跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][數碼暴龍02][TVB粵日雙語合成版][英文字幕][Xvid][更新至50集完]

kwanyeung 发布于2009-1-18 16:30 35081 次浏览 522 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-2-1 18:11:31 | 显示全部楼层
14集下载唔到咖?

迪格斯 发表于 2009-2-1 23:48:23 | 显示全部楼层
你啲更新速度都真係够快,我上传无乜好惊,最惊就系传到咁上下就上传失败......

kwanyeung 发表于 2009-2-2 01:18:26 | 显示全部楼层
我用MU MANAGER所以基本上唔會失敗。。最重要可以斷點續傳。
" y. C8 l6 E4 [+ D8 b8 O5 O4 n' H- b183334257兄:
/ K7 G9 L7 k9 [: R6 N) F4 L
5 A4 u) D' O1 V' Y8 _[轉貼至DOTBTPLUS]
, n% ^* c" L, {# L6 J3 A: d# R有關【MU文件暫時無法使用】" o' c; A/ {+ Z9 M7 o& {" i9 ]' d
. E. _) E5 `* `
原因是分配單一文件下載額滿了,所以才會顯視文件暫時無法使用。3 w& T4 e2 p5 i! G# p# ^7 {3 \/ p
請過1、2小時或1-14天後再去下載,這情況不要催啦!我們也冇辦法的。# i1 l6 v2 }5 Z+ y" ^* b
$ Q; M" f+ {( \# A3 I: S
如果過左好耐都唔得你到時叫我再上傳過啦。^^ 唔好意思啦

ykcheung 发表于 2009-2-2 07:14:13 | 显示全部楼层
原帖由 kwanyeung 于 2009-2-2 01:18 发表 1 Q& N- N# d; Q1 u
我用MU MANAGER所以基本上唔會失敗。。最重要可以斷點續傳。
( G- R2 @5 }, O183334257兄:4 ?9 Q# Q+ m0 L
" |  x! r$ {! z$ h6 [; j' a: L
[轉貼至DOTBTPLUS]* y4 V7 N* [2 @3 S  ?
有關【MU文件暫時無法使用】0 r8 G* }* g% w/ |) D: F1 U; }
  ]% {  u! L: u9 x2 y
原因是分配單一文件下載額滿了,所以才會顯視文件暫時無法使用。
- d/ I( A0 z7 t0 m: i% O) w請過1、2小時或 ...

! B7 O  o) X9 V  f呵呵,唔緊要.

183334257 发表于 2009-2-2 07:44:01 | 显示全部楼层
嗯,好的,唔该晒6 Q& |8 ?1 F( p5 ~1 t( j; w5 Z$ u
我迟D再DOWN啦,反正有你起度唔惊的,呵呵
0 R+ }. u6 q0 d' J& f4 {4 y仲有,你更新得好有效率啊,多谢晒~

kwanyeung 发表于 2009-2-2 09:11:13 | 显示全部楼层
今日會更新多2集,26集個OP係TVB冇用到(唔係首歌,個畫面)。所以一定要睇吓啦。

kwanyeung 发表于 2009-2-3 06:06:42 | 显示全部楼层
更新至第26集

kwanyeung 发表于 2009-2-3 06:07:55 | 显示全部楼层
由26集開始OP個畫面會轉左。但係唔知點解TVB冇用到?!
; O1 J+ n2 }- I- Z% _9 A! e8 z9 c0 l3 R" E! l* p* j

ckahome 发表于 2009-2-3 09:14:04 | 显示全部楼层
楼主更新好效率啦,再支持一下

kwanyeung 发表于 2009-2-6 05:38:12 | 显示全部楼层
做咩突然間多左咁多人下載既?
% b: I7 ]4 |% Q) A, B, U多謝支持啊。星期六日會再更新架la.

kwanyeung 发表于 2009-2-7 15:28:19 | 显示全部楼层
更新至第29集...

ykcheung 发表于 2009-2-7 16:16:31 | 显示全部楼层
跑過黎撐樓主.