[每日闲聊] 今日八一八

夜月星辰 发布于2008-8-1 23:47 2631 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
仲有10零分鐘就過完今日了 ( x* B& @! M4 a* ^3 w2 m1 l
  A/ `2 C; p! b+ _
今日喺一個好有藉口8卦下嘅日子0 R8 Y3 U, C  z! ]) s
818嘛
6 l" B8 b$ f( e/ [, ?7 O: g  V3 F7 A
有乜8卦可以爆下呢? $ a9 [6 m% c! H" `+ ?* }
. n. s1 F1 d6 w+ ]/ F/ O1 e3 t

已有(57)人评论

lqyy2k 发表于 2008-8-2 00:02:23 | 显示全部楼层
哇噻.....你想搞D咩啊???自爆啊???

熊猫仔 发表于 2008-8-2 00:12:13 | 显示全部楼层
818~~~~~~~有咩树呢????`~~~建党几周年????~~~

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:25:24 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2008-8-2 00:02 发表 5 o' T! c/ ?$ O$ n
哇噻.....你想搞D咩啊???自爆啊???
7 `* x( M# `" \4 {' ]8 P( P  }0 r7 p! P' m
8 s( c  a, R: s$ s
冇啊,悶啊嘛,咪開個topic 來玩下 咯 ,爆下你D 秘密都好wor!

tandong 发表于 2008-8-2 00:25:40 | 显示全部楼层
支持夜月姐自爆啊!!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:27:39 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-2 00:12 发表 5 m% d( |4 a4 _, ^# o
818~~~~~~~有咩树呢????`~~~建党几周年????~~~

( {/ D+ l7 K  i
8 K' {2 g% ~5 c; m/ I! K. R  Bi have no idea 0 g( U$ S" f4 d. C, {) |

3 p, F8 m2 {1 s0 Y你可以爆你D咩呢?

lych 发表于 2008-8-2 00:29:01 | 显示全部楼层
支持自爆,有咩野爆先。

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:29:05 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-8-2 00:25 发表 6 ~! c, H* S$ m: {) H- B
支持夜月姐自爆啊!!

' y  u) v: j0 S+ v2 y5 N7 C* v2 O1 p5 y* ]; F  S4 Q
你爆我咪爆咯,你自爆咗先同我講

tandong 发表于 2008-8-2 00:29:30 | 显示全部楼层
爆我有你D相啦!!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:31:14 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-8-2 00:29 发表
! L; u! c# \7 ^1 b- _支持自爆,有咩野爆先。

; A; `, d- B) ]: l; n* V
  p0 N5 [4 r# b" U爆牛牛D 秘密俾大家聽* i: O$ }  V0 _. Y+ U( H
no 我自爆
- C: Y# `( f& P. P: q+ v7 G7 {5 ~  o5 k/ l
( C4 E. H* \7 B5 B' W7 d6 L我都冇秘密。系咪?哈哈; W2 S7 T" e( A+ U4 _# x- e
6 X/ Z' W! e, W8 S0 ~9 j+ ^4 l
今日好熱,我又好悶

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:33:02 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-8-2 00:29 发表
( ]$ j0 c3 z$ e4 p# P+ ?爆我有你D相啦!!
2 [2 F+ B) v- {/ L! j, ?  X
) n8 ~; C/ Z8 k* W9 X

# E+ \: o3 Y; [# V. Q, C1 [你仲好意思講,你呃咗我張相. `) r5 A( h" k
你又唔俾我睇
9 z6 @# m' X/ Z
3 ?4 ?6 ~* |5 c9 a/ w凈喺俾ddmama 睇

tandong 发表于 2008-8-2 00:33:44 | 显示全部楼层
你想吃牛肉干定喇!!

12345下一页