跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][新海诚-秒速5厘米][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-6-2 20:18 18185 次浏览 276 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-6-2 22:09:55 | 显示全部楼层
嗯嗯~~你都得嘎~有钱买米得咯~~
( r) `* V' }! ^' q我其实好想考虑下下TS格式嘎~~不过10几G,好变态,我肯下,肯上传,人地都不一定肯下,哈哈哈~* B! I* b7 z5 I" t5 C9 y
aubert-22 发表于 2009-6-2 22:03
8 i, U1 ?- x7 H$ s$ b" ]

& r6 j6 M& q; U我觉得动漫其实无必要TS格式,我个MON系24寸,睇你的BDRIP已经系好清了,就算系TS,都唔会再有太大进步,因为毕竟系动画; b' v! L1 J1 G$ E
如果睇高清电影的话就可能需要D
3 n0 ?1 u% M. {$ R" O# I) @1 J3 S  B1 w7 ]' o) i
其实分几多PART上传我都觉得无所谓,可以下就得

AJ859113 发表于 2009-6-2 23:38:57 | 显示全部楼层
我滴神呀,40权限那么高...- a  v; q- q+ `3 H4 Q
; d; @, D8 q! R) u) i& ~4 h

moschino 发表于 2009-6-2 23:50:47 | 显示全部楼层
正阿!7 T# w8 K  U! Y7 u, E
之前下左嚟睇,但无睇过粤语,喺边度配音呢?

aubert22 发表于 2009-6-2 23:56:37 | 显示全部楼层
我觉得动漫其实无必要TS格式,我个MON系24寸,睇你的BDRIP已经系好清了,就算系TS,都唔会再有太大进步,因为毕竟系动画
& q7 a; I! _& Z; O! q7 j3 n% F如果睇高清电影的话就可能需要D
5 z0 f6 Z# A% s- X# h! g& O! b
) z7 o! N4 C* d3 y其实分几多PART上传我都觉得无所谓,可以下就得
' K8 S! E9 Q' a, K# U" }183334257 发表于 2009-6-2 22:09
% C. m3 U5 H# I- K, |& p7 b
区别肯定有嘅~~你用电视睇同用显示器睇就唔同嘎了~~不过我都系想试下,系想,多数唔会下~

aubert22 发表于 2009-6-2 23:57:36 | 显示全部楼层
正阿!5 L( l5 o& r( {0 X- y- b9 ]& G5 k
之前下左嚟睇,但无睇过粤语,喺边度配音呢?& r6 [0 s5 Y  Z' e. h$ r4 v
moschino 发表于 2009-6-2 23:50
! C) E, j' V9 R' C$ z4 U# c9 i
音频源我都系喺on9下~唔知系米TVB粤语~所以无写~

mcnynbajay 发表于 2009-6-3 00:10:41 | 显示全部楼层
純支持了~3 Y$ Z2 w7 P) ]- n- L
部機啃唔落~
0 C  q1 U: j6 s# Q+ d+ Q. j" W希望MU能保存到2年了~兩年后再下!

aubert22 发表于 2009-6-3 10:40:45 | 显示全部楼层
更新完毕~~~

183334257 发表于 2009-6-3 12:39:54 | 显示全部楼层
咁快就上传完咯,有速度!

183334257 发表于 2009-6-3 12:42:14 | 显示全部楼层
第三话的标题写错了~又写翻樱花抄咖?

aubert22 发表于 2009-6-3 18:16:36 | 显示全部楼层
第三话的标题写错了~又写翻樱花抄咖?; e7 Z4 Z( U8 z5 _/ {/ S7 D
183334257 发表于 2009-6-3 12:42
5 {+ N. B1 f1 w$ X6 H' ]# [# G
唔该提醒喔~

coollala 发表于 2009-6-3 18:56:18 | 显示全部楼层
3QQ畫質不錯

平常心 发表于 2009-6-3 20:50:17 | 显示全部楼层
水王使吾使40星,30就得,睇情况下载。{:5_339:}