跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][新海诚-秒速5厘米][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-6-2 20:18 18188 次浏览 276 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-6-3 20:59:06 | 显示全部楼层
水王使吾使40星,30就得,睇情况下载。{:5_339:}
* i/ {, N1 t& ?; h0 V平常心 发表于 2009-6-3 20:50

7 {1 @- l% j8 k! ^7 E1G嘅收贵少少啦,哈哈~而且人地都叫我收贵D~其他两话唔贵啦~~

平常心 发表于 2009-6-4 00:09:45 | 显示全部楼层
吾贵,三集80星,贵,不过1080版本同我当然收藏夹,下载有呢慢,{:5_339:}

aubert22 发表于 2009-6-4 00:27:15 | 显示全部楼层
吾贵,三集80星,贵,不过1080版本同我当然收藏夹,下载有呢慢,{:5_339:}3 U% D8 s" e. H/ s/ j5 A) m
平常心 发表于 2009-6-4 00:09

& H; w2 ^/ ^6 r2 v. N- v+ `4 f你咁多,怕乜啊~~
+ S1 b. n2 z, [4 M6 v3 q乜新海诚都岩平常你嘎咩??你女都有了喔~~

kwanyeung 发表于 2009-6-4 03:30:50 | 显示全部楼层
早知早D下載啦。。。貴左咁多。。8 p9 ?! e1 p% }
話說可唔可以平D比我@@ 畢竟我曬左咁多時間教你合XDD4 Q2 _$ T9 L8 g9 ~/ y$ u( Q0 J, X6 X

& e4 c4 @2 L; \- l雲之XX果個呢4GB??? 不如用H264壓啦。定係4GB果個已經係用左H264壓出既野??

咕嚕貓 发表于 2009-6-4 09:00:40 | 显示全部楼层
3Q收下先

jerry3418 发表于 2009-6-4 09:37:24 | 显示全部楼层
好想要啊~~~我这里打不开mu的

aubert22 发表于 2009-6-4 09:43:06 | 显示全部楼层
早知早D下載啦。。。貴左咁多。。- Y. V* U% q: D$ j: e9 S
話說可唔可以平D比我@@ 畢竟我曬左咁多時間教你合XDD
/ U, {% x. o: Z2 Z5 w/ G" ^/ ?# `8 N3 B$ n/ o
雲之XX果個呢4GB??? 不如用H264壓啦。定係4GB果個已經係用左H264壓出既野??
- }8 o/ c# i7 ]. _5 bkwanyeung 发表于 2009-6-4 03:30
0 `- s, S- F: w
你PM我,我免费畀你都得啦~你唔问咋嘛,哈哈~~6 r- a  P  e3 i, }3 B) K( k  w  ~
系啊,已经压过嘎啦~如果未压嘅,10几G呢~~

j95101 发表于 2009-6-4 19:39:01 | 显示全部楼层
点解猫兄今次唔用乐都呢?

aubert22 发表于 2009-6-4 20:08:43 | 显示全部楼层
点解猫兄今次唔用乐都呢?, u# K8 u8 r  c$ f$ r* B. f
j95101 发表于 2009-6-4 19:39
$ Q! w2 S& {; @) a) b$ {) Q1 X9 V- x- Z
乐都未算好成熟~~等成熟D先~~

kwanyeung 发表于 2009-6-4 22:11:14 | 显示全部楼层
你PM我,我免费畀你都得啦~你唔问咋嘛,哈哈~~
1 S7 d$ n" \3 h4 \1 s2 W, Q系啊,已经压过嘎啦~如果未压嘅,10几G呢~~
3 k. j/ J# s- z6 T% aaubert-22 发表于 2009-6-4 09:43
" F: V2 @6 x# |# k% z5 M8 o) T5 O4 V
你自壓定人地壓???

aubert22 发表于 2009-6-4 22:38:30 | 显示全部楼层
你自壓定人地壓???
& x, Y7 ^5 O: [- {kwanyeung 发表于 2009-6-4 22:11

: a8 m. P. s( e9 R' x我未压过TS~我指嘅10几G系TS黎嘅~~

kwanyeung 发表于 2009-6-5 03:29:57 | 显示全部楼层
哦。咁冇野啦。人地壓應該好過自己壓。收下。唔該。8 Q5 d, |( X: ?) G4 ?# h
下TS唯一用途就係壓片..但用H264壓應該都唔會有咩大分別。