跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][戰場女武神][BDRIP-720P][日語英語字幕][X264][1-26集完+OVA]

kwanyeung 发布于2011-8-5 14:56 1606 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【片  名】戰場女武神4 X2 ~; q* w: u" o# V
【集  數】共26集" Y; \  Y, [; q1 ^/ d$ e8 F- l
影片格式】mkv: K. p" D6 w: ]# {: I* r
【視頻編碼】x264
" B+ a( z. L# q5 V
【大       小】~300MB
% b6 J' y) Y4 t% z【死檔日期】2年無人下載
9 o( Q- C2 \% [' h. \【語言字幕】日語內掛英語字幕* ]7 x* a/ m+ r5 U8 q
【音  頻】FLAC
+ |3 |  @/ m% Z- Q4 p7 R5 f
【儲存空間】MU
5 _* ?$ H) q. P& X
4 }. J) ?( _- W
COALGIRLS 版
% w) k4 z8 `2 `* b6 N/ S6 [  c3 H4 k  p5 L
2 {! Y3 }4 h0 @; @( v+ A: l; ~

3 k. u& I/ V" b, B0 O2 t* p
" [  b/ M0 w: |2 S; @7 A$ f
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

) Q8 V* g- h9 L* t! N7 B9 c1 l

已有(14)人评论

基拉杰特 发表于 2011-8-5 15:47:56 | 显示全部楼层
看下好不好看

chrisrex 发表于 2011-8-5 16:11:23 | 显示全部楼层
唔系啩,pp游戏都动画化?定係动画游戏化?........

Hatsuki 发表于 2011-8-5 17:01:48 | 显示全部楼层
哩套都出左BDBOX?!

amg_gz 发表于 2011-8-5 17:08:43 | 显示全部楼层
这个是好东西了啊!!!

aubert22 发表于 2011-8-5 18:12:19 | 显示全部楼层
又秒~~不过动漫一般收1080P~

kwanyeung 发表于 2011-8-5 18:17:40 | 显示全部楼层
又秒~~不过动漫一般收1080P~
7 J1 x: u' U/ V9 F3 u; N7 taubert22 发表于 2011-8-5 18:12
: b- _; ?$ s4 N& r2 Z& [# T
BDBOX嘅其實都未必值得收1080P。始終唔係TRUEHD只係升頻。不過完美黨就除外。

kental 发表于 2011-8-5 18:27:46 | 显示全部楼层
貌似呢部片我净系睇过一集,不过都过嚟支持下英文字幕哈

aubert22 发表于 2011-8-5 18:35:32 | 显示全部楼层
BDBOX嘅其實都未必值得收1080P。始終唔係TRUEHD只係升頻。不過完美黨就除外。
; [" I* k$ F: }: akwanyeung 发表于 2011-8-5 18:17

: S2 f& g' u# D7 y
$ Q& z6 Z$ R' E' T2 R$ T& _$ I* f2 O& Y: v, c: z/ [
    我都唔知我自己系米完美党了~

asd123456 发表于 2011-8-5 21:14:57 | 显示全部楼层
英文不會,精神支持

setvet 发表于 2011-8-6 13:51:27 | 显示全部楼层
呢套动画真是几冷门,出左BD-BOX都唔知!!!

whm315 发表于 2011-8-17 18:53:48 | 显示全部楼层
有埋中文字幕就100分啊

12下一页