 s  D$ q5 o1 b
kwanyeung 发表于 2011-7-9 14:00

! H8 P. I4 _+ g0 ]
' d3 f6 ?5 t8 l5 ?- i5 e4 ]0 e1 Z4 ], v# r
秒傳 下次要問清楚了 不過加左嘅分我系絕對唔收返 (特殊情況例外)
4 ?( V. L+ {3 n% E, w- n* E沒HD咪買囖 如果一套動畫有1080p同720p 肯定我只會收1080果個...+ }& p/ e/ S: `
你想對比下U2個畫質 沒問題反正個種子免費唔計流量 你可以隨便下載

漫步雲端 发表于 2011-7-9 14:55:29 | 显示全部楼层
加分一般都系漫步黎0 R) I' y- P4 h# M1 a
佢心情好就加,唔好就...
( K& {8 [4 Z! j: l% b$ u, U* y4 v. Pinber 发表于 2011-7-9 14:00
6 o; _7 l4 u, n% P( k- J$ T
9 i3 p9 O. D, P2 i! g8 ^

$ K8 h4 }1 s# L& K% h你又知道我心情好就加?

123下一页