[幽默情感] 115只屎蛋,病原体入侵痴Q咗线!!!

eegbook 发布于2011-4-10 19:51 5854 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我顶顶佢个肺,佢115个死人肺结核无得医!!!!!
2 V# h# t/ d: U8 U8 B( e$ p3 P3 L3 }8 f* M
4 f8 |) k# k9 w% y- ~今日下午将资料做备份,上传去115,而家谂住系另一台机下载,就以为用得。点鬼知,竟然下唔到!!!激鬼气!!, O+ _( R$ f+ o2 Y& s. \
只咩Q优蛋还叫我咩升级,点唔升,佢就弹几个“登登”声嘅框框出黎吓人。乔治·玛德吖,真系信唔过,以后信番自己好过!!!!!!
. O$ M8 ?+ T% W! t, q2 G2 e- [0 B- J5 W# m: a, o8 E+ \
!!!!!!!!!!!!!!!!8 q" _+ _& k+ z* W. C

& Z  P7 B1 m7 S5 @/ K真系火都黎埋!!1

已有(98)人评论

chrisrex 发表于 2011-4-10 19:57:17 | 显示全部楼层
我真系戥你心碎╮(╯_╰)╭

基拉杰特 发表于 2011-4-10 20:01:28 | 显示全部楼层
说的好,昨天我已经在群里发了不知多少句顶佢个肺啦

gulliver 发表于 2011-4-10 20:01:32 | 显示全部楼层
不是吧~我我以+都系下紧以前备份都得~无理由架~?

kidhitomi 发表于 2011-4-10 20:03:37 | 显示全部楼层
之前1.X唔得下,咁我下最新版安装
1 n! K; h7 c: p就可以下到了。

eegbook 发表于 2011-4-10 20:04:11 | 显示全部楼层
不是吧~我我以+都系下紧以前备份都得~无理由架~?$ L6 L7 o+ Z% K6 u
gulliver 发表于 2011-4-10 20:01

7 r) X- p9 t) Y2 H; E  C" G
5 P1 ?( O& t  a7 E$ c& O" W
0 `! O6 i; ^0 d) ]8 c" A9 i* o    资源都系一DD嘅,唔系全部,所以,有D下到,有D下唔到。
: `1 n9 I0 o$ n  g9 J2 t( a+ G只115,真系想叉春佢。

eegbook 发表于 2011-4-10 20:04:54 | 显示全部楼层
我真系戥你心碎╮(╯_╰)╭& I0 H. @" x. @0 N# |' P  r  ]  l
chrisrex 发表于 2011-4-10 19:57

8 l. V% D. M6 D7 p' k5 M, K1 Y& C# R% b, }3 q. s* N, j9 _
0 W2 O! W: i, Q% R- P
    唔~~超三真系手仔快。咁快就黎安慰人家。

エツクス 发表于 2011-4-10 20:06:29 | 显示全部楼层
噶阵115变得咁鬼抵死~~~

eegbook 发表于 2011-4-10 20:22:53 | 显示全部楼层
噶阵115变得咁鬼抵死~~~9 k# B1 C3 W( k4 f* @+ z  Y
エツクス 发表于 2011-4-10 20:06

0 t) ~% i  K1 N4 w, [: `/ H" ?" B/ _. M+ Z$ U- E

* u4 y! ~+ V' o2 ?    就系啦嘛 ,就系啦嘛。激死我啦~~~
+ _' G' P1 ?- `! n而家下唔到D资料,真系考起我嘅记性。

gulliver 发表于 2011-4-10 20:26:31 | 显示全部楼层
就系啦嘛 ,就系啦嘛。激死我啦~~~& w7 u7 a% }8 u
而家下唔到D资料,真系考起我嘅记性。; r/ C. O! k; }' c3 \0 [2 ?6 ~
eegbook 发表于 2011-4-10 20:22
! g2 Z2 Y4 g$ Q# w8 j- s
: B3 k$ |* @7 h1 F6 g0 q

2 s2 k! a+ {5 k    下唔到关记性乜事啊~?唔系啊~我全部都下到啊~无话下唔到~我用2.0版架~你用乜版啊?

eegbook 发表于 2011-4-10 20:27:51 | 显示全部楼层
下唔到关记性乜事啊~?唔系啊~我全部都下到啊~无话下唔到~我用2.0版架~你用乜版啊?: d& N$ C. @; c8 Q5 w
gulliver 发表于 2011-4-10 20:26

& Z0 K( A& M+ c, x" }; U2 X
$ ?$ Z6 s  c9 R% m. A& Y/ P) i9 \5 [2 t8 z* @# f1 U: k" R* [! J9 k
    我嘅系2。0咯,佢叫我升级,我下唔到就升升佢,都一样下唔到。

inber 发表于 2011-4-10 20:28:11 | 显示全部楼层
我重有八個檔話咩轉移緊
& u% I# }- _& b5 ]7 o7 G! R5 Y# x真系重新上傳重快過佢慢慢移