[幽默情感] 115只屎蛋,病原体入侵痴Q咗线!!!

eegbook 发布于2011-4-10 19:51 5894 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2011-4-10 20:53:56 | 显示全部楼层
总之要上存就+密改名~我睇距封的几多啊~
6 v; R* s9 @9 k" q) T, b# Egulliver 发表于 2011-4-10 20:52

& s3 t3 f6 H3 b9 l8 r' h+ ]6 I" o2 z: o$ u+ X7 {$ d
$ S5 |3 x3 n3 e- v9 [5 O
    GOOD,好主意!!!我一于又玩加密至得。1 ]: `% e+ `/ [1 U7 b
不过,分享起黎,咪会好麻烦?

gyz2002 发表于 2011-4-10 21:01:51 | 显示全部楼层
讲真对115网盘真系又爱又恨啦,速度系几快,但系就成日呆住,如没必要都唔会用亻巨咯~

gulliver 发表于 2011-4-10 21:01:55 | 显示全部楼层
GOOD,好主意!!!我一于又玩加密至得。
$ G! X# C* A6 G不过,分享起黎,咪会好麻烦?
3 [6 x. z/ q& z! {  geegbook 发表于 2011-4-10 20:53
: E$ f. p4 o+ x% u5 P% K2 O2 ~

" `+ z. Q! `2 k. R5 x/ Y5 G2 N4 V7 S9 g4 W' l0 V' m
    有的下就好拉~无的下先系杯具啊~所以打个密码有几难啊~

eegbook 发表于 2011-4-10 21:08:51 | 显示全部楼层
有的下就好拉~无的下先系杯具啊~所以打个密码有几难啊~
0 K0 H: M+ E& o2 dgulliver 发表于 2011-4-10 21:01
; L% L8 h  X2 X. A0 e8 t3 ]) D9 ~# [

G( ^9 F7 h! V( _3 C: j9 m8 j
    你呢个建议非常好,我以后就一于咁做啦。

gulliver 发表于 2011-4-10 21:23:46 | 显示全部楼层
你呢个建议非常好,我以后就一于咁做啦。
6 m4 n0 `5 @0 T! t7 V: B2 v4 Seegbook 发表于 2011-4-10 21:08
7 b* s# K6 v: ]) O8 d
# W- x' h" t' h# {, w) z

- c( a; T* K( u' @1 j' l    我以后上存都+密~以前果D无能为力啊~细水喉无办法啊~

asd123456 发表于 2011-4-10 21:32:29 | 显示全部楼层
115  系甘噶了....~!!!
& q$ s1 I  h# ~3 l  u" B! z- V3 e1 Q2 v$ [, I0 D! I

' _) @4 f* `' z" K! N. l                  ..

kamisa 发表于 2011-4-10 21:36:47 | 显示全部楼层
哎,115从此一蹶不振

Batcat 发表于 2011-4-10 21:41:29 | 显示全部楼层
好在我唔多用115姐!!不過我都戥你心碎

IC11 发表于 2011-4-10 21:42:03 | 显示全部楼层
貌似无咩问题

IC11 发表于 2011-4-10 21:42:32 | 显示全部楼层
貌似无咩问题

评分

漫步雲端 -3 重复发帖

漫步雲端 发表于 2011-4-10 21:55:02 | 显示全部楼层
我顶顶佢个肺,佢115个死人肺结核无得医!!!!!) o5 H2 R0 v. ]: H5 {6 O& z# E

{3 H) J' G2 ~; h9 {2 n今日下午将资料做备份,上传去115,而家谂住系另一台 ...9 B8 q6 W1 f* ~4 b; t
eegbook 发表于 2011-4-10 19:51

" u7 t2 \7 g/ v3 z  S  Y0 F6 a- L: h$ T( R. T9 k
& a7 ~- d, G! x: S2 O, v4 Z! A
    ' v, i% C' O0 R
冷靜d,唔好咁基動

41809734 发表于 2011-4-10 21:59:37 | 显示全部楼层
无语

评分

iamaboyandog -1 恶意灌水