[每日闲聊] 最近好down

夜月星辰 发布于2008-5-7 12:47 4679 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近太down了,本来申请的工作请咗我系好开心但是就发生咗某件事,令我心情急速下降
2 B: u5 l2 J  K9 @  ^2 Udown down……
( s+ h0 y# B# s) \# o: V8 n; i花粉+感冒真系好难受……/ J. x" [0 \7 ^! Y
个电话同msn 关咗成个礼拜,结果全村人都嬲咗我……
! o' U* {' W+ T# x) b, d" @唉~~~ 呢个真系好无奈啊
+ G- U4 E! N% _, O1 J好彩有阿MR D陪我倾电话,好有义气地讲咗5个钟,直到凌晨2,3 点都话唔眼训,+ }. w) G4 P: Q# G# p- K
令到我好安慰呢~   k; _6 ^7 R9 o% f! T
今日返学就差D迟到,皆因MR D 讲得话太令我感动了,结果一早起身对眼肿到mark唔开,# b5 r* X4 s8 P+ W1 V( p4 L1 ]1 m
一路谂要唔要逃课,但是ECO堂,上个礼拜已经冇返了,再逃真系唔掂,0 @' l- }6 c  d# v
惟有立刻换衫出门,空肚饮冇糖冇奶的黑啡真系好辛苦1 y% A9 P7 q, w* k
但是都系挨唔住,一上车就训到返学校……$ [; Z6 \9 c# W# P+ B
然后再买杯咖啡返去边上边饮,
- m" y) h7 o1 _% U& s依然挨唔住……上到想训~ 
* b- `* n8 F- n, d: b  `: a% V# S返咗2个钟,就想走,结果俾下堂个F捉咗,走唔到……
6 u# y0 g& @1 Q6 P2 S跟住,佢递咗杯咖啡俾我……' J- ~3 o# g( w$ g
劲大杯……" C( J' b3 s( }+ z* q" W$ P- B
" e2 [9 [1 T$ I, [. c+ C1 f* l
4 f/ G" F9 O- I0 P0 B
啊~ 啊~ 都唔知道自己up紧咩了( J6 ^5 j" A: }- c% X9 @/ H  Z

, V8 \& |8 N/ U. S3 e0 P好down啊~ 

已有(42)人评论

abc-like 发表于 2008-5-7 13:07:12 | 显示全部楼层
"最近好down "me too
abc-like 发表于 2008-5-7 13:11:18 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-5-7 12:47 发表
. r+ \- J& |- i  E最近太down了,本来申请的工作请咗我系好开心但是就发生咗某件事,令我心情急速下降
( c' X" y' Z( U# W$ i3 Udown down……! {6 }% M( a3 ]; [9 w
花粉+感冒真系好难受……
' u4 V; _6 k+ W" z1 M个电话同msn 关咗成个礼拜,结果全村人都嬲咗我……
& I- C& b8 U: r唉~~~ 呢个真系好无奈啊. f/ J+ `2 L, a  l
好彩有 ...
冇來電顯器既咩?; _' ^8 o4 O0 K3 ]
我以前讀書時都有d無謂人打黎又唔出聲, 後尾叫屋企人+裝來電顯器4 a3 c4 h9 I% o8 T" l" M, A6 T! W
setting埋一定要顯示個電話號。後...., A/ J0 N, f4 U2 n' m+ f: `

8 i/ D, ?7 ~4 U7 j0 f就冇d無謂電話了!! 就算打黎混吉都即刻知係邊個 爽爽!!(打返去整古返佢)
kuangrey 发表于 2008-5-7 13:17:17 | 显示全部楼层

你想讲咩啊
平常心 发表于 2008-5-7 13:18:28 | 显示全部楼层
煲咗五嗰鍾電話?真利害,
ks128 发表于 2008-5-7 14:16:05 | 显示全部楼层
呵呵,安慰下,继续加油
Mickey 发表于 2008-5-7 15:22:21 | 显示全部楼层
小朋友又五开心啊?1 U: w0 B- g+ U, u' Q$ |9 w
做咩啊?
+ Y9 l0 o. \% b7 A0 s8 C- }7 y
lonely 发表于 2008-5-7 16:46:27 | 显示全部楼层
怎么不开心的人还真多啊~!!!3 H5 g: R/ w" }
看动画,就开心啦~!!
% x! D8 B- e7 P. G我是这样的~!!
Laputa81 发表于 2008-5-7 17:07:46 | 显示全部楼层
喱期运滞到不········得可了~~~" d9 x% P6 E3 a* V

, Y, E8 N+ }0 M3 ^' A/ r百般无奈············, `$ f6 M- R/ r

2 x& A/ h  m- I0 ~0 I话说都无乜好运行过~~~
tandong 发表于 2008-5-7 17:36:12 | 显示全部楼层
吾开心啊,放張在窗前眺望嘎美男相比你睇睇,睇完开心番!!
abc-like 发表于 2008-5-7 20:56:07 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-5-7 17:36 发表
; J  @0 {) |% n% K3 A, t吾开心啊,放張在窗前眺望嘎美男相比你睇睇,睇完开心番!!
e~!0 F0 V9 C# ?) d2 e
你呢架~!乜唔係老虎9咩
tandong 发表于 2008-5-7 22:09:14 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-5-7 20:56 发表
7 N/ f4 a4 l( Y% L2 oe~!( Z0 D9 V3 r6 f8 s3 v3 s
你呢架~!乜唔係老虎9咩
我点有咁風流剔倘,英骏箫洒!你想识,我介绍你识啊!!豬女 !!!
1234下一页