跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][钢炼-森巴拉的征服者][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-11-9 13:28 10345 次浏览 155 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-11-9 23:33:38 | 显示全部楼层
哈哈 ,空间紧缺好正常!其实我一直以来都好想有一套自己压嘅片,不过一直无机会啫!
) |9 |% k) g6 Pkevinchan 发表于 2009-11-9 23:04

2 d# D! q0 `2 f4 }  S真正想压片就下载TS文件或者蓝光镜像黎压啦,应该超考耐性嘎,哈哈哈~我就唔系好敢试了,下都下死黎~下完就压,压完就上,N个小时~

aubert22 发表于 2009-11-9 23:34:02 | 显示全部楼层
1晚1pat~
  {  _) V/ y# [唔知你掂唔掂水呢!~~( I4 \/ o: e- N7 E- m" ]6 K$ Z
simon21 发表于 2009-11-9 23:30

2 ~. O9 c) B, Q& s6 ?# s/ n' }听日应该可以更新完毕~

hayton 发表于 2009-11-9 23:36:12 | 显示全部楼层
1 i. Z; @) L$ p( {+ u) G( f- c" j4 [4 ~& T7 i& [: d
謝了!其實我也有一個1080p+DTS(AAC)版xd,大概2G幾到,比特率低一些,但都挺不錯,哈哈!唉!上傳到MU那些空間如果不是黃金會員真的很麻煩!支持LZ,繼續努力!
9 Y2 n. K; F7 ]P.S. 魯魯修BDrip忠實fans上xdd

kevinchan 发表于 2009-11-9 23:42:10 | 显示全部楼层
真正想压片就下载TS文件或者蓝光镜像黎压啦,应该超考耐性嘎,哈哈哈~我就唔系好敢试了,下都下死黎~下完就压,压完就上,N个小时~1 ?+ Z! Q, j& d! x3 @
aubert-22 发表于 2009-11-9 23:33
时间唔係问题,反正係自己做,又无人催你,点慢都无所谓嘅!......下载同上传更加唔係问题(其实最怕下载无源)

aubert22 发表于 2009-11-9 23:52:16 | 显示全部楼层
时间唔係问题,反正係自己做,又无人催你,点慢都无所谓嘅!......下载同上传更加唔係问题(其实最怕下载无源)! N5 v  F) y# Y) T7 s
kevinchan 发表于 2009-11-9 23:42

4 ]& H. W; R  \/ h7 f4 m一日开住台机就系问题~其实我唔想通宵,但又想快快趣趣搞掂晒D嘢~所以先通~上埋果3part就停下咯~

aubert22 发表于 2009-11-9 23:52:48 | 显示全部楼层
謝了!其實我也有一個1080p+DTS(AAC)版xd,大概2G幾到,比特率低一些,但都挺不錯,哈哈!唉!上傳到MU那些空間如果不是黃金會員真的很麻煩!支持LZ,繼續努力!
5 t7 N$ Y6 Y1 E6 u1 yP.S. 魯魯修BDrip忠實fans上xdd& n! h5 m3 L& o: N4 |
hayton 发表于 2009-11-9 23:36

0 V" S0 }$ V& [3 k$ Y哦哦,你讲起我就记得你嘅头像了~多谢喔~

maxwinche 发表于 2009-11-10 16:54:06 | 显示全部楼层
3G多,强大啊!

billiard 发表于 2009-11-10 17:36:05 | 显示全部楼层
楼主的东西一般都很大

aubert22 发表于 2009-11-10 19:12:02 | 显示全部楼层
更新完毕~多谢支持~

seed22 发表于 2009-11-10 20:15:01 | 显示全部楼层
做这么大的文件,究竟有什么作用呢!

stormage 发表于 2009-11-10 20:39:40 | 显示全部楼层
thanks for sharing

Xoun 发表于 2009-11-10 20:41:42 | 显示全部楼层
哇..巨物...辛苦晒啦