跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][數碼暴龍02][TVB粵日雙語合成版][英文字幕][Xvid][更新至50集完]

kwanyeung 发布于2009-1-18 16:30 35002 次浏览 522 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jomalm 发表于 2009-1-19 03:24:34 | 显示全部楼层
多謝晒, 慢慢再下, 等我揾下有沒有字幕先。

遗忘爱 发表于 2009-1-19 03:55:21 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-1-19 03:16 发表 ) h: B9 ^- K% L& w/ _
8 O9 [0 s9 [0 p8 A# g, X+ \

( f4 y$ h: @+ O. B6 ~2 c: P多謝曬 收下了。。。^^

o/ J# \; A6 p# B  j0 ?: }
- Q8 [" R% \6 M/ p
7 j  R  T% H: E, k依家有字幕会考虑重制吗?3 I0 j! j; H, n0 R! ?9 X
/ `3 T0 j+ U: y( [( \$ {* j8 \4 N
因为粤日双语,但转换日语时又冇字幕都唔知讲咩

kwanyeung 发表于 2009-1-19 04:58:40 | 显示全部楼层
都係得8集= = 如果你搵到全集先考慮。。。。。。8 {; w! H2 a. H$ K* O3 s3 v
  T' E" t* _% _2 d: e5 k
第4集無線CUT左好多嘢,難度好高(對新手嘅我嚟講^^),所以今日應該只可以更新到第4-6集。。。

seed22 发表于 2009-1-19 09:17:17 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-1-18 18:23 发表 % @  S* J6 a" u; v; Q+ I! F
# Q7 r/ G: {# b6 ~

8 ]5 o% J0 E: F1 k7 G) f8 l將就下吧= = 300MB畫質真係很好啊= = 如果真係太大你可以去下載TVB兒童台版本,只係150MB一集。
, C0 K& o' q1 w, c. f& f1 F

2 M  Z1 e" o, t: a% J$ E* R, h
噢買咖!我看错了,原来是300MB一集这就更大了,! l2 E* ~. N. o, f" c: o
其实只因家里的网速太慢了,最高只有50K的下载速度,所以好难下得完.$ q% }+ D; `3 T7 `! @; _1 d
3 I1 F/ P; D+ {& R/ \# O: O
无论怎样楼主的分享精神,我永远支持,多谢!

kwanyeung 发表于 2009-1-19 09:37:18 | 显示全部楼层
50KB 下載都係2個鐘一集到者@@ 我上載都係得70-100K = =6 U2 D8 D1 N( A; d
) q+ G. L- r5 {( f' `8 f5 U
你訓覺果時下載咪得囉^^ 唔得嘅話就下載150MB果個啦,都唔係太差^^

huang 发表于 2009-1-19 11:27:06 | 显示全部楼层
片源是边度下的

yrj 发表于 2009-1-19 11:43:27 | 显示全部楼层
应该系MU上下载的~

死者还零 发表于 2009-1-19 12:51:19 | 显示全部楼层
纯支持了 不下载了

ninaomu 发表于 2009-1-19 16:32:50 | 显示全部楼层

回复 44楼 死者还零 的帖子

想down你都未够条件down附件啦~~~

kwanyeung 发表于 2009-1-20 05:23:08 | 显示全部楼层
片源用BT下載。。因為我喺加拿大,所以我用開加拿大既網嚟搵野。所以你地可能搵唔到。。。不如你講下比我聽你地D片源喺邊到下載仲好= =5 d7 @$ c: `- c/ m+ R) _

a: X- Q& }: X' r; b; u0 H5 H另外招收中英字幕。。係啊,英文都照殺,好過冇2 C9 ~/ z6 P, w; D. V  ?' d4 c
加上有D CBC(Canadian Born Chinese) 都想要,所以需要英文字幕
5 j7 t& Y/ Q0 U- x
7 h+ e0 j) X, Z+ e/ ]另外我想問我收得會唔會太貴?因為我真係好缺星夢下@@

GavinDX 发表于 2009-1-20 10:57:35 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-1-20 05:23 发表
5 P: Z1 y9 e7 G片源用BT下載。。因為我喺加拿大,所以我用開加拿大既網嚟搵野。所以你地可能搵唔到。。。不如你講下比我聽你地D片源喺邊到下載仲好= =; [6 Y( X- A+ v6 ]1 W
4 ^" E% g) l: P  O, x
另外招收中英字幕。。係啊,英文都照殺,好過冇4 ?6 m1 N; _& z  V& E4 a
加上有D CBC(Canadian Bor ...
) l6 r* S* M" E. g: I
唔算贵,好合理。

liam 发表于 2009-1-20 17:25:02 | 显示全部楼层
thx....收下了