跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18173 次浏览 199 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huang 发表于 2009-4-12 23:34:11 | 显示全部楼层
这个版本都差,不过好似没有第一部

kwanyeung 发表于 2009-4-13 00:53:43 | 显示全部楼层
第一部我DL左3個版本啦- -
5 M( G+ q3 B3 z
' b) a; L& m' Q( K& [4 g. H一個就係你話MP4版本。7 X3 N3 b( p) m6 M! N
一個就DIVX版本。
4 X# B0 u7 ~9 M7 r8 Z& N- d9 O8 T一個就WMV9版本。
9 S4 Z0 ?, L- U) z2 c8 A8 r* P0 E# y0 V- h
MP4版本始終係TVRIP。所以會有好多雜字同水印。  |2 w1 `$ f% K% d$ ?# W. A
DIVX版本覺得色彩唔夠鮮豔。* j( T: c2 Q* C" K  r$ G* q4 Y

* Z: m4 z0 m* ]: J# _/ x1 x我個人覺得WMV9最好- -

huang 发表于 2009-4-13 00:58:18 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC)
! e( n1 T8 T2 f- N5 {, j呢部吾知系第几部了,目前下载ING,WMV摆在硬盘成半年有多,没时间DO,
9 o9 M6 s! h( a! ^" Q, K- |0 C请提供音频

kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05:34 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC)
3 v+ N" [# }( Y8 `% W6 h) C5 r* D依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -
& j- L; J% l  K. ]3 Q, \/ U你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。

huang 发表于 2009-4-13 01:16:20 | 显示全部楼层
: N. C! n" N* p6 _" ?依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -# d  \0 L; {$ e9 f0 h1 g
你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。1 O, ?4 @: i4 h* o" }
kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05

$ c- J$ R1 N% ]' s小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了5 @4 Q3 x. U* R: z
近70G,啃死人,同美战一样,恶啃

kwanyeung 发表于 2009-4-13 02:00:06 | 显示全部楼层
用WINNY下㗎?- - 咁真係要好有耐性- -。。- Y% E" a8 T9 B1 b4 @
我用SHARE掛DOREMI第一季只係用左2日- -/ q' q, Y$ I- y9 @$ Q  _) u
WINNY用左2個星期先掛左10集。0 g# J0 X# H; G9 N! X

2 h: Q% \: H) u; D; D真係希望識用SHARE- -

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:23:48 | 显示全部楼层
之前已经收左全集,不过画质肯定唔咁好啦。。。搞到我又心旭旭添!!!3 J  v7 v, i6 B5 f4 q' N" [9 a+ Y0 {
太多野要down啦。。。%>_<%。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 08:30:20 | 显示全部楼层
依個畫質比錄影版好好多&#13774;。又有OP同ED中文字幕^^. `3 h, e6 e1 F. t
同埋依個係你嘅最愛,梗係要收藏DVDRIP版啦XDD (其實想收你星夢

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:44:54 | 显示全部楼层
有无第2-4辑啊???有无2个ova同一个特别版???

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:13:03 | 显示全部楼层
唉吔= = 邊有合得咁快啊= =1 W/ y4 g' k: V! X/ h7 t& ?
成201集&#13774;- - 係合都一輯一輯嚟啦- -
9 [% i# a( ]  I' q$ v
8 ^3 p1 E& C7 j; z" P好似美少女戰士都係一輯一輯整啦- -

hikaruyin 发表于 2009-4-13 09:34:32 | 显示全部楼层
小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了
8 k) N- ]8 p; h! C近70G,啃死人,同美战一样,恶啃4 |% P+ w* h9 g* W! V/ j
huang 发表于 2009-4-13 01:16
$ Q& ^( Z" z# ?7 f% U; l3 p5 J
順帶一提,係我同h大叔互補下載先下得整,唔係都幾難下...呵呵1 E/ U; [& C; i* Q4 `! L1 H
所以小魔女1-4部+OVA+劇場版+音樂集+一系列杂物我都有齊...呵

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:59:10 | 显示全部楼层
咁好- - 咁不如你同我一齊合啦。。5 ]4 e, d8 t! S) U2 B
我會冇咁辛苦- -
) S0 T4 Q* Q' B5 a1 E+ N7 K; b! o我本身都諗住放棄下載- -因為WINNY真係好煩- -成日DL下停下咁- -
+ g9 k  z  `" \# r+ D5 H  a$ x
) @$ x- Y" I2 J& Y' D; u點知唔覺意用SHARE 搵到DOREMI第一輯合集。15GB。最快有成1Mb/S。所以2日就下完啦。
7 @5 ~# `1 h: j& M3 m6 S咁先決定合依套。。