跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [原創][新海诚-秒速5厘米][粵日雙語][1920x1080][x264 BDRip][更新完毕]

aubert22 发布于2009-6-2 20:18 18187 次浏览 276 位用户参与讨论     [复制分享主题]
183334257 发表于 2009-6-2 21:02:10 | 显示全部楼层
做咁多野,先至收小小,呵呵  b: H, y: }1 L% H
新海诚的动画唔错的,今次仲BDRIP,唔收真系对唔住自己了

183334257 发表于 2009-6-2 21:03:02 | 显示全部楼层
最衰星之声好似无蓝光版,郁闷中4 X- m2 f6 x6 b. e0 r- E1 O
wjr5200 发表于 2009-6-2 20:55

6 m1 j% o" \1 D* a' m* p7 t  b  x* V: V9 T; E
以前的动画都好难有蓝光咯,除非好似小樱咁重新出,但愿系咁样~

aubert22 发表于 2009-6-2 21:05:24 | 显示全部楼层
警告其实无咩用,提高权限先系明智,一般作怪的都系D新来的
# o( [0 q- k" h! f3 Owjr5200 发表于 2009-6-2 20:55

; J8 X1 k0 E8 y3 ?, q呵呵~~你都讲得有道理~但几高先得呢??50??

aubert22 发表于 2009-6-2 21:05:53 | 显示全部楼层
最衰星之声好似无蓝光版,郁闷中
$ a6 @) A& U: w8 x) v& W6 ?" dwjr5200 发表于 2009-6-2 20:55

3 @7 i% l0 N8 I" `8 c5 J, Y3 u; \嗯~顶多得DVD~无办法~~星之声都好睇~~

aubert22 发表于 2009-6-2 21:07:12 | 显示全部楼层
以前的动画都好难有蓝光咯,除非好似小樱咁重新出,但愿系咁样~5 Y9 U8 X" R) F, @; v
183334257 发表于 2009-6-2 21:03

1 _7 M5 D! \" x3 n3 m9 \; I. i星之声系02年~云的彼端 相约的地方系04年~后者有BD,前者仲会会出就唔知了~~

j95101 发表于 2009-6-2 21:17:06 | 显示全部楼层
唔知合完秒速5厘米之后会不会合云的彼端 相约的地方呢?

j95101 发表于 2009-6-2 21:20:56 | 显示全部楼层
原来权限系40啊,差小小先
) Q" F/ q8 W; S要回多D贴至得

183334257 发表于 2009-6-2 21:23:31 | 显示全部楼层
40好啦~再高我都唔掂咯,呵呵

183334257 发表于 2009-6-2 21:30:42 | 显示全部楼层
' N5 ?0 h) o' k4 aj95101 发表于 2009-6-2 21:17
( K; q7 X. U1 t

3 h) k: s1 P1 l7 p' ~) J大家都期待

aubert22 发表于 2009-6-2 21:36:15 | 显示全部楼层
* m. g) w$ c" |1 {" Ij95101 发表于 2009-6-2 21:17

' |6 p% G! J$ [  \4 c' L& c/ z云已经通宵左3,4晚啦~~~4G几啊~

183334257 发表于 2009-6-2 21:38:23 | 显示全部楼层
我觉得你哋应该收贵D,因为呢D资源其他地方好难稳的,而且系辛苦劳动成果
: p( F) k5 o% C3 F发完秒速5厘米发云的彼端?

aubert22 发表于 2009-6-2 21:43:48 | 显示全部楼层
我觉得你哋应该收贵D,因为呢D资源其他地方好难稳的,而且系辛苦劳动成果
. d4 C( ?. U+ _) A+ v发完秒速5厘米发云的彼端?
4 l  c  e/ |  u& ^- j; E  ?183334257 发表于 2009-6-2 21:38

1 {* \. F% R. a呵呵~好少见有人叫人发贵D嘎喔~~既然你咁推荐~就贵D啦~哈哈~~