跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][數碼暴龍02][TVB粵日雙語合成版][英文字幕][Xvid][更新至50集完]

kwanyeung 发布于2009-1-18 16:30 35001 次浏览 522 位用户参与讨论     [复制分享主题]
2497341O1 发表于 2009-1-21 07:45:14 | 显示全部楼层
支持楼主合成数码暴龙!     
) j2 t6 g4 b' @2 i5 C# ^$ z
' Z( K3 S8 f/ a  X, Y8 }# P    我整好左第一集的完整版拉,    包含前20秒呀孟的粤语回忆.     但系唔知上传去边度俾大家好呢?.

ninaomu 发表于 2009-1-21 09:17:52 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2009-1-21 07:45 发表 & H! r2 R! S, c3 l$ Q9 T
支持楼主合成数码暴龙!     * M; \9 {! L  L* d/ d, M6 a

* [. ]& S* N4 W# Q0 ]" Y; e3 f    我整好左第一集的完整版拉,    包含前20秒呀孟的粤语回忆.     但系唔知上传去边度俾大家好呢?.
" f. ]; G7 b+ l4 g1 \0 E" U+ P
粤语回忆你都有8 Y8 q, c3 |* b( p( ~& S
TVB配音的??音轨边度黎噶?

yrj 发表于 2009-1-21 10:24:23 | 显示全部楼层
应该系VCD粤语的

2497341O1 发表于 2009-1-21 11:07:23 | 显示全部楼层
    非也非也,    粤语回忆都系TVB配音的.  2 ~; [+ C6 a. ?( P! r
几年前首播呀陣架,   个陣无cut呢度~         嘻嘻嘻嘻~~~      ! G0 m" q+ ]. s! Q

$ J1 t- Q- W+ ?2 C# R$ ?0 m我觉得02的第一集十分值得收藏,  所以我就整左呢集~

yrj 发表于 2009-1-21 11:44:36 | 显示全部楼层
放埋出来啊~ 放JS永久~

Xoun 发表于 2009-1-21 11:46:15 | 显示全部楼层
哈哈,支持支持...到时你剩发音频都得啦.免去再发多次视频咯..

2497341O1 发表于 2009-1-21 12:02:11 | 显示全部楼层
    视频音频我都放,   UP紧架拉.   网速问题~      
& B+ M# N/ O0 X5 `  t8 w, `
; d6 n; k+ @4 l& F! G$ {  down了的朋友帮手放上JS永久拉.        值得珍藏的一集~   

2497341O1 发表于 2009-1-21 12:56:50 | 显示全部楼层
楼主系唔系度?.     放埋去一楼拉.       私人醒嘅. . I# @4 |9 S& G, y* {
我UP了上QQ中转, 下载地址:1 b3 W* W+ ?; g2 `
01 - 勇氣的繼承者 (完整版)
4 L) C, u) w& }8 a9 S) q% yhttp://mail.qq.com/cgi-bin/ftnEx ... nload&code=ddef8033
0 e( K8 I9 Z  @6 ]& w# @- q+ R$ B
! _1 w' R! s) j. g音频:
1 T: j5 E) T% R! n, b) a5 \5 ghttp://mail.qq.com/cgi-bin/ftnExs_download?k=7a366236d911369ee29580381466064e0e0f01020a0751531a540700004b000506574f545600024c0653510103515707520e5b55327f34b3c3d80e0603461941e4f4f8d487a2f43f84e6b7e91c2b642637&t=exs_ftn_download&code=76b62f4a  n. W  `: `- }3 z$ \. F0 M0 W
% w2 t0 ^2 J( e0 T, B

评分

ninaomu + 20 精品文章

ninaomu 发表于 2009-1-21 13:03:06 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2009-1-21 11:07 发表
" T, M# k% G: V' _) t' L    非也非也,    粤语回忆都系TVB配音的.  1 V8 `: G1 b: @
几年前首播呀陣架,   个陣无cut呢度~         嘻嘻嘻嘻~~~      1 f* ^" ~# J' d% f9 H

: l, c4 V  _& B( i0 T" h. B我觉得02的第一集十分值得收藏,  所以我就整左呢集~
7 e# u, g1 C$ C2 Q
果然罕有,以前都係喺D MV度见到旧录影版的某些片段,好彩后来儿童台肯重播啫

2497341O1 发表于 2009-1-21 13:12:33 | 显示全部楼层
   衣家D小朋友好矜贵架,   少少暴力血腥镜头都唔睇得...       儿童台重播数码暴龙02个陣剪了不少..

Xoun 发表于 2009-1-21 15:02:51 | 显示全部楼层
系咁咖啦..费住比D细路仔学坏嘛...之前仲以为儿童台配音会好完全.点知原来都唔系..晕死

Xoun 发表于 2009-1-21 15:12:42 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2009-1-21 11:07 发表 & B2 L8 Q' f3 ^8 }4 V' {! S6 Y
    非也非也,    粤语回忆都系TVB配音的.  
( m$ U8 C" i, I6 i几年前首播呀陣架,   个陣无cut呢度~         嘻嘻嘻嘻~~~      % v9 `( V. e4 @( A5 }# A8 A
' |$ }* }! |2 _( O5 j
我觉得02的第一集十分值得收藏,  所以我就整左呢集~

' Y8 k8 O1 C6 q/ W4 y) ]7 W# H# Y; a1 c) J" b5 J( S5 A
系啦2497兄.咁稀罕嘅录影版音频,我谂都好难会再找到咖啦,所以我都想把原音频(即系直接提取出来嘅音频,冇经过处理或压缩等)都收藏埋佢啊.唔知得唔得呢...