跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][新海诚-秒速5厘米][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-6-2 20:18 18191 次浏览 276 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2009-6-2 21:44:44 | 显示全部楼层
呵呵~~你都讲得有道理~但几高先得呢??50??
2 k$ e4 i+ K5 o+ n" c5 Gaubert-22 发表于 2009-6-2 21:05
% @6 H" j/ Y% M/ G; e
, {( d! n5 U8 _% }6 Z
是但啦,毕竟权限同人品无必然联系,搞到D善良的新丁下唔到都唔系好事

183334257 发表于 2009-6-2 21:44:49 | 显示全部楼层
你咁样讲,我唔知会唔会比人斩的,哈哈

aubert22 发表于 2009-6-2 21:46:19 | 显示全部楼层
已经听取意见,权限提升左,星梦收多左~~

wjr5200 发表于 2009-6-2 21:48:14 | 显示全部楼层
云已经通宵左3,4晚啦~~~4G几啊~
2 i+ _/ N2 |# U" u. aaubert-22 发表于 2009-6-2 21:36
& R; t  |, d0 D. N  C

1 A& N1 f3 h! S: P4G几?!你狠,我果个3G几都下左我十多日,人地真系犀利,几个人就可以搞出一部甘正的动画

wjr5200 发表于 2009-6-2 21:49:26 | 显示全部楼层
你咁样讲,我唔知会唔会比人斩的,哈哈
! v+ F; i9 B" l; B6 D183334257 发表于 2009-6-2 21:44
' ^7 C: c1 p3 ^
" _3 F, j& `! V, F  ?4 }" f7 T
多数会,小D出街先得

183334257 发表于 2009-6-2 21:49:46 | 显示全部楼层
是但啦,毕竟权限同人品无必然联系,搞到D善良的新丁下唔到都唔系好事
& f; F" G2 O6 \( @- y/ s2 Lwjr5200 发表于 2009-6-2 21:44
1 E- q/ Z  V) |3 K5 o! M

; c% H: g& F' V+ C嗯,有道理,不过都几矛盾,又要吸纳新人,又要防止新人摞出去卖,几难搞下

183334257 发表于 2009-6-2 21:51:57 | 显示全部楼层
多数会,小D出街先得
8 h8 [+ w& h; ^3 Z+ V1 n: ~wjr5200 发表于 2009-6-2 21:49

) E7 D) [* l5 e# o% a4 h3 }( t* o; D4 c; D& T7 H
下次都唔敢乱讲嘢咯,哈哈

183334257 发表于 2009-6-2 21:53:02 | 显示全部楼层
云的彼端会发吗?咁大...如果用MU的话要分N PART,呵呵) ]8 B$ A& c/ ?; Z. Z; @6 k1 Y
猫猫你会用咩网盘?

fei 发表于 2009-6-2 21:55:38 | 显示全部楼层
这个,太贵了吧

aubert22 发表于 2009-6-2 22:03:50 | 显示全部楼层
4G几?!你狠,我果个3G几都下左我十多日,人地真系犀利,几个人就可以搞出一部甘正的动画
- t. w" v4 x4 K+ \$ _wjr5200 发表于 2009-6-2 21:48

: K2 i% Q6 w% O  I嗯嗯~~你都得嘎~有钱买米得咯~~
: l% o* O, m. y- r6 _( T$ ~, J我其实好想考虑下下TS格式嘎~~不过10几G,好变态,我肯下,肯上传,人地都不一定肯下,哈哈哈~

aubert22 发表于 2009-6-2 22:05:31 | 显示全部楼层
云的彼端会发吗?咁大...如果用MU的话要分N PART,呵呵* X6 s" n$ j" Q' j4 b7 V2 g
猫猫你会用咩网盘?; t  `& ]7 E& I* \' N
183334257 发表于 2009-6-2 21:53

* x: a$ B9 f8 E6 K& g既然呢部都系MU了,咁云都系MU嘎啦~~/ d5 h# d  q2 P% e5 {
MU单文件上限1G,如果我肯,5Part就得啦~不过我唔敢~多part就多part~

aubert22 发表于 2009-6-2 22:06:19 | 显示全部楼层
这个,太贵了吧
) e& r! p0 p7 l# K+ Tfei 发表于 2009-6-2 21:55

+ x" I5 l7 {, P) r2 m  i如果你权限有40果阵,就其实唔系好贵嘎咋~~