跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18258 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-4-30 15:55:53 | 显示全部楼层
第5集,第六集我幫你合多次.......( k5 t" \) [6 b
第5集開始得番日文....我有完整既vcd音頻係度$ @% ^! j# I( z  y4 ?
第6集唔知乜事,窒音既!?

kwanyeung 发表于 2009-4-30 20:29:16 | 显示全部楼层
你有VCD音頻就比我啦。翡翠台個D音頻音質唔好。有時又有窒音

kwanyeung 发表于 2009-5-1 03:11:17 | 显示全部楼层
第六集我都唔知點解會有。都冇調過速。又冇整過任何野。/ Z" C+ `' s- e1 i& |6 z
7 f3 \6 z- _  A( N0 H+ u
你其實係咪有曬第一輯全套VCD?- - 有既話可唔可以比音頻我者- -

khayjason 发表于 2009-5-5 13:42:08 | 显示全部楼层
多謝晒呀﹗

huang 发表于 2009-5-11 08:47:20 | 显示全部楼层
正啊,等我都问1600罗第四部音频先,偶合到28集了

huang 发表于 2009-5-11 08:47:28 | 显示全部楼层
正啊,等我都问1600罗第四部音频先,偶合到28集了

kwanyeung 发表于 2009-5-11 09:02:55 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2009-5-11 09:13 编辑 6 \. N$ K3 U6 J' s. J8 \
正啊,等我都问1600罗第四部音频先,偶合到28集了/ o5 E8 `) U& l" V) G! i0 @% h) z
huang 发表于 2009-5-11 08:47

8 \% I- j  q, q$ w  L, W第4部佢好似冇啊- - 只有第一部有出VCD。。
+ q$ N2 M3 a0 R$ o' n6 g定係你想問佢攞第一輯嘅VCD音頻?2 _5 ~  J  u. y" Q1 b) F7 f+ h
# B* G1 j# o2 s
哇。你合得咁快嘅?!!! 今次可唔可以上傳MP4版者- -。。我唔想掛SHARE啦。。

huang 发表于 2009-5-11 09:20:38 | 显示全部楼层
MP4版不全,发源者后面的都没发了,我只是下到一半,所以就算发都不会发MP4版

kwanyeung 发表于 2009-5-11 09:23:41 | 显示全部楼层
咁真係可惜。有WMV9版好過咩都冇。
" u# O) J9 |- J/ J% L9 ~, x6 `我靜係下到全集MP4版第三輯。
' f5 i2 C/ ^+ M; W6 x8 v第二同第四的貌似不全。而第一的MP4版係TVRIP。所以無視。

183334257 发表于 2009-5-11 12:17:11 | 显示全部楼层
非常好~你有好多野需要我下了,哈哈

huang 发表于 2009-5-11 14:42:58 | 显示全部楼层
11集频傻了,下吾到

kwanyeung 发表于 2009-5-11 20:28:26 | 显示全部楼层
點下唔到??? 暫時無法使用定點??