[幽默情感] 115只屎蛋,病原体入侵痴Q咗线!!!

eegbook 发布于2011-4-10 19:51 5871 次浏览 98 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-11 02:33:19 | 显示全部楼层
点解,你呢句话咁似某经典句嘅~~
0 r3 Z) X- [! _# V5 P3 \“我无做大佬好耐嘞。”! s/ E# g/ v  N% z3 S6 P. j5 q
eegbook 发表于 2011-4-11 01:48

4 `& j$ x  E- C9 w! ^) D% F! h9 N& h( ~

: z4 f. O" `; y# Y# s; M# T    你认为啫,係嘞,铁猫你唔见我回复你显示器嗰张贴咩?想问下你啊

eegbook 发表于 2011-4-11 05:20:58 | 显示全部楼层
你认为啫,係嘞,铁猫你唔见我回复你显示器嗰张贴咩?想问下你啊+ V7 B$ M$ \* ^) X) C
kevinchan 发表于 2011-4-11 02:33

) v: z5 [& k) H  M( P1 Q; ~" `" z% y/ t; k+ N) x: s7 L2 k

, |. [3 B) {8 _6 ]7 X1 y  t& Y" T    咁,我去睇睇先!!

tandong 发表于 2011-4-11 07:06:25 | 显示全部楼层
我顶顶佢个肺,佢115个死人肺结核无得医!!!!!/ w; n% s7 Q: m9 L$ F

3 y* E) O4 G* R" L% @今日下午将资料做备份,上传去115,而家谂住系另一台 ...
5 x% M; Y  A& h8 l  S2 g* }+ {eegbook 发表于 2011-4-10 19:51

$ o9 v& K, U1 {* g8 R( I& Z
# ~, J- |9 Z" J# F' Q6 D. \; x# G: F* c. z  m3 l& Z
   你不用 绿色版的吗?

inber 发表于 2011-4-11 07:24:05 | 显示全部楼层
当然,以后应该会多啲上9 W8 u; o0 U/ f! @! }7 T/ p2 G+ A
kevinchan 发表于 2011-4-11 00:00

, D2 B+ F& l/ V9 ?, @+ u. U/ D, }& r- \' C$ R& [6 x% n! H" m
6 Y$ R" E! J: k* Y: p) E
有你呢句, y/ }2 O7 S+ u- g, L# B
我放心了1 R( k9 [2 [) q( S( ^3 R: S
以後靠你了

kevinchan 发表于 2011-4-11 07:51:41 | 显示全部楼层
有你呢句( _* Q$ j+ \' u& t3 r
我放心了
5 w* R3 A8 f. h6 f) F, I4 @; ^$ a以後靠你了
5 E) T! C$ ^% x1 wiamaboyandog 发表于 2011-4-11 07:24
% n3 f- c6 M9 S$ {
! {9 A+ f, r4 F! Y2 N, ?

, w6 h/ F, N5 q3 U3 F& y& J9 S* v8 L    莫非你要潜水,万万不可啊

inber 发表于 2011-4-11 07:56:30 | 显示全部楼层
莫非你要潜水,万万不可啊
( f+ W+ |: I# d. w( s, Qkevinchan 发表于 2011-4-11 07:51
0 m6 h. |7 F& O) r# B* ~

% R& r1 H, ^! c4 Z) z/ Q) }
9 d; e! N7 m0 h5 s) O每日同每週己經沒有我的存在
3 X' k2 s! K! O! ~証明我和你一樣

huijk456 发表于 2011-4-11 07:57:09 | 显示全部楼层
系甘噶啦~下到就下咯~

eegbook 发表于 2011-4-11 07:58:11 | 显示全部楼层
你不用 绿色版的吗?
6 m( d0 J9 W; k" _- K0 [: mtandong 发表于 2011-4-11 07:06
3 X( D2 G' S$ r7 f

( b0 f+ I3 d$ ^9 l9 l. O
3 {- i3 k- |, `# Y% X/ i    之前无用绿色版,咪就无理到咯。点知佢衰成咁样。

guyoushi 发表于 2011-4-11 08:34:27 | 显示全部楼层
只能说楼主悲剧了...

Kiver 发表于 2011-4-11 08:58:12 | 显示全部楼层
我已经唔系MU vip好耐嘞
0 v* P' y& t' l. I- Z9 Tkevinchan 发表于 2011-4-10 23:49

8 e0 _5 R: s0 t% [2 ]
5 k9 z" H5 P  L4 v& |8 }9 R3 O% _0 u4 A# O2 d3 H( Q
    你吾系买终身既咩?

inber 发表于 2011-4-11 09:18:23 | 显示全部楼层
你吾系买终身既咩?
! m0 R0 J* [4 B- g+ `$ S1 AKiver 发表于 2011-4-11 08:58
. M- F: y0 s  a) @9 o7 B

, x* s9 r9 E4 z: G( {2 |3 T' A- O2 e+ U; M
我都以為佢系白金

kental 发表于 2011-4-11 09:43:15 | 显示全部楼层
下唔到关记性乜事啊~?唔系啊~我全部都下到啊~无话下唔到~我用2.0版架~你用乜版啊?
! J0 ?: R/ }2 h7 ?! Ygulliver 发表于 2011-4-10 20:26
唔同电脑,即使相同版本又如何,效果不一样的;记性系用来几番边D上传左噶嘛,好唔使重复备份或者浪费时间安重新下载;115,整一个cup