跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18177 次浏览 199 位用户参与讨论     [复制分享主题]
sum1314 发表于 2009-4-13 18:22:49 | 显示全部楼层
不錯的動畫!!!!

kwanyeung 发表于 2009-4-14 00:47:12 | 显示全部楼层
更新至04集+01-04音頻。

huang 发表于 2009-4-14 01:00:16 | 显示全部楼层
果然快手哦,我今天先合了一集,要合就一天都搞定了

kwanyeung 发表于 2009-4-14 01:06:05 | 显示全部楼层
3 G6 i  g7 S$ [1 f0 P" `) v0 I% y: U6 e& Q$ e
慢慢啦- - 還掂心之密語得13集。要合好快搞掂。
0 J7 R- R! K8 A( o. p# t. Y係喎。H大叔我見到VERYCD果到有心之密語嘅中文字幕。
* c; R9 D: b# R5 `8 `7 _% Y如果你得閒嘅話就下左佢啦。

leafir 发表于 2009-4-14 01:48:30 | 显示全部楼层
分晒工合晒作了,不准备大硬盘都不行了,

洋波 发表于 2009-4-14 14:30:20 | 显示全部楼层
等待中过日子,哈哈...

Xoun 发表于 2009-4-14 19:07:30 | 显示全部楼层
由第一页睇到第五页..终于知道哩出动画原来有咁多集...真苦晒各位啦...我收合成品就行了你地有咁多时间合成真系羡慕

kwanyeung 发表于 2009-4-15 03:33:11 | 显示全部楼层
我唔係好多炸。XOUN兄應該係花太多時間做字幕。所以先覺得冇時間者XDD
. R1 e8 d: d) s6 U# L6 T# r2 b7 b4 i9 v. b: i% A3 K' Z' G. w
你既咕嚕咕嚕係咪放棄唔做啦?

aubert22 发表于 2009-4-15 17:20:07 | 显示全部楼层
WMV9嘅好少见喔~

ngyan1600 发表于 2009-4-15 18:04:37 | 显示全部楼层
我已經訂哂1~4部既台版dvd~呵呵
& C. Z1 F' T5 |* g9 E% ]8 [$ h不過~我會搞左第三部先; |2 r- X1 y8 i4 @6 p( D4 p3 y6 B8 k
第三部而家係手既dvd係26~50集~
, R/ E# F# R0 o2 A1~25要下星期先到貨~

ngyan1600 发表于 2009-4-15 18:34:21 | 显示全部楼层
不過對呢set碟有d不滿~因為係內置字幕!

Xoun 发表于 2009-4-15 19:04:27 | 显示全部楼层
我唔係好多炸。XOUN兄應該係花太多時間做字幕。所以先覺得冇時間者XDD8 V3 y# f' |; A. c* W: I

. p/ E4 C5 y8 T- H你既咕嚕咕嚕係咪放棄唔做啦?& [- Z: T( V3 w6 f: R5 _
kwanyeung 发表于 2009-4-15 03:33

- h! h+ B# O$ v* D' p7 ?  U% b9 K0 w( D1 l* H/ ?
真系唔好意思..唔记得左添!!得闲上传上来把..由于系第一次嘅合成品.所以合得麻麻地.