跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][钢炼-森巴拉的征服者][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-11-9 13:28 10344 次浏览 155 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-11-12 13:44:31 | 显示全部楼层
下。。我之前咪合左囉。你做咩再合多次。。。??
) B1 ?; }! T9 _3 J3 Y- s
8 P: {' {- m6 @, a/ M$ t$ S好似同我個片源差唔多?
; @' C; `! w! ?9 C+ Nkwanyeung 发表于 2009-11-12 06:12

( A) }8 {6 v+ m) O# R下?你几时合嘎??

aubert22 发表于 2009-11-12 13:45:58 | 显示全部楼层
下。。我之前咪合左囉。你做咩再合多次。。。??
5 g9 ^9 d2 x& k+ o) ~2 g$ R5 e1 T9 P0 n' j8 F4 b7 Z
好似同我個片源差唔多?0 M+ A# f  \4 D# m
kwanyeung 发表于 2009-11-12 06:12
9 i" d7 s( w7 I4 i. ~
岩先稳到了~呵呵~我都唔知添~) N" f& k; J+ [
不过算啦~始终都有唔同嘅~

kevinchan 发表于 2009-11-12 14:19:17 | 显示全部楼层
岩先稳到了~呵呵~我都唔知添~& X, e) {: g0 x, j2 `4 t( f
不过算啦~始终都有唔同嘅~
& a* G" r5 \" E+ kaubert-22 发表于 2009-11-12 13:45
原来你係依家先知!所以发资源之前都係搜索下好D

aubert22 发表于 2009-11-12 18:33:48 | 显示全部楼层
原来你係依家先知!所以发资源之前都係搜索下好D' f! ]5 ?  `) \
kevinchan 发表于 2009-11-12 14:19

* B; K! v2 [) `& P/ f! \, Z无乜所谓啦~相比大小同画质我呢个应该"胜任"过区果个,咔咔~

lesear 发表于 2009-11-12 21:04:03 | 显示全部楼层
感谢楼主~~~~~~~~~~~谢谢~~~~~~~~~~~~

kevinchan 发表于 2009-11-12 23:03:59 | 显示全部楼层
无乜所谓啦~相比大小同画质我呢个应该"胜任"过区果个,咔咔~" J: a5 E+ ?5 \  v: c
aubert-22 发表于 2009-11-12 18:33
哈哈,我哋佐为旁观者,都希望一代更胜一代,即係希望作品出品越来越出色(世界本是如此,哈哈)

mouldkok 发表于 2009-11-12 23:52:11 | 显示全部楼层
感謝大大回覆好片~~小人找了很久了~~~收下了~~

kwanyeung 发表于 2009-11-13 06:05:49 | 显示全部楼层
无乜所谓啦~相比大小同画质我呢个应该"胜任"过区果个,咔咔~# J5 _# L/ B( M) o% h$ `9 @, _% d
aubert-22 发表于 2009-11-12 18:33
8 U6 G7 i5 j& V- t, I: X% i
係咪架?睇SIZE我大過你小小。畫質唔知差幾遠呢??

aubert22 发表于 2009-11-13 07:49:57 | 显示全部楼层
係咪架?睇SIZE我大過你小小。畫質唔知差幾遠呢??0 D2 y" I. k3 R) L4 m
kwanyeung 发表于 2009-11-13 06:05

# C$ |2 L; P, v9 ?2 N6 N你可以睇下图片嘅实际大小睇下嘎嘛~虽然比特率得4500kbps~

kwanyeung 发表于 2009-11-13 09:31:03 | 显示全部楼层
9 h4 y4 T8 R. Y  s8 T3 P& s  h# D6 T* g2 g
原來你果個係2次重壓。。咁畫質一定差過我果個啦。。。可惜。
$ u4 u' x: ~; J5 c6 b" _- w2 U8 Y: u; X$ @2 o5 H0 H
不過是但啦。你唔上傳都上傳左。純支持吓啦=] 下次搜索完之後先好上傳啊。嘻嘻。上傳幾GB野好辛苦的=[

aubert22 发表于 2009-11-13 18:23:32 | 显示全部楼层
原來你果個係2次重壓。。咁畫質一定差過我果個啦。。。可惜。
+ r2 \1 m) Q  L( J4 T- S) w6 `+ |# t/ G# j
不過是但啦。你唔上傳都上傳左。純支持吓啦=] 下次搜索完之後先好上傳啊。嘻嘻。上傳幾GB野好辛苦的=[# D( F, Q1 m0 f/ i2 r) p
kwanyeung 发表于 2009-11-13 09:31
7 C0 u: U& G7 M, \
点解我完全唔觉得差过你果个嘅 6 t. v+ x) @0 v) h+ ]
我罗原版黎对照过,虽然比特率相差一半,但肉眼睇相差无几,虽然我个显示器得1440x900~
1 I/ d" e0 m$ w' ^( _9 |" ^  p我睇你果个张图片反而觉得差过我果个嘅

kwanyeung 发表于 2009-11-14 06:45:23 | 显示全部楼层
咁真係好難得喎。重壓仲可以好過直壓??可能你壓片技術高超=]