跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][笨蛋, 測驗, 召喚獸][日語聲英語字幕][BDRIP-720P][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-10 08:38 1226 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-11 08:26 编辑   h' ~& f$ d& G0 w$ T. m! n
, x9 Z1 d& {7 B0 \2 w7 V8 Y
【片  名】バカとテストと召喚獣 (baka to test to shoukanjuu)6 O1 Q) r' D% F: P* W
【集  數】共13集  M: S7 g9 G/ v* l' ]6 c5 L
影片格式】mkv5 m  k$ O9 n' u3 q0 P
【視頻編碼】x264
. h# c8 r  t1 ]  y$ p
【大       小】300-500MB6 F+ p2 o4 Z3 \8 ]  ?5 u; h7 C, l
【死檔日期】2年無人下載
* I, G% r: w9 g. ~% C/ K: R2 s* }2 v【語言字幕】日語    內掛英語字幕
5 J" l+ s3 z/ v/ v; |
【儲存空間】MU$ W3 Y5 F7 a2 N/ ?4 f
- a; f3 Q) X2 q, N
1080p : http://www.dreamxt.net/bbs/thread-76007-1-1.html
- B" W4 y! h; J# r
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(17)人评论

inber 发表于 2011-7-10 08:52:51 | 显示全部楼层
繼續撐場(太過得閒而己)
8 X$ i* u& r5 r  r- X' J5 b. U7 v, F頭幾張好似打幾咁,幾得意

chrisrex 发表于 2011-7-10 09:28:20 | 显示全部楼层
木下秀吉嘅性别竟然系秀吉?

kwanyeung 发表于 2011-7-10 09:34:14 | 显示全部楼层
木下秀吉嘅性别竟然系秀吉?
% X. h8 Q$ }$ s- Dchrisrex 发表于 2011-7-10 09:28

" L& T5 Z: P/ u& ?- jGAG嚟。佢係男仔不過冇人當佢係男仔。就搞到多咗一個性別出嚟。

kental 发表于 2011-7-10 10:47:41 | 显示全部楼层
呵呵,差D以为第二季甘快就出左BD添;不过楼主近来真系好中意英文字幕喔,唔通想深造英语水平!

chrisrex 发表于 2011-7-10 11:00:03 | 显示全部楼层
GAG嚟。佢係男仔不過冇人當佢係男仔。就搞到多咗一個性別出嚟。
# `7 w1 ^  z; Z6 y( Fkwanyeung 发表于 2011/7/10 09:34 AM

% Q1 ~. i: G/ q7 \( {6 H4 S; T
& S2 M* I! N" l$ ^4 m7 A1 _. L; N, c# {! |" J# s, j
    咩叫gag?.......好烂嗰只?........

kwanyeung 发表于 2011-7-10 11:38:26 | 显示全部楼层
咩叫gag?.......好烂嗰只?........, O: Y/ }& J! W
chrisrex 发表于 2011-7-10 11:00

/ m4 }9 ]3 I, I" I爛gag 就好爛嗰個。gag 你可以當普通笑話嚟理解。( r' W2 o# P, u6 S7 C
( p. i( s  ?3 a* `* u0 x
http://evchk.wikia.com/wiki/Gag

telyfox 发表于 2011-7-10 13:01:21 | 显示全部楼层
鼻血喷了满屏幕地说

cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:14:39 | 显示全部楼层
我英文唔系好掂~!!

kwanyeung 发表于 2011-7-10 13:27:19 | 显示全部楼层
我英文唔系好掂~!!
- U, \  q4 N! C3 `cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:14
* j" A4 G5 n! E8 i% Q
你個簽名寫住English 喎。同埋點解啲語言名串錯晒嘅。

kwanyeung 发表于 2011-7-10 13:29:44 | 显示全部楼层
呵呵,差D以为第二季甘快就出左BD添;不过楼主近来真系好中意英文字幕喔,唔通想深造英语水平!
, L/ _9 a( s. P" C. H) V7 Vkental 发表于 2011-7-10 10:47
1 \2 m& i" h  v: Q! b, N& C3 X
唔係近期,係不嬲都睇開英文字幕。不過依排發晒啲嘢出嚟。你哋中意當片源又好睇又好點都好唔理。

cuterinoa 发表于 2011-7-10 13:42:13 | 显示全部楼层
你個簽名寫住English 喎。同埋點解啲語言名串錯晒嘅。
/ M% B! p2 C( r0 b3 Gkwanyeung 发表于 10-7-2011 13:27

# I( e. @  T8 B# Q
. D* _# e! e6 C( |, R我系为 粤漫社 打广告...
& A7 E7 |9 _: [9 |/ z5 ?其实我英文好麻麻噶扎~!!

12下一页