跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][钢炼-森巴拉的征服者][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-11-9 13:28 10342 次浏览 155 位用户参与讨论     [复制分享主题]
/ M2 q+ _' S! K
7 V, P7 Q. Q5 \' [; O" t0 K★片      名★ 钢之炼金术师-森巴拉的征服者7 F  m4 [3 R5 s# Y3 X
★影片格式★ MKV& @$ }( T6 H! B  f% i0 f( M  D& v
★视频编码★ H264 BDRip4 X  w* X& a: f4 H
★分 辨 率★ 1920x1080
6 j6 e" M% K1 ], V★大      小★ 3.65G
% o" U: ]7 F# g9 s4 H5 e★死档日期★ 2年无人下自动死档( `* ?  i/ w+ x6 f0 `3 r. d, g
★语言字幕★ 粤语 日语~简体 繁体 英文
* c) Q6 A6 E5 x7 I9 H
★音频格式★ 粤语MP3 日语MP3) W! a. L& W/ Q; {# r
★储存空间★ MU5 y4 @& r3 b& M! ?3 Z
欢迎转载,请标明出处" p! E* S* ~# v  G- [
4 ^5 ?- \0 g! ?' \9 A
片源系我自己压,压左我20几个钟,巨晕 ~原片源都系BDRip,比特率差D就上9000kbps,6.55G,我减左一半比特率,压成3G几,因为原声系6声道嘅DTS已经就1.1G了所以我都转埋mp3罢了,320kbps,48KHZ,见谅,因为唔想再上多1G嘢,我已经通宵上传差唔多10日了,想停下~(TVB cut左嘅18!禁画面已用日语音频补上,无乜瑕疵,因为cut得颇有技术,得音乐无对话)网上仲有流行2G定唔记得3G嘅720P版本,自己可以下载~我呢个6G版本挂左我好几个通宵咯~share搜索唔郁,唯有种子~6G版本自己收藏,压3G版分享,有爱嘅朋友可以下载~多谢支持~7 t* b2 z# ~0 D; \3 `

# x# U9 Z3 l! p/ ^& x; j5 X
+ ?. F0 h2 {5 W
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

alexhus + 12 + 62 + 1 精品文章,支持继续发原创。。。

已有(155)人评论

woon 发表于 2009-11-9 13:45:14 | 显示全部楼层
有没有另外下字幕呢?

aubert22 发表于 2009-11-9 13:49:05 | 显示全部楼层
英文字幕自带,中文字幕自己下再封落MKV度~一贯作风~

huang 发表于 2009-11-9 14:10:48 | 显示全部楼层
BD也疯狂,下载无可档

ronveray 发表于 2009-11-9 14:19:48 | 显示全部楼层
呢个正啊,要出力地支持!

ykcheung 发表于 2009-11-9 14:44:49 | 显示全部楼层
貓兄的大作,一定支持.

183334257 发表于 2009-11-9 15:13:11 | 显示全部楼层
见到呢个标题潜意识觉得系你

YM 发表于 2009-11-9 15:16:34 | 显示全部楼层
森巴拉的征服者BDRip版本咁正一定支持多谢晒。

aubert22 发表于 2009-11-9 17:48:47 | 显示全部楼层
见到呢个标题潜意识觉得系你
- \0 T2 b9 V* n! @183334257 发表于 2009-11-9 15:13
8 i9 Z2 A2 X/ l2 I4 P) V0 s* ^
咁紧要,哈哈~多谢喔~

aubert22 发表于 2009-11-9 17:49:11 | 显示全部楼层
更新至PART3

ルフイ 发表于 2009-11-9 17:52:26 | 显示全部楼层
清到痴线,放大竟然连背景嘅图案都睇得好清楚,正啊

alexhus 发表于 2009-11-9 18:14:45 | 显示全部楼层
哇,辛苦晒水猫啦。。。