[每日闲聊] 惊人发现,路飞他姐?!

eegbook 发布于2011-2-24 11:23 12890 次浏览 171 位用户参与讨论     [复制分享主题]
6 X4 K. i4 R9 s! ]
6 `) Q* A, g) a( j/ h' h" h真系唔到你唔信,我起初睇咗都唔信,直到我看到了确实的证据之后。。。。。
3 N% {/ d5 P3 g# C$ Z4 f
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

1 N4 d, U, X4 A- J  V' i
6 K+ Z  L6 I% d3 g1 {0 A对了,再发几张可爱的憨豆先生表情过你地欣赏下。
9 z, A6 j+ a1 N8 J 复件 (5) 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg
. [. `. I0 l! x* Y+ s 复件 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg 复件 (4) 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg
2 t, g$ [4 m% X$ |" X& _9 B* G" G 复件 (3) 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg 复件 (2) 63bb7483gw6dbcq5vppy6j.jpg + x* U5 u- a& Z; }/ T+ x% ?

" q- k: J; ~6 e, G9 s* S9 x  ^" y1 d" j" e
     系嘞,呢排突然间又想睇番动画。请各位大佬靓姐,可唔可以列出你地心目中觉得比较好睇嘅动画,等小弟有得参详下?最好就近呢几年架啦,唔该哂。

已有(171)人评论

kyo1983 发表于 2011-2-24 11:33:51 | 显示全部楼层
我都准备睇动画啦,可能先睇龙珠

eegbook 发表于 2011-2-24 11:40:26 | 显示全部楼层
我都准备睇动画啦,可能先睇龙珠, L* R# ~" Z: J9 U. W( j
kyo1983 发表于 2011-2-24 11:33

" E8 `' T7 q" g8 B
( ^$ G7 N' ?& R' O* q0 x6 o- O. s2 `$ ^, C% I) ], |
    现在先黎睇龙珠?!定系睇龙珠改吖?

guyoushi 发表于 2011-2-24 11:53:27 | 显示全部楼层
究竟是什么东西啊?

help6288 发表于 2011-2-24 11:53:52 | 显示全部楼层
他姐是鳳妹

基拉杰特 发表于 2011-2-24 11:55:42 | 显示全部楼层
几时出现路飞他妈

eegbook 发表于 2011-2-24 11:55:45 | 显示全部楼层
他姐是鳳妹: s7 A4 n9 r) E, n5 \( ~
help6288 发表于 2011-2-24 11:53
/ j/ k' K+ |  O. y$ o. Z

7 K. [7 \3 o9 m2 z9 E7 b3 H7 N3 N* V+ G6 k2 O/ {5 S
    嘻嘻,如果凤姐埋佢身,应该会比橡皮枪打到咩咁嘞~~~因为我认为路飞都顶凤姐唔顺。

help6288 发表于 2011-2-24 11:56:08 | 显示全部楼层
妖尾好~~~~快看

eegbook 发表于 2011-2-24 11:56:10 | 显示全部楼层
几时出现路飞他妈8 E5 W% y! n% K" s2 ]
基拉杰特 发表于 2011-2-24 11:55

, U1 [- a2 u2 r4 z2 A* o" U. x
/ l9 C4 Y) ~# |, l, n5 O$ }' E
$ h6 }1 J, S% H  l; f    好似就无讲过。佢老豆就已经系劲到七彩。

guyoushi 发表于 2011-2-24 11:56:44 | 显示全部楼层
Orz ,太惊人啦,究竟是谁的杰作啦?

kasim1018 发表于 2011-2-24 11:56:44 | 显示全部楼层
是真的嘛 回复看看

roju12 发表于 2011-2-24 11:57:24 | 显示全部楼层
顶上楼主,支持