[幽默情感] 115只屎蛋,病原体入侵痴Q咗线!!!

eegbook 发布于2011-4-10 19:51 5880 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-4-13 20:46:59 | 显示全部楼层
最近115好怪,我上传差不多1G的文件经常传到一半又重新从0.0%上传...................
% ]/ q! G" V; Xxiaotian 发表于 2011-4-13 09:44

5 m  k; x/ o0 j' t' j" y
" f* ~$ T# E& {: Z0 J
5 |- K" h# F# f2 J. W+ ?  a% n* X    我上传张图片,都会出现错误,哇,真系吖。。佢真系病得严重。

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:01:51 | 显示全部楼层
最近115好怪,我上传差不多1G的文件经常传到一半又重新从0.0%上传...................
6 }% ~% k/ a. h. q0 \5 q0 ]xiaotian 发表于 2011-4-13 09:44

8 y5 z/ {9 M( g- [, }+ G7 r
3 ?- L/ _5 N  g  a3 _5 [( v- L5 G
( O7 P1 Z% c: ^" K    真係戥你心碎

eegbook 发表于 2011-4-13 21:04:59 | 显示全部楼层
真係戥你心碎0 }4 J7 t6 W8 s5 }" }# r7 C" i! T
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:01

8 J# \0 B; X2 O8 y* I6 w5 v5 h. x3 H' C

9 m4 y& l+ g8 L- z# [    至少一个小时,就咁唔见咗。

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:09:41 | 显示全部楼层
至少一个小时,就咁唔见咗。+ A% w4 V; K$ _1 y- @& D
eegbook 发表于 2011-4-13 21:04
: u8 f3 Z) |* d8 g/ n( c$ K% _- l) \
$ W4 W: g! F( }" N- e9 v
8 }% O# s/ K' K& u3 n! y5 y8 [5 G
    1小时1G?

eegbook 发表于 2011-4-13 21:13:14 | 显示全部楼层
1小时1G?. a6 L# F/ z# ~! G
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:09

0 ]3 G% \$ o3 A) u; S/ N' _8 I* ]- m- U

. x  u7 w: B5 r( f7 z   1G 我4M满速,都系得400k/s,唔要下差唔多成粒钟哦。

孤独少年 发表于 2011-4-13 21:17:48 | 显示全部楼层
115开始变坏啦~

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:28:10 | 显示全部楼层
1G 我4M满速,都系得400k/s,唔要下差唔多成粒钟哦。4 E  }6 \2 K* K' H; v6 J
eegbook 发表于 2011-4-13 21:13

' p! M7 R0 x/ `& f% v$ F% }9 f6 @2 s9 Z/ A, u& Y

. j0 A& R/ l* i) ~9 ?! Q3 X    佢好似係讲上传啵,唔係下载

eegbook 发表于 2011-4-13 21:31:03 | 显示全部楼层
佢好似係讲上传啵,唔係下载! I- s/ C6 i- g* p) D' F3 s
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:28
4 c2 K$ e" Q- U2 L/ [% @
+ \$ K( d* [) H# R) I4 i( A" p

0 k3 B; i2 P3 j6 `( y8 K) G    上传,我都系得二百几咁大把。宽带就梗,无限带宽,上传快到乜咁。

kevinchan 发表于 2011-4-13 21:34:50 | 显示全部楼层
上传,我都系得二百几咁大把。宽带就梗,无限带宽,上传快到乜咁。
0 Z: Z  X6 E4 weegbook 发表于 2011-4-13 21:31

* }8 Z; b/ U0 ?' P4 y" [
' S7 z0 P2 A; N: l1 N/ m9 k3 m6 Q+ R+ \; J, r8 \2 h; i
    知道就好啦,一小时1G真是不简单的,AD用户更加悲剧,50KB/S

eegbook 发表于 2011-4-13 21:36:18 | 显示全部楼层
知道就好啦,一小时1G真是不简单的,AD用户更加悲剧,50KB/S+ k, r, L/ e# P
kevinchan 发表于 2011-4-13 21:34

) N. G: l+ t2 m+ e
" f" K+ A4 q( W% t/ L: U9 V
8 ^: A1 z. d# b9 l" k( I1 A    真系好杯具啵~~~~

vi3w87 发表于 2011-4-13 23:06:41 | 显示全部楼层
還有這個病嗎?

shadowlxl 发表于 2011-4-14 06:58:02 | 显示全部楼层
哇...115犯众憎喔...