跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18181 次浏览 199 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-4-13 10:57:09 | 显示全部楼层
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-4-13 10:58 编辑 * M6 E) I8 D9 ]9 b2 i% K- o
/ h: g- e7 c0 G! f
~_~正!!!!
! H* C; r2 s% N/ b0 n3 U我會合第三部
  I5 p. s$ Q4 c7 E2 d可恨我下唔到mu,唔係一定會下

kwanyeung 发表于 2009-4-13 11:00:49 | 显示全部楼层
你會合第三部?@@ 咁就好啦^^
2 v! e' S& k+ Q& k不過你有片源咩???唔通你有DVD??
: ?! K& H1 v8 l& X5 T9 ^, H
! O/ o# H2 B1 C  c5 b  e1 \) w) e唔緊要啦。你可以用你個FD部電腦下㗎- - 我記得之前你下我個數碼2都係咁。

huang 发表于 2009-4-13 12:55:24 | 显示全部楼层
咁好- - 咁不如你同我一齊合啦。。+ Q6 P, o* Z5 `' y( A& f
我會冇咁辛苦- -
# j4 ?* j3 ]7 h我本身都諗住放棄下載- -因為WINNY真係好煩- -成日DL下停下咁- -
$ F# n0 p! c( I- x4 K. A* _% M5 ~$ u( h: v; K3 W
點知唔覺意用SHARE 搵到DOREMI第一輯合集。15GB。最快有成1Mb/S。所以2日就下完啦。
2 ~2 d0 i9 Y. z3 l7 d. ]) a咁先 ...: l' k6 z. X  p. `
kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:59

2 B" @+ i& M0 i4 n/ s6 [. z5 c片源是不是SHARE的MP4版,记得提供音频哦,那我就合成果个13集的0VA吧

huang 发表于 2009-4-13 12:57:15 | 显示全部楼层
音频音频,我要音频,COME ON

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:03:52 | 显示全部楼层
H大叔唔好催人啦- -% r5 Q5 \- @2 Q& ~
合緊第二集啊- - 遲啲一次過打包幾集音頻。" v- p! w' u( M) z  _) v; {

8 b8 O/ [! S" K; c( Z5 j* P( C+ t同埋下緊BEE組嘅鋼鍊2配音。所以上傳速度爆慢中。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:04:56 | 显示全部楼层
片源是不是SHARE的MP4版,记得提供音频哦,那我就合成果个13集的0VA吧
* M6 x) t3 S/ U2 a$ g3 Ehuang 发表于 2009-4-13 12:55
4 E, `. v! n3 E
好啊!你合成心之密語就好啦。5 C6 j& P+ P# I3 K0 L6 e( c
第一輯我合。
' I* q6 H9 I. `& `. N0 p  \第3輯1600合。
% I8 Y% Y$ H7 w3 X心之密語H大叔合。
9 U( Z. O& l! ^& S4 d$ k9 N仲有2輯點算好>< 小冰都合啦。

熊猫仔 发表于 2009-4-13 13:32:26 | 显示全部楼层
好啊!你合成心之密語就好啦。
% a6 n1 [/ F- m! {  d- l第一輯我合。) z# X7 @2 e% h) d6 G" T7 \. B
第3輯1600合。5 {4 }2 J8 c0 _% B5 X2 F
心之密語H大叔合。
' w4 \$ R3 Y) i" o: X- Q仲有2輯點算好>< 小冰都合啦。6 Y. Z, @, `! N2 f5 v6 d& s0 b
kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:04

3 R' D/ c; W  [% t8 @
+ v! X" E. R$ O仲有第三辑同2个剧场版哦。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:40:02 | 显示全部楼层
仲有第三辑同2个剧场版哦。。。' }( ]2 u/ Q0 D% Z: {' d. B
熊猫仔 发表于 2009-4-13 13:32

" U$ E2 B; L' E# G第三輯1600話合喎。
6 w! i2 A- f1 Y劇場版易搞啦。幾分鐘搞掂。
/ E7 r) I. N; V1 W& f
2 s4 u. Z( J4 b+ `4 o% O; h依家係差第二同第四輯。

ngyan1600 发表于 2009-4-13 14:22:26 | 显示全部楼层
你會合第三部?@@ 咁就好啦^^ / b, D; ?3 ^0 k  R, [; b" E
不過你有片源咩???唔通你有DVD??; Y& v8 H! f1 ]7 X+ Z
% f2 ]6 i1 z, ~, P6 r
唔緊要啦。你可以用你個FD部電腦下&#13774;- - 我記得之前你下我個數碼2都係咁。, F7 L- W7 O  V3 `) u
kwanyeung 发表于 2009-4-13 11:00
* R  h; `& J4 u1 c
而家借唔到腦喇,要叫人幫我下之後用ftp俾我! _- x. B8 }3 L  J5 z4 S- }( ~
第三部我打算買台版dvd,300$左右

ngyan1600 发表于 2009-4-13 14:25:58 | 显示全部楼层
乜都假,最重要有片源~_~....有片源既,一個人合哂又點話ja!
' K- Q/ l! A( a9 f' S" B我又用唔到mu,又用唔到winny--"好煩......我一開ny就係空白一片,乜野都會,打字幕搵野,打d字又變哂日文,又無反應-_-"""""

kwanyeung 发表于 2009-4-13 14:43:48 | 显示全部楼层
WINNY係用英文定日文版?- - 0 X  F* ]* V, L! y& p
照計應該係一片黑- - 唔係一片白。. q1 \* p& t- y7 B) y( U: R4 ]

- X* y" u& x9 ^1 t. x& L我搵片源多數係喺維基打中文名,再COPY番佢個日文名再搵。
7 w' B3 F* [+ c6 c
( N- s" Z' Q8 z2 N- D- D( W你係咪用ROUTER上網?- - 係嘅話就用開PORT先用到WINNY。

洋波 发表于 2009-4-13 16:28:24 | 显示全部楼层
绝对要支持一下啊,好东西来的!!!