[每日闲聊] 惊人发现,路飞他姐?!

eegbook 发布于2011-2-24 11:23 12887 次浏览 171 位用户参与讨论     [复制分享主题]
117480 发表于 2011-2-25 11:01:41 | 显示全部楼层
我知道luffy 有个爷爷有个父亲 仲有个俾红狗KO左个哥哥 另外再加个生死未卜的兄弟 姐姐就真系冇听过

eegbook 发表于 2011-2-25 11:02:40 | 显示全部楼层
回复  eegbook 9 ^) l' R) ?+ l
: b4 T; r# M' Q5 e+ C
1 ~4 v  b0 V" E9 g! D; h( u
    希望你唔会发梦见到佢啦 :)
! B) c" l3 S2 ?" z+ J( Pkyo1983 发表于 2011-2-25 10:18
! q0 W' q. N; r7 G' ~& v1 B4 {2 c

- `, N6 \) X  X! D1 T7 @/ F  b/ y% A
    寻晚我发梦见到小丸子哦。。。原来系我边睇小丸子就瞓着咗,所以矇矇眬眬就听到小丸子把声。。。就梦到佢嘞`~~

eegbook 发表于 2011-2-25 11:04:09 | 显示全部楼层
我知道luffy 有个爷爷有个父亲 仲有个俾红狗KO左个哥哥 另外再加个生死未卜的兄弟 姐姐就真系冇听过
. n  C( V" B2 ?- F9 y3 Z117480 发表于 2011-2-25 11:01

/ L3 ~% A0 z; E2 a  h' t4 Q) u$ _6 D8 q3 \0 I! W1 h
5 p# M4 o: }  |; I( s: R0 N: Z
    唔知果个生死未卜嘅兄弟,会唔会出手相助呢。如果佢无死到,应该已经系超劲,最起码都会去到艾斯咁嘅级数。

penison 发表于 2011-2-25 12:05:06 | 显示全部楼层
我准备追海贼王啦
) |9 i* M9 z. x) {; [! [% @2 g仲有火影
- d8 I9 L* V/ P6 ]' q' |龙珠改准到打菲利就无了
1 a/ e, o  V% s0 F% k7 \哎·唔准龙珠了1 e* I/ V' {0 y3 z
零式 发表于 2011-2-25 10:59

7 b) z* O) v7 O- A4 [' m) O
+ w9 ~+ e: G$ Y$ P7 Z' i4 }+ w( q
    好暴力嘅取向。。。

eegbook 发表于 2011-2-25 15:03:38 | 显示全部楼层
我现在准备下妖尾,阿悟空仔话好睇哦。

penison 发表于 2011-2-25 16:37:03 | 显示全部楼层
我现在准备下妖尾,阿悟空仔话好睇哦。/ {! m* E/ u( A' D2 J4 m
eegbook 发表于 2011-2-25 15:03
5 t0 `1 o  Y% f6 M7 q% _: z8 Y
4 @' T- Z' n* E# P

! e$ g7 c4 `' _2 v# T    妖尾系吾错啊。。。 不过太长嘞。。。 动画冇补。。。

eegbook 发表于 2011-2-25 16:40:02 | 显示全部楼层
妖尾系吾错啊。。。 不过太长嘞。。。 动画冇补。。。
" ]4 s# ]7 G. upenison 发表于 2011-2-25 16:37
# ^' D* Z1 J& h5 |/ s& i

' \8 {1 U1 ~* q& E' K$ b' H. |3 V3 j! w( k& ^4 j. e; i
    你睇漫画咋》?; a+ N2 G. a1 D* p* X/ o/ h& K) z
& ]0 {; S+ N9 x1 K6 |9 r
我打算睇动画先。。。或者直接睇漫画?!

penison 发表于 2011-2-25 17:10:53 | 显示全部楼层
你睇漫画咋》?
' G0 A4 w/ s# s2 ^4 O
+ R7 s8 F/ J. }* j% _6 y我打算睇动画先。。。或者直接睇漫画?!( @9 j3 v) [) M* Z7 K; F
eegbook 发表于 2011-2-25 16:40
! l, d- c7 Y9 R' b2 M1 O% u- {
/ }( {4 R; k: H

! e+ G  V1 P2 o6 P& c    系啊。。。 因为睇开咗漫画啊。。。 动画睇咗几集坚持吾住就冇睇嘞。。。 奶爸都系睇漫画。。。 一到动画发放日下落嚟拖两下就删

eegbook 发表于 2011-2-25 17:16:44 | 显示全部楼层
系啊。。。 因为睇开咗漫画啊。。。 动画睇咗几集坚持吾住就冇睇嘞。。。 奶爸都系睇漫画。。。  ...% ^& E3 w$ X" U
penison 发表于 2011-2-25 17:10

% \6 Q- Y* u$ c" m) O) e7 W: N* m( @) @1 v" O

7 o+ ~8 B7 [/ d: f3 J6 z: \    嗯~~~现在生活节奏快呢,无办法。

117480 发表于 2011-2-25 18:42:15 | 显示全部楼层
回复 63# eegbook
- U, K5 l" ?! J- K4 E' m- x
( N: Z$ p3 q; \2 y
! E8 a' x8 z, p    一日唔公布死的话 后面都会有可能出现的

penison 发表于 2011-2-25 18:46:35 | 显示全部楼层
嗯~~~现在生活节奏快呢,无办法。- K3 P9 L8 y7 q' o1 z
eegbook 发表于 2011-2-25 17:16
. g- `$ H8 \0 c7 B# L( y
+ U( A$ ^* c, M& c3 X+ Q' [

+ b0 ?8 p9 i) ]8 E6 I    生活节奏快啊。。。 长备胃仙U啦。。。

asd123456 发表于 2011-2-25 21:31:09 | 显示全部楼层
甘神秘?..